- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет :S
1. Така като чета какво си написал ... ти се побъркваш от ревност още от сега. Какво остава ак осе съберете. .... Я се спри малко. Тая ревност няма да те доведе до никъде другаде освен до това наистина да те отреже.
2. Не мисля , че след 3 дни познанство ако й кажеш , че си луд по нея ще ти се върже. Най - много да си помисли, че си някой пореден "псевдо - пич" (както казаха по-горе) и тогава вече 100% ще те резне.
За това.... изчакай. Остави момичето да си ходи по купони.... ти все още не си й никакъв , че да се дразниш. А и не е задулжително там да направи нещо с някой.
След купоните излезте пак. ИЗкарайте си добре и не я разпитвай настоятелно за това какво е правила на купоните ....ГРУБА ГРЕШКА!!!
Опитай като начало да й пускаш някакви тънки намеци, че може би искаш нещо повече....Ако и тя има чувства към теб, нещата сами ще се наредят.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."