Vie imali li ste momenti v na4aloto na vruzkata vi primerno na mesec\dva kogato prosto zamira.. za okolo sedmica \ dve .. priemerno , za6toto mom4eto e prezadovoleno ot vnimanieto vi ili puk ne6to dr.. Moq minalata sedmica v na4aloto mi kaza 4e durji na mene i go znam sus sigurnost.. a taq sedmica po4ti se edno ne su6testvuvam .. ne moga da si go obqsnq s dr osven 4e si ima problemi li ddz Nqma takava sduhnq hora

Ami opitah i da govorq s nego , no toi uporito po sqkvi na4ini mi pokazva 4e ne iskada razgovarq .. daje go popitah " kakvo pravime " damek nali produljavame li .. a toi kaza 44e ne znae za kakvo stava vurpos.. v4era si trugnah surdita , ne se celunahme dori ..toi ne se i opita .. i predpolagam po povedenieto mu tazi sedmica za purvi put ot mn vreme nasam nqma da se pointeresuva za6to sum se razsurdila .. ili da kaje vuob6te ne6to .. minalata sedmica " durja na teb bla bla", a taq ............. i sa imam 4uvstvoto 4e 6e me zaebe i reva ot nz kolko dni i nz ko da prava .. no nqma da go tursa pove4e.. dostatu4no se unijih ..