.

Виж резултатите на анкетата: Да му кажа ли че го харесвам макар и да има някаква възможност да не ме харесва ?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да кажи му може пък да те харесва

49 85,96%
  • Не, не му казвай щом не си сигурна

8 14,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Утре ли да бъде денят ???

Значи харесвам доста време едно момче . И двамата сме в един клас 9 клас . Не знам дали той ме харесва често общуваме и мисля че не съм му безразлична , но много ме е страх да не би да не съм права. Утре ще си разменяме валентинки в даскало и се чудех дали да му пусна 1 в кутията за валентинки на даскало . Бай дъ уей утре имам олимпиада и така мога да спечеля време в което да измисля какво да правя за момента в случай че ми отговори в понеделник ( или в събота и неделя по скайп) че не ме харесва . От една страна искам да видя реакцията му ,но от друга няма да има кога да му кажа насаме и дори да имам възможност не знам дали ще се реша. ... Страхът е голям, но любовта надделява ... Кажете какво да правя. Благодаря на всички съвети предварително

Повече от фен Аватара на marjesa
    Не ... твърде детинско
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

аз пък си мисля да рискуваш каквото стане, стане. . не после да съжеляваш но ти си решаваш
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    40 Miles from the Sun
    Кажи му, иначе само ще се чудиш какво би станало, ако му беше казала и т.н. Много не одобрявам тва с валентинките, щото не обичам празника, ама няма нищо.

Ако рискувам утре или ще бъде най-хубавия ден за мен или най - лошия. + тва това с валентинката не мисля че ще е толкоз детинско по простата причина че аз ще пратя само на него и то ще бъде от сорта (примерно) : За света може да си 1 човек , но за 1 човек да бъдеш целия сват. Happy St. Valentine .

Абе то е хубаво да рискува ама да не се надява ... Виждала съм по добна случка - тя предизвика само срам и смях ...
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Абе то е хубаво да рискува ама да не се надява ... Виждала съм по добна случка - тя предизвика само срам и смях ...
    ok ...явно утре няма да е ...

не бе не искам да те отказвам .. Просто внимавай да не се разочароваш

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, срам и смях ще има само ако е някъв пълен идиот, щото такива изцепки има в 3-4 клас, нали се сещаш?
    Авторке, не я слушай, повече ще съжаляваш, ако не му кажеш как се чувстваш. И да те отреже няма да е края на света, тепърва и по-големи разочарования ще изпиташ. Пък ако някой почне да се смее, поне ще видиш колко тъпи хора може да има. ;]

едит: Ебати тъпите повторения дето правя, ама съм болна и мозъка ми нещо .. мда.

да кажи му го нищо не губиш дори да не ти отвърне с същото поне ще си опитала и това е много смело давай пълен напред успех

а да видим и другите кво ще кажат по въпроса толкова важен за мен

Кажи му без да се замисляшм,пък каквото стане..После да не те е яд за пропуснатата възможност.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Точно на петък 13-ти ли намери да му казваш по-добре изчакай до 14 хем Трифон Зарезан (Св.Валентин)
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Риск печели - риск губи Давай и рискуваж.. няма да разбереш какво ще стане ако не пробваш
    Успех независимо какво ще решиш

хаха вярно че утре е петък 13

Знам , че те е стран , но само ще загубиш ако не му псунеш валентинката Аз ако имаше как да пусна на моя любим щях да му пратя , но няма как

Град
    40 Miles from the Sun
    Едва ли ще те помисли за сериен убиец, ако му го кажеш утре. -.- За най-малката глупост се хващате, майна.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Едва ли ще те помисли за сериен убиец, ако му го кажеш утре. -.- За най-малката глупост се хващате, майна.
    Да знам . Но ме е страх да не се окаже положението такова каквото не искам и на празника на който хората са радостни и весели , аз да съм се сдухала заради него

Град
    София
    Според мен е по-добре да му го кажеш, а не да му го напишеш, но ти си решаваш. Щом те притеснява, че като сте насаме няма да смееш да му кажеш - му прати валентинка.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    40 Miles from the Sun
    Най-полезното нещо, което можеш да направиш сега, е да мислиш положително, имай повече самочувствие, вярвай, че няма да те отблъсне. Пък ако случайно го направи, няма смисъл да се сдухваш и да си разваляш празника (пък и дните след него). Просто му намираш заместник и толкова, понякога е по-лесно отколкото очакваш. ^^

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Не ... твърде детинско
    ХА!, скрий се!
    кво му е детинското да пуснеш валентинка на някой ...
    <N>

Голям фен Аватара на scyLLa
    Кво ти пука казвай му пък ако те отреже пак ще празнуваш само че Трифон мошно Зарезан пък ако имаш късмет ще празнуваш Св. Валентин
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Varna
    Кажи му!
    Подкрепете ни!
    http://www.surcare-bg.com/baby_18.php

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Кажи му, иначе само ще се чудиш какво би станало, ако му беше казала.
    +1 Много се дразня на хора, които казват не мога, или няма да стане, без да са опитали... за тва опитай...

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Не ... твърде детинско
    ХА!, скрий се!
    не си ме разбрал детинско е да чака след валентинката .. тцтц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си