.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Има до толкова до колкото ти му обърнеш внимание!!!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    За мен няма никакво значени.Моя приятел е турчин и сме заедно почти две години.Не определям хората по това каква религия изповядват ,какъв език говорят,каква музика слушат и как се обличат.
    Добре я ми кажи, ако имате деца каква религия ще изповядват ? Какви ще са по националност ?

Ми според мен има...а пък за теб незнам...но освен приятели незнам какво друго може да стане между вас...но ако си се заобичате...всичко най-най

Град
    Велико Търново
    ако ти я харесваш,не се притеснявай какво мислят другите.Важно е любов да има!
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За някои има значение, за други - не.
    То си е до човек.
    Примерно аз, не мога да ти кажа какво да правиш с живота си и т.н. тва си е лично твой избор.

И, все пак, мюсюлманството си е мюсюлманство и то няма място при християнството!!!

Град
    Somewhere...in The sea...
    аз...не съм расистка обаче съм против...специално що се отнася до мен съм против...другите ако ги устройва да се обвързват с турци, чиито прадеди са ни "ебали 500 години" (както ми беше казало едно тур4енце) , но аз не бих... а ромите ... не са ми приятни...въпреки 4е и турци и роми познавам доста сполучливи като хора

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

ами аз съм за фашизма

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    За мен това е от огромно значение.. Не съм някаква крайна расистка.. но българин да е с турчин или циганин - е не мога да го приема! Аз не бих могла дори и да си помисля да съм с някой човек от такъв етнос..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Инкогнито
    Децата ни ще познават и едната и другата религия и когато пораснат до толкова,че да могат да правят сами своя избор ще изберат.
    нали се сещаш че зада могат сами да изберат трябва да са на 14-5 години, през това време като са атеисти, мислиш ли че ще им пука за религия

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Децата ни ще познават и едната и другата религия и когато пораснат до толкова,че да могат да правят сами своя избор ще изберат.
    нали се сещаш че зада могат сами да изберат трябва да са на 14-5 години, през това време като са атеисти, мислиш ли че ще им пука за религия
    То не само това единия ще иска да ги обреже другия не
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Има значение, да.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    за любовта граници няма ! няма значение дали е марсианец, циганин или негър .. ако ти харесва ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си