.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Прическа........

Хелоу Искам да ви попитам дали някой може да ми даде идея за бърза и лесна прическа за средно дълга коса. Довечера ще излизам, а ми писна винаги по еднакъв начин да се правя. Може и директно снимки да качвате

Супер фен Аватара на iPurple
    Можеш да се накъдриш, начупиш или на букли.. или пък си направи нещо раздвижено отзад - някакви плитки преплетени.. или си вдигни нагоре с шнолка или топирай назад... не обясних много добре ама все пак
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Кажи как си правиш косата. Ако си накъдриш цялата коса с машата ще стане много хубаво . Няма да ти отнеме повече от час , а може и да викнеш някоя приятелка да те направи

амии къдравото не ми отива особено, да не кажа хич Иначе си я нося пусната, леко начупена ми е, имам страничен бритон, понякога го закривам с 2 фиби, но нямам въображение за нещо по- така право ми отива, но избягвам да пипам пресата, че става като слама после косата ми

Ами щом не искаш да използваш пресата и да я къдриш може да я начупиш с пяна и дифузер и да си вдигнеш бретона с фибичка или да си стои настрани и по двата начина изглежда добре

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Ами щом не искаш да използваш пресата и да я къдриш може да я начупиш с пяна и дифузер и да си вдигнеш бретона с фибичка или да си стои настрани и по двата начина изглежда добре
    Да,да но бритона да е изправен и пуснат,а косата назад къдравичка.Супер сладичко е.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    да бе,на мен като си правя косата с преса или къдрава..веднага ми се разваля.. ;xx

използваай лак за коса
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    а за да не правя нова тема
    искам да попитам : моята коса има попринцип обем. Като я намачкам с пяната и после я изсуша с дифузер става още по- обемна (бухнала)
    Някакъв съвет???

накъдри се с преса.мисла че сега е модерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си