.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Супер Марио

Скоро го мернах в интернет и ми се доигра, изтеглих си го от замунда(най-стария дето е 15.65 MB) изиграх 1-1 ниво и заби, неиска да мине към 1-2...преинсталирах го, PC рестартирах и не та не Къде е проблема ??? и някой знае ли от къде,освен от замунда,да си го изтегля,но искам най-обикновенния марио, а не брос и т.н.

първото прилича на вирус.............................

хайде де, никой ли неможе да помогне

благодаряяя

явно имаш злобното ПЦ щом ти забива
    Нов човек съм

Всичко е наред вече
    само дето на 1-4 има една ужасна пропаст и по 5/6 живота отиват там и пак немога да я мина мам* и д*ба

Super Mario е само за некви ПРОта аз го минавам секи път със хак
    Нов човек съм

иначе е impossible O.O
    Нов човек съм

Къде да ти хакове..какво представляват... "светнете" ме и мен деее

не умираш квото и да стане освен ако не паднеш в дупка,дава ти некви огромни точки и прескачаш от ниво на ниво..
    Нов човек съм

и как да си го направя така :P :P
    btw да се похваля скапаната пропаст на 1-4 и схванах цаката натиска се едновременно бутона за стреляне, за движение на дясно, за забързване и най-накрая за скачане

вече съм до 3-4 ,и тия тухли мн ме нервират

омг тези нива ги играх когато бях в 2 клас ...... и тогава се справях отлично лол няма нищо сложно в супермарио присто един алгоритам е ако запомниш последователноста на копчетата можеш да го минеш с затворени очи оспявал съм само до средата на 1во нямам нерви за понататък
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на Yancheto
    А някой знае ли откъде да си го изтегля за телефона и как да си го сложа в него?Телефона ми е Сони Ериксон к550...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си