.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...??

Въобще вярвате ли в това което празнувате...или просто се праите на Християни само когато ви е изгодно тоест когато има празници на които да чревеогодничите...Същото е и на Вси Светий и така нататък...
    Аз съм Антихрист по виждания...НЕ НЕ СЪМ САТАНИСТ...ако това ще си помислите...Просто мразя църквата религията и така нататък...
    Entombed For live

Супер фен Аватара на iPurple
    Всички го празнуват за да си подаряват разни глупави сърчица и други глупости.. А иначе се чудя за кво и разни приятелки си подаряват валентинки.. Вярно, че "уж" се обичат ама все пак тфа е празник на двойките..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аз не го празнувам
    който го празнува, да му мисли

Аз лично съм атеистка. Отделно не празнувам Св. Валентин.

Град
    Инкогнито
    Аз Трифон го празнувам от началото на месеца

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Празнуват го защото се обичат( е не говоря за кифлите ), пък е празник за любовта и им харесва
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Празнуват го защото се обичат( е не говоря за кифлите ), пък е празник за любовта и им харесва
    Хах любовта както го казваш е положена в Религията като цяло...
    "БОГ ОБИЧА СВОЯ НАРОД,ХОРАТА" Тоест дори и Рождество Христово е празник на любовта...Май причините са по Други не мислиш ли
    Entombed For live

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не е необходимо да си вярващ за да си прекараш яко с любимия човек /за свети валенти говоря/.Не мога да ви разбера логикага да отричате всеки един празник с довода, че не е православен, а католически какъвто е Хелоиун примерно.
    Вместо да хейтите и да се чудите на желанието ни да се забавляваме излезте навън в реалния свят.
    Всичките ви проблеми идват главно от това, че не спирате да мислите и да се опитвате да бъдете оригинални.Бъдете против нещо, когато има защо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Аз лично съм атеистка. Отделно не празнувам Св. Валентин.
    страхотна си бе

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ !
    Това е все едно вместо да празнуваш Великден, да празнуваш Хелоуин...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Не е необходимо да си вярващ за да си прекараш яко с любимия човек /за свети валенти говоря/.Не мога да ви разбера логикага да отричате всеки един празник с довода, че не е православен, а католически какъвто е Хелоиун примерно.
    Вместо да хейтите и да се чудите на желанието ни да се забавляваме излезте навън в реалния свят.
    Всичките ви проблеми идват главно от това, че не спирате да мислите и да се опитвате да бъдете оригинални.Бъдете против нещо, когато има защо.
    Ами ОК, предполагам че не си вярваща, но почиташ Коледа, не си вярваща но се чукаш с яйца на Великден, не си вярваща но си празнуваш именния ден нали ?
    По същата логика, защо е нужен Американски празник, за да докажеш любовта си ?
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    I don`t know where
    Съм.
    Просто не разбирам защо трябва все да сте против...?

Re: Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Въобще вярвате ли в това което празнувате...или просто се праите на Християни само когато ви е изгодно тоест когато има празници на които да чревеогодничите...Същото е и на Вси Светий и така нататък...
    Аз съм Антихрист по виждания...НЕ НЕ СЪМ САТАНИСТ...ако това ще си помислите...Просто мразя църквата религията и така нататък...
    не,ти си неграмотен.
    Антихриста е синоним на Сатаната.
    трябваше да кажеш,че си анти-християнин или нерелигиозен (атеист).

а иначе по темата - лично за мен повечето празници са безсмислени. на мен не ми трябва повод за да се напия,за да обичам,за да се забавлявам... наивно е 1 ден в годината да го правиш,а през останалото време да нямаш нищо общо с тези неща...
    Нужно ли е да вярвам в Сатаната за да паля църкви.Коля свещенници...или просто показвам УМРАЗА КЪМ РЕЛИГИЯТА...Атеизъм означава нихилизъм към религията...при мен има чувство и то е умраза...
    Entombed For live

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ !
    Това е все едно вместо да празнуваш Великден, да празнуваш Хелоуин...
    aaa 4ove4e za6to si smeni podpisa onaq macka deto blije znaka na mercedesa be6e ludnica
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Може и да си...подведох се от това изречение
    Не е необходимо да си вярващ за да си прекараш яко
    От там изниква друг въпрос:
    Необходимо ли е да празнуваш празник, противоположен на твоята религия, само и само, да си прекараш яко, било то с гадже или приятели.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    kav sveti valentin we? trifon zarezan se praznuva
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Може и да си...подведох се от това изречение
    Не е необходимо да си вярващ за да си прекараш яко
    От там изниква друг въпрос:
    Обходимо ли е да празнуваш празник, противоположен на твоята религия, само и само, да си прекараш яко, било то с гадже или приятели.
    Тотално не....В България религиозните тийнейджъри са близо 2-3% и то те са Фанатици...Другото си празнуват за тва че празниците са яки...Ако и Сатанинските празници бяха съпроводени с Портокалов сок и вкусна вечеря...надали нямаше да има хора които да ги празнуват..
    Entombed For live

Град
    Ама не бе човек, за мен това е супер глупаво.
    По същата логика, дай да празнуваме и байрама а?
    Или онова Банго Васил ли кво беше.
    Същото е !

Град
    I don`t know where
    Всъщност не е противоположно на религията /христианска/ като цяло, а в частност на православната.
    Странно би било да ти кажа че празнувам Рамазан примерно или някой друг ислямски празник.
    Харесвам Свети Валентин, харесвам и Хелоиун.Това, че ги празнувам не ме прави грешна.

Всъщност не е противоположно на религията /христианска/ като цяло, а в частност на православната.
    Странно би било да ти кажа че празнувам Рамазан примерно или някой друг ислямски празник.
    Харесвам Свети Валентин, харесвам и Хелоиун.Това, че ги празнувам не ме прави грешна.
    А знаеш ли защо Православната религиозна догма ги е премахнала от празничния календар...за свети Валентин мисля че беше заради идеята за "безбрачна любов" а за Хелоуин е заради пропагандирането на идеята че на земята има зли същества като демони вещици....и така нататъка...тоест за това в православните земи не е имало Инквизиция...
    Entombed For live

Град

Защото така сме настроени...
    Нали уж всички сме равни, добре де значи и католицизма и исляма, са еднакви...ТОГАВА ?
    Абсолютно същото е....
    Както и да е не ми се спори повече.Празнувайте си Св.Валентин, чукайте се и вярвайте, че това е БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК, аз утре ще се напия и в други ден отивам да подрязвам лозите

Град
    за Хелоуин е заради пропагандирането на идеята че на земята има зли същества като демони вещици....и така нататъка...тоест за това в православните земи не е имало Инквизиция...
    Това не е вярно!
    Празника Хелоуин се е появил преди около 400-500 години, а Христианството се е появило преди много много повече години...

за Хелоуин е заради пропагандирането на идеята че на земята има зли същества като демони вещици....и така нататъка...тоест за това в православните земи не е имало Инквизиция...
    Това не е вярно!
    Празника Хелоуин се е появил преди около 400-500 години, а Христианството се е появило преди много много повече години...
    Е и разделянето на православна и Католическа църква е станало мисля че 200-300 година....А не веднага след като е умрял христос....Главните противоречия са че Православните мислят че светоста се предава по икони и че Майката на Спасителя/Исус/ не е била девствена.И вече от тук идват и другите различия....
    Entombed For live

Град
    I don`t know where
    Не твърдя, че е български.
    Колкото до чукането-за Великден е предвидено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си