- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Св. Валентин в училище
Разменях те ли си валентинки в училище?
Да, имаме една кутия в която всеки пуска и днеска ги раздаваха.
Fall down seven times..
Stand up eight.
В 133 ли учиш? Щото и при зас беше така.Първоначално написано от iPurple
Не, обаче не е само при вас. До сега съм сменила 2 училища и и в двете всяка година има такива кутии.Първоначално написано от kalashnik
Fall down seven times..
Stand up eight.
Дам, в нащо даскало си раздавахме...Всички бяхме в яко настроение и всеки си гушкаше някой....(с изключение на мен)... И такам.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз получих 7, като 3 са от дванайсетокласнички за които въобще не предполагах че са ми обърнали внимание, една е от гаджето ми, а другите три са на момичета които въобще не ги знам, но в понеделник ще ги потърся поне да се запознаем.
Ами и аз доска училища съм сменил, ама само в това го правят.Първоначално написано от iPurple
Не, в нашето даскало дори не се сещаме за тоя празник...
Тея по-малките си подаряват плюшки.. ама ние.. ние не се обичаме![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Обаче как бяха облепили цялото даскало отвътре със сърчица... ужас![]()
Ти вече си в 133, нали?Първоначално написано от zloto
Не ''вече'', не съм заек![]()
аа и при нас седмокласниците бяха окрасили супер злеНалепили стените със сърца и в края на прозореца сложили 2 сърца и айде
Бахти циганията дето беше .. И сложили стрелка на стената "<- към етажа на любовта" и качваш се горе и виждаш една маса , а те милите взели кутията с валентинки шоту от техния клас искали да я късат .. Абе ужас
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ние сутринта още си разменихме съучениците..
после пуснахме в кутията(кутия в която се пускат валентинки и после се раздават по класовте)
Та с една дума : разменяхме си
Днес всички говореха за Петък 13 и Трифон зарезан, но на никой не му пука че утре е денят на влюбените, валентинки не сме си разменяли![]()
![]()
НЕ![]()
не знам, мисля че не са правили някакви глупости за тоя празник... имаше само плакат на концерт утре, който ще пропусна, макар и да имам познати в екипа...
nie nqmame takiva ekstri.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Имахме " кутия " уж, пускахме само за нашия си клас, приятелско... Иначе нищо сериозно, от шести клас вече за тоя празник никой не се сеща...
И ние имахме такава кутия
Еее че как без валентинки... дам разменихме си![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да,в нашето даскало на входа има кутия..ии в понеделник ще се раздават
To infinity and beyond.
Да.. раздаваха там няк'ви глупости.
лесно, мойто момиче... много лесно!Първоначално написано от Hilary_
![]()