- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И аз имам странен въпрос?
Хора моля Ви помогнете ми от 3-4 дни търся описание на жегване(сексуално), един приятел ме попита те жегвала ли си до сега мъж, той е по-голям и ми каза че някво момиче му го е направило и той направо е откачил, питах го какво е а той каза да прочета инфо и после щял да ми обесни какво е усетил, било много по-хубаво от свършването..
и каза нали си момиче трябва знаеш
![]()
дфф.. кво е тва жегване![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За първи път чувам за такова нещо. Иначе жегване е да те обидят някак си
axaxaxaxaПървоначално написано от Tinkuuu
ми може да е жаргон за някой "секс трик" или просто тя да му е казала, че го е жегнала пък това да речем е да му бръкне с вибратора отзад... хахаха
прави ти се на интересен в края на краищата![]()
Ами ако означава да му вкараш нещо анално , сигурно ти е предлагал да му доставиш това удовоствие отново)
Ебаси, мислех си, че нещо аз не съм наред за да не съм го чувал това нещо...ама явно проблема не е в моя телевизор.![]()
Явно поредната келешка история и разкази от криптата...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хора много ви благодаря ама днес пак го питах и тои каза че не му е завирала нищо никаде правили са си нормален сек и тои е бил отдолу а тя отгоре
и аз му казъх 4е сигорно си е стиснала вагиналните мусколи а тоя пак ми вика ми не е това маи ама ти нали си момиче и трябва да знаеш искам да ГО ПРЕБИЯможе да сте прави и да е някакъв стар номер от детството му щото той сега ще прави 28 г и по неговото време може тва да е било на мода(дано не обиждам някои)
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Яя.. Ново явление.. "Жегване"![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
виж, че си зле, ще ти повтаря "ти си момиче трябва да знаеш" до като не те качи на уя и ти каже че тва е жегване
Да жегнеш някого, буквално означава, да го стреснеш,да го сплашиш,да го накараш да направи нещо по-бързо или въобще да го направи ако не е имал това намерение.Аз това знам под "жегване" и така съм го чувал,ама знам ли какво може да има по света,хора всякакви.![]()
Сещам се за нещо.. но едва ли е товабръкнала му е в задника и му е притиснала ректума.. и е източил многооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее