.
Отговор в тема
Страница 1 от 17 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 413

Hybrid View

Вашето мнение за София.

Кажете какво мислите за нашата столица - София. Какво и харесвате и какво не. И кой е вашият любим Български град

Голям град, всичко й харесвам, освен Люлин. Големи градове рок! :Д
    Иначе в БГ няма място, което да не харесвам май... Перник нещо не ме кефи :/

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

golqmo....mr1sno....depresira6to.....sux!!!!ina4e haresvam plovdiv strahoten grat prosto!osebeno starata mu 4ast !mmmm drugiq gotin grat e kavarna (rock)! za6to li???!!!!! iskam da iveq v grat v koito vsqka sedmica ima koncerti!!!! i drugiq grat koito mn haresvam si e moqt roden grat 6umen.mn spokoino grat4e,blizo do moreto(varna ,pristani6te na 6umen!).....i vsi4kite mi priqteli sa tuk....

Много лофче за София

Голям фен Аватара на 24white24
    София ли, хмм обичам София обичам Витоша, но мразя това в което се превърна заради 90% от преиждащите от селата, ако тук идваха кадърни хора а не само утайката която е решила, че в София се печелят лудите пари за клатене на крака по цял ден, нямаше да сме на това дередже, да не мога да излезна на кафе освен в няколко определени щото иначе навсякъде ще гледам кисели селски физиономий, лошите играчи облечени в якета Харисон и ДИЕЗЕЛ, "уникалните" пички които първият им въпрос към мен не е как се казваш а "с какво се занимават вашите" , а най-смешно ми става като гледам по новините как някакви селски кметове не искали софийският боклук, ми този така наречен софийски боклук е боклук на вашите деца бе селчовци, защото от 800 000 сега е многомилионна пълна със сган столица...Във всяко село по една бала боклук да им дойде акъла в главата ! Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

*ПрИиждат.
    Ти к'во фейс контрол ли го раздаваш?
    Иначе и мен ми писна, всички мразят софия и все там свършват накрая, хаха

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    *ПрИиждат.
    Ти к'во фейс контрол ли го раздаваш?
    Иначе и мен ми писна, всички мразят софия и все там свършват накрая, хаха
    Ако можех, ще сложа една бариера на входа на София, и в столицата ще има не повече от 500 000 хиляди, леле само като си помисля по празниците колко ми е хубаво, всички са си заминали да варят лютеница и компоти и забраняш да всякакви задръствания и тн.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    golqmo....mr1sno....depresira6to.....sux!!!!
    +1
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нямам мнение, просто защото не го познавам като град, като място за живеене (било то и развиване) и т.н.

И щом 24white24 казва, че в София ако живеят истински софиянци, а не "прииждащата провинция", ще е по-добре, на мен ми остава единствено да се смея на мнението й/му.

Улиците на София са отворени за всички българи, така че няма значение кой от къде е, може да живее където си поиска! А ако ги нямаше тия селяни, които да ви вършат мръсната работа, нямаше да сте толкова напред не мислиш ли?Като например Ню Йорк е сбирщина от хора от цял свят и е 100 пъти по-мръсно, задръстванията са 100 пъти по-големи от тея в София. Но имено това, че се събират различни хора, от различни етноси, годни да вършат различна работа прави града преуспял. Така е и със столицата ни и с всеки по-голям град...Така, че по-добре бъди благодарен на тия селяни ( Явно за тебе и Пловдив е село...), най-малкото защото нямаше да знаеш какво е лютеница и компот ако ги нямаше тях!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    София е мръсна и препълнена с коли и хора, обаче е толкова прекрасна, че ако беше живо същество щях да съм влюбена в нея!

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    Улиците на София са отворени за всички българи, така че няма значение кой от къде е, може да живее където си поиска! А ако ги нямаше тия селяни, които да ви вършат мръсната работа, нямаше да сте толкова напред не мислиш ли?Като например Ню Йорк е сбирщина от хора от цял свят и е 100 пъти по-мръсно, задръстванията са 100 пъти по-големи от тея в София. Но имено това, че се събират различни хора, от различни етноси, годни да вършат различна работа прави града преуспял. Така е и със столицата ни и с всеки по-голям град...Така, че по-добре бъди благодарен на тия селяни ( Явно за тебе и Пловдив е село...), най-малкото защото нямаше да знаеш какво е лютеница и компот!
    човек, не й/му се обеснявай.
    Не виждаш ли, че вижда единствено лшата страна на града, в който живее
    Нека си оплюва, нека се оплаква, то си е за него/нея
    аз продължавам да се смея.

Форумни драми vol. 300 000 000

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Много я харесвам. Скоро вече няма да се движа по пътеки и по улици, а ще газя по човешки тела, защото тези от транспорта ще изпопадат от все по-увеличаващата се блъсканица.

Поне ще ми е меко, май.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Виждам лошите страни на обитателите на студенски град, защо всимчки толкова се обидихте да не се намерихте някъде в мнението ми Все си мисля, че вие ктао си живеете във вашите градове няма ядове, даже много се радвам на такива хора, които не казват тук няма работа тук няма пари тук няма еди какво си. Не се засягайте чак толкова не визирам никого

София е мръсна и пълна с идиоти и лигли,но то почти навсякъде е така(само за лиглите де,иначе е чистов повечето други градове).Иначе е много хубаво място.Само да бутнат оная грозотия пред НДК.Но боклуците са много дразнащи.На места няма кошчета,а на места са гъз до гъз.Иначе Много харесвам Варна-чисто препълнено през лятото Но е празно през зимата.Пълно е с всякви готини ресторантчета и атракции.Имаш си и море,в което всеки сере и пикае,но важното е да се забавляваш там Иначе има много неща в София,което също е яко.Абе всичко хубаво със софия,ама няма моренце и е мръсна
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Във Варна к'во местенце за принцеси знам, напра'о да си оближеш пръстите почти за без пари!

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Виждам лошите страни на обитателите на студенски град, защо всимчки толкова се обидихте да не се намерихте някъде в мнението ми Все си мисля, че вие ктао си живеете във вашите градове няма ядове, даже много се радвам на такива хора, които не казват тук няма работа тук няма пари тук няма еди какво си. Не се засягайте чак толкова не визирам никого
    "Тук НЯМА" еди си какво.
    Кво, подяволите, означава това?! Това, че някой е решил да гледа отрицателно на нещата и да смята, че най-лошите неща се случват на него - никой не му е виновен. ..

Раздавай го по-ведро.
    Днес си решил да оплюваш града, в който живееш, утре - ще го хвалиш повече от всякога.
    Въпрос на гледна точка. С времето ту се стеснява, ту се разширява.

Супер фен
    Град
    Своге
    Taq godina adski mnogo se vpe4atlih ot Varna-strahoten grad,4isto,podredeno,dulgite alei, a be mn mi haresa .

A za Sofiq kakvo da kaja,osven 4e nikoga ne bih oti6la da jiveq tam,guz do guz,vseki na nqkude se e zaburzal...(ne iskam da obijdam sofiqnci )

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    "Тук НЯМА" еди си какво.
    Кво, подяволите, означава това?! Това, че някой е решил да гледа отрицателно на нещата и да смята, че най-лошите неща се случват на него - никой не му е виновен. ..

Раздавай го по-ведро.
    Днес си решил да оплюваш града, в който живееш, утре - ще го хвалиш повече от всякога.
    Въпрос на гледна точка. С времето ту се стеснява, ту се разширява.
    Аз не оплювам града в който живея аз оплювам една определена група хора, Аз харесвам града си, даже мога да го нарека нещо повече от харесване, защото имам ъвзможност да живея и на други места из България по-чисти от София може би и по-хубави, но София е повече от това за мен, както вероятно е твоя град за теб. Просто изразих мнение как някои хора превръщат столицата в кофти място, не за мен а за хората които гледат от страни.

hottie
    Guest
    Ами обичам си столицата. Все пак тук ми е и родното място, но напоследък е преселена. Всичко живо идва насам, защото се смята че тук има работа и пари. Което не е съвсем така. Да - заплатите са по високи, но и цените на стоките също
    По улиците са страшни задръствания. Просто в момента София прелива и ако не се вземат мерки скоро няма да става повече за живеене.

София ме кефи да ида за един-два дена по магазините хаха,щото си има всичко Хубаво-голям град,ама само до тук.
    Иначе не бих живяла там.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Видяла си ти градове дето да няма място да се пръдне, хахаха

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
    Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
    Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
    Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
    Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
    АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК
    Именно това имах предвид може би малко по-грубо се изразих, че така ме нападнаха някой явно бъдещи студьенти, но това е факт, обаче не можеш да отречеш 20 юли-20 август какъв кеф е в София или покрай Коледа леле да идват по-бързо тия празници да се опразни София

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си