- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- истинско
Наистина е много красиво!Едва ли има такива мъже, но ако има са рядкост... за жалост....
![]()
prekrasible
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
и между другото тези момчета вие ги изпускате ... не знам защо но винаги си избирате по лошия вариантвсички искате тва тва тва а накрая при пълната противоположност ... пораснете
и си помислете хубаво за това, защото съм убеден, че съм прав ..
Много си прав. А тези тема ме разчустваПървоначално написано от Tinkuuu
.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
+
Когато пусне тази бюлетина [Тя иска да я прочетеш]
- НЕ оставяй на нея последната дума.
- Позволи и да знае, че е важна.
- Когато бяга към теб плачейки, първото нещо което кажеш е:
"Чий задник ще ритам днес, скъпа?"
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Съгласна съм със слънчицето за поправките с едно малко изключение.Секси не съм свикнала да ми викат...не знам,звучи ми подигравателно и..да кажем,че не е нарицателно за всякакви случаи.Първоначално написано от slun4ice
Майка му...не трябваше да я чета тая тема,толкова е хубаводееба,тежко е да си сам...
... Не си сама...Първоначално написано от aka6a_vamp
От към едно приятелче тук във форума (демек аз
) ... не си...
![]()
![]()
![]()
По темата аз вече се разписах... много мили неща но пак казвам надали има момче което да ги прави всички просто защото от вътре му идват...![]()
Жалко но факт...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ох.. отново и отново го чета и така се разчувствам...
![]()
![]()
![]()
Мамка му...
МНого хубаво и точно написано.Вярно и наистина изпълнено с истина =D>![]()
Руса кукличка
- Не пие
- Не пуши
- Не ходи по жени
[НЕ СЪЩЕСТВУВА]
съществува но такива се срещат изключително рядко и някой по горе беше казал че такива хора са неоценени - вярно еПървоначално написано от ivsan4eto
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Покажете ми го и ще го оцена аз негоПървоначално написано от _mimi7y_
![]()
Напълно те подкрепям broПървоначално написано от Tinkuuu
ах сетих се за бившия ми ...ах колко беше хубаво .. но наистина вече май не се стрещат такива мъже.. или когато ги намерим просто не разбираме какво изпускаме защото остават недооценени..
Красиво е...много ми хареса,но...както каза marjesa,такива неща само по филмите..е,сега,може наистина да има такива момчета/мъже...като видя,ще си променя мнението...но е красиво...
мм, значи аз актьор ли трябва да съм? И не само мъжете са такива... не всяка жена иска това... ако намеря такава, ще се държа по този начин... и ще знам какво искаПървоначално написано от marjesa
![]()
Харесаха ми всичките .. ( на знам как да ги нарека " съвети " )
и все пак .. инстинктивно .. повечето ги правя ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хубаво е...
Напомни ми хубави нещаИначе да, красиво е, особено ако са ти се случвали.
еlsy![]()
невероятно е простоо много се разчувсвах
спомени .. става ми тъжно ...
Аз бих направил всички тия работи(без 1-2 по-прекалени) ако ми се отдаде възможност....
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!