- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Утре ли да бъде денят ???
Значи харесвам доста време едно момче . И двамата сме в един клас 9 клас . Не знам дали той ме харесва често общуваме и мисля че не съм му безразлична , но много ме е страх да не би да не съм права. Утре ще си разменяме валентинки в даскало и се чудех дали да му пусна 1 в кутията за валентинки на даскало .Бай дъ уей утре имам олимпиада и така мога да спечеля време в което да измисля какво да правя за момента в случай че ми отговори в понеделник ( или в събота и неделя по скайп) че не ме харесва . От една страна искам да видя реакцията му ,но от друга няма да има кога да му кажа насаме и дори да имам възможност не знам дали ще се реша.
... Страхът е голям, но любовта надделява
... Кажете какво да правя. Благодаря на всички съвети предварително
![]()
Не ... твърде детинско
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
аз пък си мисля да рискуваш каквото стане, стане. . не после да съжелявашно ти си решаваш
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Кажи му, иначе само ще се чудиш какво би станало, ако му беше казала и т.н. Много не одобрявам тва с валентинките, щото не обичам празника, ама няма нищо.
Ако рискувам утре или ще бъде най-хубавия ден за мен или най - лошия. + тва това с валентинката не мисля че ще е толкоз детинско по простата причина че аз ще пратя само на него и то ще бъде от сорта (примерно) : За света може да си 1 човек , но за 1 човек да бъдеш целия сват. Happy St. Valentine .![]()
Абе то е хубаво да рискува ама да не се надява ... Виждала съм по добна случка - тя предизвика само срам и смях ...
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
не бе не искам да те отказвам .. Просто внимавай да не се разочароваш
Оф, срам и смях ще има само ако е някъв пълен идиот, щото такива изцепки има в 3-4 клас, нали се сещаш?
Авторке, не я слушай, повече ще съжаляваш, ако не му кажеш как се чувстваш. И да те отреже няма да е края на света, тепърва и по-големи разочарования ще изпиташ. Пък ако някой почне да се смее, поне ще видиш колко тъпи хора може да има. ;]
едит: Ебати тъпите повторения дето правя, ама съм болна и мозъка ми нещо .. мда.
да кажи му го нищо не губиш дори да не ти отвърне с същото поне ще си опитала и това е много смело давай пълен напред успех![]()
Кажи му без да се замисляшм,пък каквото стане..После да не те е яд за пропуснатата възможност.
Точно на петък 13-ти ли намери да му казваш![]()
по-добре изчакай до 14 хем Трифон Зарезан (Св.Валентин)
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Риск печели - риск губиДавай и рискуваж.. няма да разбереш какво ще стане ако не пробваш
Успех независимо какво ще решиш
Знам , че те е стран , но само ще загубиш ако не му псунеш валентинкатаАз ако имаше как да пусна на моя любим щях да му пратя , но няма как
![]()
Едва ли ще те помисли за сериен убиец, ако му го кажеш утре. -.- За най-малката глупост се хващате, майна.
Да знам . Но ме е страх да не се окаже положението такова каквото не искам и на празника на който хората са радостни и весели , аз да съм се сдухала заради негоПървоначално написано от AFT
![]()
Според мен е по-добре да му го кажеш, а не да му го напишеш, но ти си решаваш. Щом те притеснява, че като сте насаме няма да смееш да му кажеш - му прати валентинка.
Don't tell me what I can or can't do !
Най-полезното нещо, което можеш да направиш сега, е да мислиш положително, имай повече самочувствие, вярвай, че няма да те отблъсне. Пък ако случайно го направи, няма смисъл да се сдухваш и да си разваляш празника (пък и дните след него). Просто му намираш заместник и толкова, понякога е по-лесно отколкото очакваш. ^^
ХА!, скрий се!Първоначално написано от marjesa
![]()
кво му е детинското да пуснеш валентинка на някой ...![]()
<N>
Кво ти пука казвай му пък ако те отреже пак ще празнуваш само че Трифон мошно Зарезан пък ако имаш късмет ще празнуваш Св. Валентин
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Кажи му!
Подкрепете ни!
http://www.surcare-bg.com/baby_18.php
+1 Много се дразня на хора, които казват не мога, или няма да стане, без да са опитали... за тва опитай...Първоначално написано от AFT
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
не си ме разбрал детинско е да чака след валентинката .. тцтцПървоначално написано от Neftochimic