- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за Straight Edge [sXe] ?
Дай да живеем в скафандри понеже въздухът е мръсен...Първоначално написано от carinaNebula
Всичко е отрова, само че някои отрови са приятни..количеството е важно![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
FUCK STRAIGHT ADGE!!!![]()
![]()
![]()
Усещам, че си някакво гадно тревоманче...Първоначално написано от BoCupycake
ДАРТС!Първоначално написано от Vesk0u
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Аре бегай бе позо....
Аз в България просто не го виждам т'ва движение да просперира.Ех,съдба.
А т'ва к'ва съм си е лично моя работа.![]()
peace 'n drugs![]()
Тука трЕбва да се заляга, разни стрелички хвърчат насам натам...
ni my kefi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
мани ти против...Първоначално написано от carinaNebula
не е ли да си начертаеш нещо след тежък ден...![]()
estestveno 4e se 6eguvam se pak cyrkvata mi zabranqva da piq da pravq sex da zimam narkotici pak kamo li da si mislq za tqhПървоначално написано от FockidyFockFock
amin i bog da e s vas pravedni du6i
I'm a psycho baby
bog da blagoslovi syzdatelq mu i si4kite mu posledovali kakto sa kazva v knigata na mateq glava 3 psalm 19Първоначално написано от FockidyFockFock
i rodi se doip i prieha go bulgarite i nared s tqh ostanalite narodi i raq sleze na zemqta i be izmejdu si4ki angeli na dobriq global mu be angelskoto ime i toi stana tehen voda4 amin
I'm a psycho baby
Течен ДОИП и нека АВТОРЪТ, Дънов и прочее, бъдат с теб.Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
Забележи хардлайн-а от колко МНОГО неща е смесен! Стрейт едж е само едно от тях...Първоначално написано от Corporatedesign
Хардлайн философията представлява синтез между радикалната екология, примитивизъм, стрейт едж, освобождение на животните, заемки от крайно-левите и крайно-десните политически идеологии, растафарианството и брахмаизма.
Да - сългасен съм с теб, найстина много откачена работа, но те нямат нищо общо със Стрейт Едж!
Хардлайн винаги е бил силно консервативен и синкретичен, повлиян и абсорбира много от идеите на анархизма, исляма, радикални философски течения и дори в известна степен растафарианството. Консервативни сексуални практики на хардлайнърите намират корени в таоизма.
Ей тук тоя цитат някой ако ми го разясни като за малоумник, че нещо трудно чатвам...Първоначално написано от Vesk0u
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
знам само, че пичът употреби една от любимите ми думи :
синкретичен
*рок емотка*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
...Първоначално написано от Corporatedesign
П.С. - Това за хардлайн не съм го писал аз - копирах го от един сайт.
Да разбирам ли, че никой не го разбира и не може да ми го опрости, така че аз да го разбера?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Вече на всинца ни е ясно, че "стрейтеджърите" се разхождат с лъжица в задния джоб...
Е не, мене ме дразни, че не може да го обясни, какъв смисъл има да се обсъжда нещо, като сам не може да си го перифразира и да го обясни, какво ще се надцакваме кой е по- интересен ли?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
WTF?! Пич, ти добре ли си? Тия хардлайнаджий са някакви откачени, ненормални копелинеца, които са решили да си направят идеология и са смесили 15 неща... Недей да говориш така. Това е все едно да сравняваш пънкарите с емотата, щото емокора е един вид пънк - все едно кажеш, че пънкарите ходят с ножче в задния джоб."Първоначално написано от FockidyFockFock
Е аз не съм криел, че съм го копирал...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Но статията е МНОГО ДЪЛГА, така че аз копирах само отделни абзаци и изречения от нея.
Повярвай ми имам много повече мозък от теб!
Пълни ненормалници бе, ДОИП за тях! А за теб - тъпи игли, за се мъчиш.Първоначално написано от Vesk0u
Не, не съм. Но ти щом си виждал, трябва да ти е ясно, че нямат нищо общо със стрейт едж.Първоначално написано от Corporatedesign
Пич, коментарите ти не са за тая тема - пиши като хората, а не пускай безмислени коментари...Първоначално написано от FockidyFockFock