- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща на 13,майка на 15
гръм да ме удари и на плъх да стана![]()
![]()
![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
и е на дясната ръка..Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Аз май вече съм прекалено стар да ставам татко?![]()
dance
Ужас..Нямам думи..
![]()
http://www.bulpress.net/news/article/41543
дори и този малкият да не е бащата...секс на 13 ?!?![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
превела си си го грешно,не че са планирали да имат дете...искали са да задържат това и момичето да не прави аборт.това "the" променя смисъла на цялото изречение.Първоначално написано от prettyIdeath
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
![]()
Тия хора добре ли са?!
Come back and set me free... : )
+1Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
ем за тва са кондомите![]()
иначе поемаш голяма отговорнос особено ако си на 13
![]()
![]()
ненормална работа![]()
![]()
това е срамота,но Бог е създал всякакви твари
![]()
да доста но не винаги може да предотвратиш нещата
а traktopusta клипчето на профила ти от кой филм е
Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш
ей тфа е да си яко прецакан... не стига че имаш бебе ами че и жената прилича на катастрофирал кон хахаха
тука нещо ме съмнява... то рано рано ама пък тва вече...в днешно време сякаш хората изобщо не мислят за действията си и последствията от глупавите им постъпки..аз кфо съм се разприказвала като некоя 40 годишна лелка а съм само на 14 ама то пък си е вярно...
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Това е направо като няква загубена шегичка... Горкото бебче , с тия родители... Жалко наистина
Незнам ама на тая снимка момчето мязаше на първокласник пред директора а тая лицето и мяза на гъз ... нищо чудно че се е опраила с такоз джудже ... знае си че друг нема да има (освен ако не го напиеее до повръщане)
"Аз помислих, че би било добре да имаме бебе." - Алфи ( бащата )
"Ще бъда страхотна майка и Алфи ще е страхотен баща." - Шанел ( майката )
тоя пикльо като го гледам направо се шокирам , а кво остава за майката![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Тея са еба си феновете. Опраскал я и готово.
Ех, деградирали утрепки такива, които се водите "общество" ...
От 5 хиляди години насам, хората са ставали родители на 12-15 годишна възраст - това е нормалната биологична възраст за започване на възпроизвеждане при човешката раса.
И от 5 хиляди години до ден днешен, хората са успявали да се грижат за потомството си и са еволюирали до ... Вас. И Вие явно, по ирония на "еволюцията" (по-скоро деградацията) дори не можете да си представите как бихте се грижили за друго човешко същество.
Единственият факт, който ми дава утеха е този, че мнозина от вас няма да се възпроизведат и така ще премахнат малоумното си ДНК от генетичния фонд на човечеството.
Не е важно колко са годишни, а да се обичат... Наистина съм шокирана малко от възрастта им, и от вида им....Но ако не за друго, трябва да са заедно заради детенцето...Не си представям ако бях на тяхно място как щяха да реагират родителите ми, класната , и приятелите ми
ti SI nAI ProSTOto sazdaniE ot 4OVE6KIQ BIoloGI4EN VID ot 5 hilidi godIni NasamПървоначално написано от Python5
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!