.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Имам нужда от съвет :S

Здравейте на всички,които ще отделят от времето си за да прочетат редовете,които ще напиша.Искам да кажа че за първи пиша в тийнпроблем поради простата причина че "проблемите" които съм имал сега ако въобще могат да се нарекат проблеми не са били до такава степен сериозни за да ги напипа тук.Този път е различно и наистина ми пука за това което става.
    Значи всичко започна в impulse.bg.Написах коментар на момичето за което ще ви обяснявам след което и тя ми върна коментар.Аз я попитах за скайпа и и тя ми го даде.Започнахме да си чатим при което разбрах че тя ме е виждала мн пъти из града от което разбрах че съм и направил впечатление за да ме забележи и да ме помни и на мен ми стана интересно.Чатихме си,зарибявки,бъзици бла бла всичко 6...Попитах я дали на другия ден иска да излезем тя каза че има работа но вдругиден нямала ангайименти...И аз си казах супер,защото това момиче е наистина страшно красиво и адски много я харесах...Излязохме ние прегърнахме се като се видяхме нали нещо обикновенно и отидохме на кафе....Седяхме в кафенето час и половина и през почечето време приказваше тя и това мн ме радваше....Стана време да се прибира имала някакъв ангажимент вкъщи и тръгнахме към тях...Когато стигнахме пред входната врата се прегърнахме за чао и прегръдката беше продължителна...Прибрах се вкъщи със 24 каратова усмивка,казах си всичко мина супер и неможех да повярвам...Обаче лошото беше че не бях сигурен дали няма приятел...И затова реших да попитам най-добрата и приятелка,която е от моя клас... И нали питах я тя каза че си няма и аз се зарадвах...Обаче след това ми каза че характера и бил мн странен и много била режела мъжете и съм нямал почти никакъв шанс с нея и ако сме били тръгнели щяло да е бахти късмета....тва мн ме натъжи...И днес си чатихме с въпросното момиче което харесвам и се разбрахме утре след даскало да излезем...обаче също разбрах че в събота била канене на 1000 купона бла бла и много ме е страх от това защото в главата ми се въртят някви картники в които тя се зарибява с някви и ми става супер гадно....и затова се чудя дали утре като излезем да не и кажа че наистина мн я харесвам макар че се познаваме само от 3 дни и сме се виждали само веднъж за 3ч....обаче ме е страх от нейната реакция,да не би да ме отреже както каза нейната приятелка....наистина мн ме е страх от това щото изключително гадно ще ми стане ако ме "резне"...Затова ви моля за някакви мнения,какво мислите,какво трябва да направя утре,да и казвам ли,да не и ли казвам и т.н. Ще съм ви извънредно благодарен.
    Мерси предварително на всички

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Няма да вярваш на приятелки! А на 3тия ден не и казвай.. бая ще се стресира.. ми ако изпитва и тя нещо към теб като ходи по купони и мисли разумно няма да има никакъв проблем..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не й казвай.Остави я да си ходи на купон, то е нормално, Вие не ходите, така че нямаш право да я ревнуваш. . Остави и виж как ще се развият нещата.Обаче не й показвай, колко много я харесваш и едва ли не, че ще те нарани супер много това тя да те отреже.Просто карай го спокойно . .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм...само като каза импулс.бг и разбрах за какво става дума. И все пак го прочетох цялото.

На въпроса - вие не ходите така че какво ще прави тя теб не те засяга. По стила ти на писане виждам че си на 7-мото небе, и ако и кажеш по тоя начин(директно) - губиш играта. Лошото е че не мога(не искам) да ти казвам други начини, щото не си уверен в себе си и ще оплескаш нещата. Изчакай и виж какво ще стане. Не си навивай на пръста нищичко, и не гради небостъргачи - вие не сте заедно. Срещнете се още един два пъти и пробвай да си малко, подчертавам малко по директен и виж реакцията. Ако имаш зелена светлина - давай напред.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По-спокойно ,не пребързвай ,нищо не и казвай още!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Предложи и брак.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

И според мен трябва да изчакаш още. Познавате се от твърде скоро, тя може да не се окаже човекът, за когото я мислиш. Но щом те е забелязала пред това, не мисля, че имаш чак толкова голям повод за притеснение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

:))))))))))

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Предложи и брак.
    +1 yessssssss подкрепям те от всякаде :Д

и така по полека със страстите бе момче

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не и казвай нищо. Какво като в събота е на купон? Ако тргнете няма да й имаш доверие ли?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Не искам да те обезкуражавам, но нищо няма да стане, но ти си действай, защото сам трябва да преминеш през това, за да разбереш какво е. Така се става мъж. : )

не и казвай, но може да метнеш някви намеци, но все пак не трябва да прибързаш, защото не е ясно каква ще й е реакцията, а след купона, можеш да разбереш дали тя иска да има нещо с тебе, защото всеки знае че на купон без забивка няма как, освен ако не ти се занимава де, но ако все още е сама и ви мине супер яко срещата след този купон, значи може и да ти се усмихне в скоро време късмета
    kъDe e LюБoBTa? kъDe ce uzGuБu Tq? uLu Moje Бu ce kPue!? cuGypHo ce kpue zaD Hqkoй ъGъL, Ho kak Da q HaMepq, uckaM Tu Da Mu пoMoGHe6, za Da cMe zaeDHo oTHoBo

е тя така като ги 'реже' всички що се притесняваш че ще се забива с някой\някои?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Няма да вярваш на приятелки! А на 3тия ден не и казвай.. бая ще се стресира.. ми ако изпитва и тя нещо към теб като ходи по купони и мисли разумно няма да има никакъв проблем..
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

hottie
    Guest
    Не се връзвай на приятелката й, но и не прибързвай с признанията. Нека нещата се подредят сами. Нека си ходи на купони и ако ви е писано и се харесвате ще се съберете.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ако думите на приятелката й са верни, то характера й едва ли е "странен", а по-скоро истински... гледа реално на нещата и търси сериозно... може да е рязала някви псевдо-пичове, които си мислят, че могат да са с всяка... ако наистина е такъв човек, какъвто описах - сприятели се с нея, опознай я и тогава действай... и намали ревността, ще се побъркваш след време

Град
    Габрово
    1. Така като чета какво си написал ... ти се побъркваш от ревност още от сега. Какво остава ак осе съберете. .... Я се спри малко. Тая ревност няма да те доведе до никъде другаде освен до това наистина да те отреже.
    2. Не мисля , че след 3 дни познанство ако й кажеш , че си луд по нея ще ти се върже. Най - много да си помисли, че си някой пореден "псевдо - пич" (както казаха по-горе) и тогава вече 100% ще те резне.

За това.... изчакай. Остави момичето да си ходи по купони.... ти все още не си й никакъв , че да се дразниш. А и не е задулжително там да направи нещо с някой.
    След купоните излезте пак. ИЗкарайте си добре и не я разпитвай настоятелно за това какво е правила на купоните ....ГРУБА ГРЕШКА!!!
    Опитай като начало да й пускаш някакви тънки намеци, че може би искаш нещо повече....Ако и тя има чувства към теб, нещата сами ще се наредят.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от xvd
    Не искам да те обезкуражавам, но нищо няма да стане, но ти си действай, защото сам трябва да преминеш през това, за да разбереш какво е. Така се става мъж. : )
    И що пък реши така?
    по темата : Според мен имаш шансове , не слушай приятелката и ! Изчакай малко и тогава и признай , за да можеш да разбереш поне малко що за човек е и дали и тя изпитва нещо към теб..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си