- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- харесвате ли си някого от класа
zdr all haresvate li si nqkogo ot klasa a vas haresvat li vi ???? ami az ne si haresvam to4no ama mie simpati4eeen edno mom4e![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
И да харесвам не бих имал нищо общо с нея. :P
Ми не, не харесвам никой от калса си, та даже и от даскалото си.Иначе щом като ти харесваш някой давай, сваляй го бе мацка кво чакаш?
Ми не, не харесвам никой от калса си, та даже и от даскалото си.Иначе щом като ти харесваш някой давай, сваляй го бе мацка кво чакаш?
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Ами...има две момченца, които са ми симпатичниот 10 клас, но нищо повече, не бих тръгнала с никой от даскалото
![]()
Емии..да..и до колкото знам и той мен...обаче.... май ще си останеме само с това....![]()
В класа има 6 момчета,от които 2-ма не идват. (рядкост)
С останалите 4 постоянно сме заедно, но сме добри приятели и нито един не приемам като нещо повече.![]()
ne
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
tova sa edinstvenite momcheta v klasa mi..pomislete si dali haresvam nqkoi![]()
даа харесвам го и то много![]()
иначе има симпатични момчета от класа и от даскалото но с тях бих си останала само приятелка и нищо повече![]()
Съседния клас има едно маце![]()
![]()
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Не, ама миналата година... пхахахаххаа... само като се сетя и ме избива на смях![]()
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
аз си харесвам едно момиче и седим заедно и тя все до мен сядаима мн други дето ме харесват но не им обръщам внимание
![]()
От даскалото - вие елате да видите кви хора има,то няа как да не харесваш някои.., от клас не харесвам никой, с момчетата сме само приятели, макар че мен ме харесват един-двама, което хич не ме радва,ама..
даааааа да да да да да![]()
~Remember,remember...25th of November~
Оф цялото ми училище е пълно с зубъри...ужас
![]()
а в класа ми има само 5 момчета...сами си направете извода дали харесвам някой
![]()
![]()
![]()
ami puk az kakvo da kaja 11 klas sum veche 3 godini sum s 1 momce v 1 klas ima neshto m/u nas,znaeme go i dvamata mn dobre,no nz kakvo stava vse neshto nee v red vse se pravime che nikoi nishto ne razbira,smisul imali sme otkroveniq ama vsichko si ostava za momenta![]()
mn e gadno taka az sum mn oburkana nz kakvo stava s men