.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Глупости на таркалетаа
    Entombed For live

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Много е тъпо така да мрънкаш и пляскаш наляво и надясно "не на алкохола, на цигарите, на дрогата, на секса, на кислорода" и т.н., защото никой не го e**, само ти си заспиваш спокоен, че си показал на света колко верен и тру еджър си. Т.е. ти не търсиш резултат, а себеизтъкване. Т.е. ти си тъп.
    Другото, което е- от колко време си еджър? Събуди се онзи ден и си каза "повече няма да пия"?
    При веганите не е ли същото някак?

Стрейт еджърството май е едно от малкото "движения", да не кажа единственото, което не ми се струва кой знае какво или пък особено трудно за постигане. Може би, защото и аз самата не пуша, не употребявам наркотици, почти не пия и т.н.
    Хубава идея е, ама ми липсва момента, в който ще кажа "бреейй, евала."
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

В такъв случай, нека изключим социалната дейност като цяло. Никакво социализиране! Може да се прибави и частичен обет за мълчание. Имаш право да говориш, само когато ти се ходи до тоалетна или даваш интервю.

Аз кога съм врякала наляво и надясно "НЕ ЯЖТЕ МЕСО, НЕ ПИЙТЕ МЛЯКО, НЕ ПЪРЖЕТЕ ЯЙЦА" ?!?!!?
    Мен веганството ме устройва перфектно, но гледам да не съм нагла, ясно ми е, че не всеки мисли така...
    Пък и честно казано като изключим пушенето в Германия, което значи 10 месеца от всяка година, аз съм пълен стрейт едж и това не ми изискваше кой знае колко усилия и умисъл, колкото да спра с животинските продукти, което в началото си беше много фънки... И сега какво, да чакам да ме канонизират форумните власти щото съм eбaти пича ли?!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Идеята ми беше, че аз верно се събудих един ден и си казах от днес няма да ям това и това... Представи го сякаш е нещо лошо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Много е тъпо така да мрънкаш и пляскаш наляво и надясно "не на алкохола, на цигарите, на дрогата, на секса, на кислорода" и т.н., защото никой не го e**, само ти си заспиваш спокоен, че си показал на света колко верен и тру еджър си. Т.е. ти не търсиш резултат, а себеизтъкване. Т.е. ти си тъп.
    Другото, което е- от колко време си еджър? Събуди се онзи ден и си каза "повече няма да пия"?
    При веганите не е ли същото някак?

Стрейт еджърството май е едно от малкото "движения", да не кажа единственото, което не ми се струва кой знае какво или пък особено трудно за постигане. Може би, защото и аз самата не пуша, не употребявам наркотици, почти не пия и т.н.
    Хубава идея е, ама ми липсва момента, в който ще кажа "бреейй, евала."
    И без секс, ако не си със сериозен партньор. А под сериозен се разбира ааааааааадски сериозен. Някои направо го възприемат като обет за пълно въздържание...
    Тц тц... не без секс. Без БЕЗРАЗБОРЕН секс! Защото вие имате достатъчно акъл, че да се досетите какви болести можете да хванете от непредпазливия секс, до който ви е довел огормното количество алкохол.

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Идеята ми беше, че аз верно се събудих един ден и си казах от днес няма да ям това и това... Представи го сякаш е нещо лошо.
    То и аз принципно, де, ама аз имах в предвид, че всеки се събужда някой ден с ужасен махмурлук и си казва "няма да пия вече". Това не значи, че след една седмица въздържание е стрейтедж.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    от непредпазливия секс, до който ви е довел огормното количество алкохол.
    почваш ми мязаш на сектантски месия малко с тези програмирани изказвания о.О

действително, стрейта е хубаво като идея, обаче с такива приказки машинизирани и предъвквани всеки път в някой пост само ще си спечелиш нападки и присмивания.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Монтана
    Трябва да разберете, че Straight Edge се е появил в САЩ, защото там тинейджърите прекаляват с наркотиците... И ако не сте забелязали в повечето sXe песни се пее предимно против наркотиците, по-рядко се споменават цигарите и алкохола.

http://www.vbox7.com/play:78cd46a2
    http://www.vbox7.com/play:5d1beeb4

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Corporatedesign
    [

И без секс, ако не си със сериозен партньор. А под сериозен се разбира ааааааааадски сериозен. Някои направо го възприемат като обет за пълно въздържание...
    Става въпрос, че не трябва да се стига до някакво к*рвенство, което се проявява при някой момичета. Сигурен съм, че ти не би ходил с някоя, която знаеш, че сменя гаджетата си през 1 месец и се е*е с всеки...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    от безразборен секс се отказваш,когато те цапне по главата параноя за болест или бременност..хубавичко си представяш последствията,в агония си известно време и такам страхът е най-големият ти защитник..

с пиенето е същото,с пушенето същото..

просто човек така е устроен,да се опари,докато види че е огън

и това е много по-силно от всяка философия,светоглед и тн..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

тва са глупости ... не мога да си представя и 1 ден без някакви стимуланти били те цигари ... алк .... или макина ....

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Funkdoc
    тва са глупости ... не мога да си представя и 1 ден без някакви стимуланти били те цигари ... алк .... или макина ....
    След като си зависим от цигарите е нормално да не можеш и ден без
    тях...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    тоя вескоУ е абсолютен кретен Surprised
    Оффф не ми се занимава... лягам си - лека и мека!

мда ... зависим съм ... но има неща към които не съм зависим но ми харесва самата употреба ... и не бих са отказал от тях

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    az puk ne pu6a ne piq i ne qm meso

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    E аз спокойно мога да се обявя за част от Straight Edge, като изключим рядката употреба на алкохол, но какъв е смисъла?! Преди съм пила, пушила, друсала...Сега едва ли ще дойде такъв момент, но...не е ли това излишна показност и опит за печелене на внимание.

Всеки трябва да избира сам какво да прави с живота си. Да се пропагандира начин на мислене е нелепо.

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    E аз спокойно мога да се обявя за част от Straight Edge, като изключим рядката употреба на алкохол, но какъв е смисъла?! Преди съм пила, пушила, друсала...Сега едва ли ще дойде такъв момент, но...не е ли това излишна показност и опит за печелене на внимание.

Всеки трябва да избира сам какво да прави с живота си. Да се пропагандира начин на мислене е нелепо.
    Аз не виждам нищо лошо да правиш пропаганда против неща като наркотиците, насилието и т.н.

Всеки е достатъчно разумен има си баща майка след 1-2 поколения ще има генетични болести в следсвие от тва че нечий бабки и дядковци са били наркомани секи сам си решава за себе си ти не си никакъф
    и не можеш да кажеш на никой какво да прави,браво че "може би си се осъзнал" или просто някой те е облъчил както и да е , пази си го за себе си.Едва ли не искаш нобелова награда за това че не друсаш(да , на истина има такива хора) и аз даже съм виждал,хубаво е само това което правиш да знаеш за какво го правиш
    fuck off red pigs

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ти си герой, бе...
    за два дена стана едж ахахаахах
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Всяка крайност е еднакво лоша.
    спокойно може да заключите темата.

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    ти си герой, бе...
    еми айде и ние така
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    ти си герой, бе...
    еми айде и ние така
    аз от утре съм едж...
    сериозно!!!!

XXX !!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

отиваме при мачо и сакаме по 3 хиксчьетЪ покрай никчетата, или по едно от всяка страна ^^

И аз искам, да!
    Само кажете, има ли някакво ръкополагане, за да знам дали си нося неолепените обуща!

за тебе направо без уговорки - гледам 4 корави еджъри са в подписа ти

мачо апруувс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си