- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение какв е етносът?
според вас има ли значение дали едно момче или момиче е с друг етнос <например турчин> .защото познавам много хубави и добри момчета които са турци ?![]()
т.7
krem4et0
Еми не знам , за мене има .. Колкото и да е добър и хубав като знам , че е турчин не мога да изпитвам нищо към него ..И аз познавам турци , с които си приказвам фр съм , но само тва ... Не мога и не искам да изпитвам нищо към тях ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Да има. Ще има значение и ако неучите, че в българската азбука съществува буквата "Щ" и не е нужно да пишете "шт".
П.П. Ако става дума просто за човек с когото да си говорим не е от толкова голяма важност.
A.D.I.D.A.S.
e opravih goПървоначално написано от sadsad
![]()
e msПървоначално написано от sadsad
![]()
Първоначално написано от AFT
Fall down seven times..
Stand up eight.
За мен няма значение, излизала съм с момчеча от друг етнос.
Между другото ако някой почне да обижда хората от друг етнос ще има санкции, предупреждавам.
ако се обичате няма![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За мен има! Просто познати могат да са ми, мога да говоря с тях, но да изпитвам по - силни чувства - НЕ! В моя край няма много турци, както в някои други градове, но все пак за мен има значение етноса!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
еми от турци до турци има разлика. Аз например харесвах едно момче, което беше с руса коса и сини очи, за което по-късно разбрах че е турчинпо нищо не му личеше, нито на семейството му, имам и приятели турци, които са много готини хора. Зависи от самите хора, не може всички да ги слагате под общ знаменател и да казвате че не бихте излизали с тях.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
За мен няма значение етноса
Познавам много двойки,които не са от една раса и много им се радвам понякога
Разбира се че има , особено когато говорим за турци- че те са коренно различна култура от нашата, да не говорим за разликата в религията. Всеки си определя сам за себе си, разбира се, но аз лично не бих могла да се влюбя в човек от друг етнос, българските мъже са си най добрите!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Проблема е доста огромен.
Няма знячение! Да ви имам расизма...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
i spored men nqma zna4enie.e ima nqkoi turci koito sa mnogo gadni no ne vsichki sa takiva spored menПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
За един човек може да има,за друг - не. Зависи как той вижда нещата..
За мен няма значение какъв е ако е добър човек и ми допада. Какво сякаш ако се запознаете с някой/някоя и се влюбите и в последствие разберете,че е от друга раса,ще я/го зарежете?хайде сега... аз не бих. А и веднъж вече се бях захласнала по едно момче,което по-късно разбрах,че е турчин,но това не е променяло отношението ми към него.
За мен няма никакво значение от какъв етнос е... Ако го обичам - нищо друго няма значение.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Меган можеш да ме санкционираш !!!
Помаците това са хора, те са предали вярата си освен това се мислят за турци, а турците ги мразят не по-малко от насДа си турчин е къде-къде по-хубаво от това да си помак. Имам познати и турци и помаци и то си им личи в манталитета чрез който са възпитавани !
За мен има , гадно ми е , като видя момиче , с турчин или циганин ...
Според мен има голямо значение, ако ще да е мис вселена ако ми каже че е туркиня направо ще се отврътя
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Няма никакво значение от етноса,но турците за мене не са хора.Ако си българин и почиташ БЪЛГАРИЯ за тебе ще е има много голямо значение....
За мен има.Квото искате казвайте,но ако е турчин за мен е проблем..