Vie imali li ste momenti v na4aloto na vruzkata vi primerno na mesec\dva kogato prosto zamira.. za okolo sedmica \ dve .. priemerno , za6toto mom4eto e prezadovoleno ot vnimanieto vi ili puk ne6to dr.. Moq minalata sedmica v na4aloto mi kaza 4e durji na mene i go znam sus sigurnost.. a taq sedmica po4ti se edno ne su6testvuvam .. ne moga da si go obqsnq s dr osven 4e si ima problemi li ddz![]()
![]()
![]()
Nqma takava sduhnq hora
Ami opitah i da govorq s nego , no toi uporito po sqkvi na4ini mi pokazva 4e ne iskada razgovarq .. daje go popitah " kakvo pravime " damek nali produljavame li .. a toi kaza 44e ne znae za kakvo stava vurpos.. v4era si trugnah surdita , ne se celunahme dori ..toi ne se i opita .. i predpolagam po povedenieto mu tazi sedmica za purvi put ot mn vreme nasam nqma da se pointeresuva za6to sum se razsurdila .. ili da kaje vuob6te ne6to .. minalata sedmica " durja na teb bla bla", a taq ............. i sa imam 4uvstvoto 4e 6e me zaebe i reva ot nz kolko dni i nz ko da prava .. no nqma da go tursa pove4e.. dostatu4no se unijih ..![]()
![]()
![]()
повечето момчета са такива...
Ако продължи да се държи така,поговори с него...
Според мен едно момиче не трябва да търпи безразличие,колкото и да обича човека до себе си...
а щом той се държи така...явно нещо не е наред ; )![]()
А защо веднага почвате да си правите прибързани изводи?!?! Не дурйал на теб вече, искал да се разделите и т.н. Ти сама казваш, че може би има проблеми..... Еми щом сте заедно от скоро е напълно нормално да има някой неща , за които все още да се притеснява да говори с теб и да ти споделя.
Защо рпосто не се опиташ да поговориш с него и да го попиташ направо какво става....Дори и да не ти каже точната причина, поне ще разбереш дали е заради теб или си има други грижи.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Еми може би си има проблеми момчето .. Поговори си с него и го питай какво му е , увери го , че на теб може да има доверие и така![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
of sa ako e hvanal da me zarqzva nz kvo 6e prava .. ina4e razbrah 4e simal problemi seriozni .. ma tva ne zna4i da se durji kato guz s mene ..
Еми щом са му сериозни проблемите се опитай да го разбереш .. И да все пак не трее се държи като гъз с тебе , ама .. Не му се сърди , просто го остави малко да му минат проблемите , щото ся колкото и да му говориш той си има сериозни неща на главата иии ще му се насъбере много .. Остави го да му изминат проблемите и всичко ще се оправи![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
emi ako me e zabravil do togava .. ne si struva da se zanimavam ..
А той коя эдия е?Само от любопитство питам.
[size=7][b][u]fosse cos
ахах... бе момиче..кво го търпиш тоя...
сега прочетох,че си редактирала темата,явно си ме послушала като ти казах да приказваш с него...
е ....според мене е време наистина да спре да ти дреме.. ; )
Много правилно. Ти не си му виновна за нищо и не заслужаваш такова държание. Имаш пълните основания да се сърдиш и въпреки всичко бих те посъветвала да опиташ пак да поговориш с него. Ако нищо не стане повече не го търси. Ако той наистина държи на теб рано или късно ще те потърси.Първоначално написано от black_rose12
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
za sega ne go tursi,ne my obru6ai vnimanie,6e my doide akula v glavata,da ne preburzvam s izvodite,no veroqtno se e poqvila dryga![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не бъди опашка за него. От написаното виждам че се лепиш за него и смучеш положителни емоции. Е нормално е да свършат. Отделно - прекаляваш с вниманието. И не се сърди - сама си си го направила.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House