- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...??
Въобще вярвате ли в това което празнувате...или просто се праите на Християни само когато ви е изгодно тоест когато има празници на които да чревеогодничите...Същото е и на Вси Светий и така нататък...
Аз съм Антихрист по виждания...НЕ НЕ СЪМ САТАНИСТ...ако това ще си помислите...Просто мразя църквата религията и така нататък...
Entombed For live
Всички го празнуват за да си подаряват разни глупави сърчица и други глупости.. А иначе се чудя за кво и разни приятелки си подаряват валентинки.. Вярно, че "уж" се обичат ама все пак тфа е празник на двойките..
Fall down seven times..
Stand up eight.
аз не го празнувам
който го празнува, да му мисли
Аз лично съм атеистка. Отделно не празнувам Св. Валентин.
Празнуват го защото се обичат( е не говоря за кифлите ), пък е празник за любовта и им харесва![]()
The Spark
Хах любовта както го казваш е положена в Религията като цяло...Първоначално написано от 5StaR
"БОГ ОБИЧА СВОЯ НАРОД,ХОРАТА" Тоест дори и Рождество Христово е празник на любовта...Май причините са по Други не мислиш ли
Entombed For live
Не е необходимо да си вярващ за да си прекараш яко с любимия човек /за свети валенти говоря/.Не мога да ви разбера логикага да отричате всеки един празник с довода, че не е православен, а католически какъвто е Хелоиун примерно.
Вместо да хейтите и да се чудите на желанието ни да се забавляваме излезте навън в реалния свят.
Всичките ви проблеми идват главно от това, че не спирате да мислите и да се опитвате да бъдете оригинални.Бъдете против нещо, когато има защо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
страхотна си беПървоначално написано от LINKNOT
![]()
И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ !
Това е все едно вместо да празнуваш Великден, да празнуваш Хелоуин...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами ОК, предполагам че не си вярваща, но почиташ Коледа, не си вярваща но се чукаш с яйца на Великден, не си вярваща но си празнуваш именния ден нали ?Първоначално написано от Seducti0n
По същата логика, защо е нужен Американски празник, за да докажеш любовта си ?
Съм.
Просто не разбирам защо трябва все да сте против...?
Нужно ли е да вярвам в Сатаната за да паля църкви.Коля свещенници...или просто показвам УМРАЗА КЪМ РЕЛИГИЯТА...Атеизъм означава нихилизъм към религията...при мен има чувство и то е умраза...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Entombed For live
aaa 4ove4e za6to si smeni podpisa onaq macka deto blije znaka na mercedesa be6e ludnicaПървоначално написано от XceSS
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Може и да си...подведох се от това изречение
От там изниква друг въпрос:Първоначално написано от Seducti0n
Необходимо ли е да празнуваш празник, противоположен на твоята религия, само и само, да си прекараш яко, било то с гадже или приятели.![]()
kav sveti valentin we? trifon zarezan se praznuva![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Тотално не....В България религиозните тийнейджъри са близо 2-3% и то те са Фанатици...Другото си празнуват за тва че празниците са яки...Ако и Сатанинските празници бяха съпроводени с Портокалов сок и вкусна вечеря...надали нямаше да има хора които да ги празнуват..Първоначално написано от XceSS
Entombed For live
Ама не бе човек, за мен това е супер глупаво.
По същата логика, дай да празнуваме и байрама а?
Или онова Банго Васил ли кво беше.
Същото е !
Всъщност не е противоположно на религията /христианска/ като цяло, а в частност на православната.
Странно би било да ти кажа че празнувам Рамазан примерно или някой друг ислямски празник.
Харесвам Свети Валентин, харесвам и Хелоиун.Това, че ги празнувам не ме прави грешна.
А знаеш ли защо Православната религиозна догма ги е премахнала от празничния календар...за свети Валентин мисля че беше заради идеята за "безбрачна любов" а за Хелоуин е заради пропагандирането на идеята че на земята има зли същества като демони вещици....и така нататъка...тоест за това в православните земи не е имало Инквизиция...Първоначално написано от Seducti0n
Entombed For live
Първоначално написано от Seducti0n
Защото така сме настроени...
Нали уж всички сме равни, добре де значи и католицизма и исляма, са еднакви...ТОГАВА ?
Абсолютно същото е....
Както и да е не ми се спори повече.Празнувайте си Св.Валентин, чукайте се и вярвайте, че това е БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК, аз утре ще се напия и в други ден отивам да подрязвам лозите![]()
Това не е вярно!Първоначално написано от Entombed
Празника Хелоуин се е появил преди около 400-500 години, а Христианството се е появило преди много много повече години...
Е и разделянето на православна и Католическа църква е станало мисля че 200-300 година....А не веднага след като е умрял христос....Главните противоречия са че Православните мислят че светоста се предава по икони и че Майката на Спасителя/Исус/ не е била девствена.И вече от тук идват и другите различия....Първоначално написано от XceSS
Entombed For live
Не твърдя, че е български.
Колкото до чукането-за Великден е предвидено.