.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    Sофiiя City xD

сами ли решавате проблемите си ?

в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

мерси на всички които прочетоха всичко

Re: сами ли решавате проблемите си ?

да не ти пука,нали постигна това,което искаш.
    кур за клюкарите,кажи им да си гледат техния живот,ако имат такъв изобщо.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Да не му беше обръщала внимание по-добре. Но да идват "биячи" в даскало е смешно :O Като не му обръщаш внимание ще спре да те тормози, въпреки че "Делата говорят повече от думите"
    Принципно като съм момче, няма кой да викам да ми помага, но и не ми трябва. Седя си с когото си искам, а класната няма часове при нас въобще, така че не е никакъв проблем.
    П.П. По-добре да беше казала на майка си да звънне един телефон на даскалката и да й обясни, а не да викате биячи :O

Град
    Sофiiя City xD
    бе това е въпроса че не съм викала биячи,просто брат ми дойде да ме види и се сети а с игнор съм пробвала..тфа не му пречеше да ми ПЕЕ на главата.... наистина нямате идея кфа напаст е ...а майка ми говори с класната,тя вика :засега ще следя развитието на ученето,после евентуално ше го преместя.... ВАЖНОТО Е ЧЕ СЯ НЕ СЕДИ ДО МЕНЕ е един фр дет седеше зад нас не спираше да го ръга с отвертки в час

е да де, и аз останах с впечатлението ,че ти нищо не су му казала, т.е. "ела да го биеш тоя" мииииии... в тоя случай не си виновна ти, за това, че тоя кухия те е дразнел.. иначе, аз никога не викам и не се оплаквам на никого, освен ако не ми е близък... така чееее сам се оправям, в повечето случаи не се оправям, но поне го правя сам, дам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Селски изпълнения...
    Това, че си викнала "брат ти" не те прави готина, а само показва, че си абсолютно неспособна да се оправяш в живота...
    Пък, като не ти харесва да седиш до него си взимаш нещата и се местиш на друг чин или му казваш в прав текст, че не искаш да сeди до теб и той да се премести.Класната ти не може да те задължи, тоест, това че си се примирила с нея си е лично твой проблем...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

тоз пък, тя си каза ясно, че не го е викала.. вие кво, не се развивате правилно ли, не можете да четете ли... кво...?

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Селски изпълнения...
    Това, че си викнала "брат ти" не те прави готина, а само показва, че си абсолютно неспособна да се оправяш в живота...
    Пък, като не ти харесва да седиш до него си взимаш нещата и се местиш на друг чин или му казваш в прав текст, че не искаш да сeди до теб и той да се премести.Класната ти не може да те задължи, тоест, това че си се примирила с нея си е лично твой проблем...
    бее.да познаваше ти класната ни освен тфа ние сме 28-СВОБОДНИ ЧИНОВЕ НЯМА

Град
    Horrorwood
    Тъпа постъпка.

Заради някво говорене в час, чак да го набият... и оправданието 'не съм го викала' не минава. Можеше просто да кажеш на "брат си" да го остави на мира или въобще да не прави нещо подобно. Доста детско си се държала, което води до извода, че за колкото и голяма да се имаш, акъла ти си е на дете. За нещастие доста 7-8 клас не го осъзнават. Резултата е, че сега в прав текст си "лигла" в очите на всички от класа ти. Кофти, но сама си го постигнала. За следващи пъти просто се оправяй сама.

Относно въпроса ти: да, винаги съм се оправяла сама и още го правя.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Това е глупава постъпка. Като не ти изнася се местиш или го изгони. При условие че не искаш да седиш с някой класната трябва да те премести или ти сама да го направиш. Но това да викаш и майка ти и "брат ти" е тъпо. Ти ако с това не можеш да се справиш сама какво ще правиш с истинските проблеми в живота. Пък и колкото и да е досадно това момче все ще го изтърпиш няколко часа. Това че няма свободни места не е оправдание, можеш да говориш с някой който няма нищо против да седи до него и да си смените местата. По въпроса: Не знам какво разбираш ти под проблем, но да аз се справям сама в трудни моменти. Ако това наричаш проблем просто не ти завиждам .

Град
    Paradise
    Детски истории...
    А начинът, по който си постъпила е дяволски тъп. Аз мисля, че шумното момче те е харесвало, а ти си се държала като гъска. И на него определено не му е станало кеф да го разкарат по този начин.
    ПП. И нещо не разбрах как с тоя "бфф" сте повече от бфф ама не сте гаджета и той ходи с най-добрата ти приятелка? Как така сте повече от бфф ама не сте бой-фр...

Еми аз по принцип съм ходил много пъти да се занимавам в почти всички училища в града ама и съм викал приятели в даскало.Кво няма .... сбих са с един .... падна обаче са оказа че бил "връзкар" и след даскало 30 човека ма чакат да ма бият.Ми хубу .... един телефон и след половин час някъде 5 6 изядоха боя а другите са разотидоха.После всички ма уважаваха .... обаче тва не би трябвало да е начина и мразя да се бия.И аз бих дошъл ако някоя приятелка ма извика за такова нещо но няма да го бия.

Звучи се едно си 5 клас! Той ме дразнеше пък дойде един дето ми е БФФ и го наби

И не е хубаво някой друг да ти решава "проблемите", утре като го няма БФФ-то кво ще правиш?
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Град
    40 Miles from the Sun
    Сама се оправям. По принцип много ги обичам такива нахални и тъпи хора - имат елементарно мислене. Не се виждам как викам някой да набие някой друг, струва ми се много глупаво и жалко.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Детски истории...
    А начинът, по който си постъпила е дяволски тъп. Аз мисля, че шумното момче те е харесвало, а ти си се държала като гъска. И на него определено не му е станало кеф да го разкарат по този начин.
    ПП. И нещо не разбрах как с тоя "бфф" сте повече от бфф ама не сте гаджета и той ходи с най-добрата ти приятелка? Как така сте повече от бфф ама не сте бой-фр...
    ем..просто е тя тая фр дет ходат ни запозна и ние оттогаа сме мн близки...кат брат и сестра така и си викаме и не мисля да ходя с него..тфа е мега курвенско

Град
    столицата
    Ще пораснеш някой ден и ще разбереш що за глупост си направила...За кой се мисля този твой "брат" ?Другите момчета от вашия клас трябваше добре да го натупат за добре дошъл и да си ходи...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Е там...

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

Не го прочетох и все пак отговора ми е че МАМА ми помага

Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    да не ти пука,нали постигна това,което искаш.
    "мъжки полов орган" за клюкарите,кажи им да си гледат техния живот,ако имат такъв изобщо.
    И аз съм на тва' мнение .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Sофiiя City xD

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy

Не го прочетох и все пак отговора ми е че МАМА ми помага
    къде видя мама

Еми... Ти на това, ако му викаш проблееммм... Тцтцтц...не те мисля за по нататък.И все пак - въобще не обръщай внимание на подигравките на другите от класа ти!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

sam se spravqm,da
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

решавам си сама проблемите.. не съм свикнала да искам помощ от никой ..

Сам си решавам проблемите да. А до колкото постъпката ти мисля, че е изключително детска, глупава и жалка

P.S.: После, защо бил претрупан форума с глупости

\\//

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Да, сам си ги решавам. Сигурно е нормално за момче... но все пак се извинявам, но
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    до колкото постъпката ти мисля, че е изключително детска, глупава и жалка
    Нормално е да ти помогне, но в този случай е ПРЕКАЛИЛ.

az sama se opraam shot kat kresna nqkoi kat me iznervi i ela vij kfo staa poveche ne se povtarqt drazneniqta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си