.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Презервативи

Koi prezervativi sa nai dobri i ne se kusat?A ako se sly4i tova koe xap4e e nai dobro i ima efekt?

хмм durex са най-хубавите презервативи а за противозачатъчни- yasmin

за хапче не съм много компетентен но съм чувал за ескапел обаче било много вредно а за презервативите durex даже си има 1 специално по дебели

SPORTEX а за хапче Ескапел но е вредно

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Комбайнерските са най дорбите....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на galu6a
    DUREX според мен ама аз и др не съм ползвала

П.П. има мн такива теми
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

хмм вие знаете ли какво е елкапеле...това е хапче което се взима след като си забременяла и за да можеш да пометнеш а не противозачатъчно....

Цитирай Първоначално написано от veseli4ka
    хмм вие знаете ли какво е елкапеле...това е хапче което се взима след като си забременяла и за да можеш да пометнеш а не противозачатъчно....
    казах че за хапче не съм компетентен така съм чувал

Град
    Wonderland
    Няма марка,която не се къса при всички е възможно.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ние ползваме само Durex и никога не сме имали проблеми.
    Хапче само веднъж ми се е налагало да пия, беше Ескапел. До него се прибягва само в много краен случай, а не за всеки случай.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ох.. от това хапче не се помята.
    То ти пречи да забременееш. Ако вече си забременяла, от него няма да пометнеш. Затова се и пие първите 72 часа, като е най-ефективно, ако се изпие до 12-тия, най-късно 24-тия час.

П.П. Ако грешно съм разбрала и авторката пита за противозачатъчни, за мен най-добри са Ясмин, но това е за моя организъм. Всеки си е индивидуален, затова се ходи на лекар, преди да започне приемът. Не е хубаво да си ги самопредпишеш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Ох.. от това хапче не се помята.
    То ти пречи да забременееш. Ако вече си забременяла, от него няма да пометнеш. Затова се и пие първите 72 часа, като е най-ефективно, ако се изпие до 12-тия, най-късно 24-тия час.

П.П. Ако грешно съм разбрала и авторката пита за противозачатъчни, за мен най-добри са Ясмин, но това е за моя организъм. Всеки си е индивидуален, затова се ходи на лекар, преди да започне приемът. Не е хубаво да си ги самопредпишеш.
    Ескапеле е до 72 час и да не се помята от него!
    По темата: Дюрекс са ми се късали и точно заради тях пих ескапелето но ако има пвечко лубрикант мисля че няма да имете проблеми..

ne govorq za protivoza4atu4ni a za takiva kudeto se pomqta

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    ХАПЧЕТА ОТ КОЙТО СЕ ПОМЯТА НЯМА РАЗБЕРИ ГО ТОВА!Има хапче което се пие до 72 часа след акта!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Дурекс и Спортекс

Durex , Sportex .. хапче - yasmin .. а ти си 100 % бременна
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Durex , Sportex .. хапче - yasmin .. а ти си 100 % бременна
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Ако искаш защита - презерватив, освен това пиеш хапчета анти- бебе и си поставяш и една спирала - защитата става тройна, но пак може да се пропука

По-принцип всеки презерватив върши работа,но най добри са "Дюрекс4" и "Спортекс",но понякога и те се късат никога няма гаранция и винаги има риск.Ако случайно се скъса да кукаме на дърво най-добре е да си купиш от аптеката едни противозачатачни хапчета"Ясмина"Това е от мен.УСПЕХ!
    И внимавайте!

Mersi za infoto a az ako vi kaja ot kolko vreme ne sum pravila sex ima nqma 6-7 meseca

САМООО DUREX
    Усмихни се

Спортекс съм пробвала да скъсам с ръка ... лесно успях ... не ви ги препоръчвам (тънките модели)
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Казват,че Durex са най-добрите..Но аз съм твърдо за Sportex ! Да чукам на дърво до сега не съм имала проблеми с тези презервативи

Не е толкова до презервативите...как се поставят е важно...А за хапче ако се стигне до там ексапел
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    ХАПЧЕТА ОТ КОЙТО СЕ ПОМЯТА НЯМА РАЗБЕРИ ГО ТОВА!Има хапче което се пие до 72 часа след акта!
    Има.... яко амфетки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си