- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме фен-тема
Ама то има още 36 епизода..Първоначално написано от puhen0to
просто не разбираш разликата м/у това да не ти харесва и това нещо да не струва..било то защото е "комерс". Няма значение.
Има много, които до 4-5 епизод не са нищо особено, а нататък са страхотни,но....да.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Обожавам анимета, но манга не чета.. Хентай също гледам xD.. Любими анимета.. Myself; Yourself, Elfen Lied, Vampire Knight, Hellsing, Akira, One Piece, Devil May Cry, Death Note, Junjou Romantica и подобни. Сега почвам OHSHC... Мразя ongoing анимета, просто не мога да следя едно аниме... Попринцип си падам по Horror, Mystery и изобщо някви такива.. Също съм и привърженик на shonen - ai / yaoi...
Последно гледах Мейджър, май и то ми е любимото. Другите ми любими са Бързърк и Хелсинг, ама не новите серии, че те са яко зле.
ооо myself yourself е супер аниме .Едно от най любимите ми еПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
![]()
сигурно не я разбирам след като дори не съм писала никъде че не струва....Първоначално написано от Romance
... следя едно от най големите комерси тей че не избирам по комерсиалност кое струва и кое не... и пак не видях никъде да съм писала че не струва...но ..да
![]()
нема лошоПървоначално написано от skailer
![]()
Vampire Knight е супер зарибяващо,гледах и двата сезона.За Наруто-доста тъпи филъри,ама кво да се напрай-историята като цяло я бива. Другите анимета са бая и няма да ги изброявам,че няма да ми стигне цял ден![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Mn mersi za tazi tema!!!!!!! Animeta gledam.I mangi sam 4ela ama sa malko 6tot nqmam vreme![]()
![]()
A eto i animetata, koito me radvat:
Naruto, Bleach,Vampire Knight, Death Note,Yu-Gi-Oh,Dokuro chan, Elfen lied, Ouran High School Host Club, Shaman King (to si e klasika)
,Air Gear i ima i dr
![]()
![]()
![]()
I am justice!!!!
хмм... не съм гледала много анимета, но все пак " Death Note " ми е любимо, а също и " Legend Of Duo" много ми хареса, но като " Death Note " няма второ просто не можах да се отлепа от компа ... докато не го изгледах![]()
абе много е яко ако някой не го е гледал да почва
![]()
Аз па гледам Покемон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!