.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Фен
    Град
    Ruse

Боли ли секса за 1-ви път?

Kogato se edin 4ovek pravi seks za prav pat.Boli li?

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Abe ti purvo porasni malko i shte razberesh dali boli ili ne , sqdai da si uchish urocite
    Moga i bez podpis

Зависи.
    При всеки е различно.Зависи от това до колко те е предразположил,до колко си се отпуснала и възбудила.
    Не трябва да се стягаш!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Да, болката е доста остра и силна. Но това е от организма. При по-израстналите хора (да кажем 17-18 гоишните) женското тяло се е развило достатъчно и болката е поносима, но въпреки това има болка. Докато в по-началната възраст организма е устроен така, че при опит за секс и проникване във вагината болката е ужастно голяма. Не съм сигурен, но съм чувал, че е имало случай в България, в който момиче и момче на около 13-14 годишна възраст опитали да правят секс и момичето се разкъсало, а болката била непоносима и се наложило да се обадят на Бърза Помощ. Но всеки си рискува...

Град
    Пловдив
    Предполагам тва 96 ти е набора (: Боли при всеки различно..ако имаш късмет ще е по скоро неприятно,отколкото болезнено...Но ти не почвай още защото ще съжаляваш (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

При всеки е различно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Като ти гледам ника ,предполагам,че си на 12-13,не ти трябва да знаеш дали боли или не.Ама за да знаеш е все едно колят прасе,тече кръв,лее се,трябва да го направите във вана ,понеже ще има толкова много кръв ,че ще се напълни,преди това трябва да си инжектираш лидокаин,понеже болката е толкова нетърпима,абе все едно ти правят операция

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    aфе кот да си приказваме боли доста особено 12-13 годишните най-много ги боли хахах

Добре я отказа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Боли, спокойно. Ако искаш се "отвори" сама, че да е те боли първия път, но ако си под 14 ... просто те съветвам да не го правиш.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Боли, спокойно. Ако искаш се "отвори" сама, че да е те боли първия път, но ако си под 14 ... просто те съветвам да не го правиш.
    Иве тук не съм съгласна
    При всеки е различно Някои ги боли,други не Въпрос на нагласа е според мен Ако през цялото време се притесняваш,колко много ще те боли ... ми много ясно,че ще те боли Ще се стегнеш и всичко ще стане по по-трудния начин Но ако си спокойна и си сигурна в това,което правиш (а и в партньора си) всичко ще е окей

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    абе каквото и да си говорим това никога през живота не са ти влизали чужди примерно 17 см и изведнъж ти влизат и ама хиииииииииич няма да те боли.и е тъпо сама да се отвориш първия път.после кой ти беше първия? ми аз самата хахахахах

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    абе каквото и да си говорим това никога през живота не са ти влизали чужди примерно 17 см и изведнъж ти влизат и ама хиииииииииич няма да те боли.и е тъпо сама да се отвориш първия път.после кой ти беше първия? ми аз самата хахахахах

с тоз коментар ма разби направо
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Хахахах та ти си на 12..кой клас си може би 5-ти

По темата-при всеки е различно

Ами че боли боли, обаче ако си на 12 ще боли мн мн повече, защото организмът ти е още недоразвит ... като станеш на 16 вече по може да му мислиш

зависи от много неща
    LIVERPOOL FOREVER !!!

az neche sam spec po tezi neshta i ne sam go pravila no znam che ako obichash choveka nqma da te boli tolkova mnogo i shte bade mn krasivo hem bolka hem luobov
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Иве тук не съм съгласна
    При всеки е различно Някои ги боли,други не Въпрос на нагласа е според мен Ако през цялото време се притесняваш,колко много ще те боли ... ми много ясно,че ще те боли Ще се стегнеш и всичко ще стане по по-трудния начин Но ако си спокойна и си сигурна в това,което правиш (а и в партньора си) всичко ще е окей
    Моята любов, както винаги е права. ))
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ХаАхХАхА няма такова нещо ,ако има болка ,колкото и да обичаш - тя не изчезва .Зависи колко търпелив си и дали си готов на такова нещо за даден човек.При всеки е индивидуално ,някои ги боли - други НЕ .Мен не ме боля ,дори кръв не ми тече първия път .Просто ципата ми е била много разтеглива ,та й видяхме сметката чак след 4-5 месеца .... При някои момичета тази ципа се къса от упражнения и може да не я усетиш кой знае колко и да не те боли много .... Възможен е и 3-тия вариант - да те боли адски много ,да кажем ,защото ципата ти е много инатлива и неще да се цепне
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен Аватара на galu6a
    при всеки различно при мене ДА
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

аз не съм чула някой да е умрял след първия си път защото е боляло мн ...

Град
    На изток от рая
    Ебати развратницата.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    София / Бургас

Re: Боли ли секса за 1-ви път?

Цитирай Първоначално написано от cveteto96
    Kogato se edin 4ovek pravi seks za prav pat.Boli li?
    Човек като прави не боли, ама жена като прави се случва и да боли
    Шегичка Бе малка си за такива игрички - вземи порастни и после му мисли.
    Във всеки случай никой не е умрял от правене на секс за първи път.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Като ти гледам ника ,предполагам,че си на 12-13,не ти трябва да знаеш дали боли или не.Ама за да знаеш е все едно колят прасе,тече кръв,лее се,трябва да го направите във вана ,понеже ще има толкова много кръв ,че ще се напълни,преди това трябва да си инжектираш лидокаин,понеже болката е толкова нетърпима,абе все едно ти правят операция
    Направо стресна детето.

Град
    In the middle of Nowhere
    [quote="sasha_90"]
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Като ти гледам ника ,предполагам,че си на 12-13,не ти трябва да знаеш дали боли или не.Ама за да знаеш е все едно колят прасе,тече кръв,лее се,трябва да го направите във вана ,понеже ще има толкова много кръв ,че ще се напълни,преди това трябва да си инжектираш лидокаин,понеже болката е толкова нетърпима,абе все едно ти правят операция [/b]
    Стига бе не я стресирай,че ще земе да се иткаже от секса,а това е по-зле На 12 още си малка,не че аз съм човека от чиято уста това звучи достоверно,но все пак знам за какво става въпрос
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си