.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Колкото до чукането-за Великден е предвидено.
    Ееее ти пък само по празници
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Инкогнито
    По скоро православните казват че Отца, Сина и Светаго духа са 1
    А католиците го отричат и твърдяха друго

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    А католиците го отричат и твърдяха друго

Копелета
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

6toto e qko za tfa

щото е гаден комерсиален празник!

кур за влюбените

Град
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName

"мъжки полов орган" за влюбените
    Е тва е !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    защото Валентин е канонизиран за светец преди разделението на Римокатолическа и Източноправославна църква.
    Grumpy old madman

Не ми пречи самия празник, пречи ми това, че трябва някакъв "специален" ден да е, за да си обърнат хората специално внимание, да се сетят да направят нещо по-специално един за друг... то се обезмисля някак. Всеки очаква подарък на Св.Валентин, но ако му подариш на човека ей така, без повод, ще го зарадва повече... знам ли.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от XceSS

Е тва е !
    кво е тва е бе садняк?! ноо ли си корав?

Цитирай Първоначално написано от neocide
    Ебати кухия празник. Първо, на влюбените всеки ден трябва да им е специален уж, второ- аман от тия лигави пошли сърчица, висящи буквално на всеки сантиметър...

И не, не го празнувам.. Винаги съм го презирала всъщност... цялата тая показност е много долна история...
    общо-взето го закова девойката, само че никога не съм го презирал. жената вместо да се лигави на тоя ден удря я вино, я някоя друга бира и си прекарваме в общи линии както всеки нормален ден като сме навън.

цялото това фалшиво прелитане сред розови и червени сърца и някаква такава цветова гама е ужасно грозно и неистинно за един ден.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от XceSS

Е тва е !
    кво е тва е бе садняк?! ноо ли си корав?
    ДА !

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Всички го празнуват за да си подаряват разни глупави сърчица и други глупости.. А иначе се чудя за кво и разни приятелки си подаряват валентинки.. Вярно, че "уж" се обичат ама все пак тфа е празник на двойките..
    + 1
    Stay up all night with the stars *

Град
    Los Angeles
    Ебати кухия празник. Първо, на влюбените всеки ден трябва да им е специален уж, второ- аман от тия лигави пошли сърчица, висящи буквално на всеки сантиметър...

И не, не го празнувам.. Винаги съм го презирала всъщност... цялата тая показност е много долна история...

+1
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Цитирай Първоначално написано от emo_girl953

+1
    +2

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не празнуваме.

Аз съм на мнение,че всеки който го празнува просто си търси някъф повод да показва "любовта" си..Ако си влюбен нямаш нужда от специален ден..Още по малко тоя гаден,претруфен лигав празник. Вече ми се побръща от глупавите клиширани сърчица,меченца и т.н

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мрън мрън, к'во толкова се чекнете сега, който му е кеф да празнува.
    + точки за лигавите празници, лигни рок

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Аз съм на мнение,че всеки който го празнува просто си търси някъф повод да показва "любовта" си..Ако си влюбен нямаш нужда от специален ден..Още по малко тоя гаден,претруфен лигав празник. Вече ми се побръща от глупавите клиширани сърчица,меченца и т.н
    По-добре да празнуваш, отколкото да си поредният който да обяснява колко комерсиален празник.Наясно сме всички...
    Правите на мишки, ама вечер я с гаджето, я с приятели на някъде....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Е там...
    В бг е много модерно да се крадът неща от америка
    некси супер мноо искаме да станеме идиотите от америка
    чух че тази година дори е имало хало лиин... бати простутията

^^ аз с приятелката си се виждам и без да е 14, както се сещаш, и се ходи по различни места всеки път това, че някой излиза с приятелката си някъде на 14 не означава, че празнува валентинчо.

а приятелите какво общо имаха?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^^ аз с приятелката си се виждам и без да е 14, както се сещаш, и се ходи по различни места всеки път това, че някой излиза с приятелката си някъде на 14 не означава, че празнува валентинчо.

а приятелите какво общо имаха?
    И аз не знам всъщност какво общо имат.
    Просто ми става неприятно от това, че толкова много хора плюят по празника.Да, ако обичаш някого, не е достатъчно да му го показваш /доказваш/ само един път в годината, но според мен е хубаво, че има празник именно като този.

П-С-Айде, честит Св.Валентин и Трифон зарезан!
    От имениците очакваме солидни почерпки!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз лично тоя празник не го празнувам.Като цяло атмосферата един месец преди Св.Валентин ме дразни супер много.Не знам защо се вживяваме в чужди празници.Не мисля,че Англия или която и да е страна празнува баба Марта и се кичи с мартеници .

Ние забравяме нашите празници,а си преписваме и честваме други,на други нации.
    Имам чувството,че повече се вълнувате от Св.Валентин,отколкото от Трети Март.
    Във всеки един ден мога да подаря едно незабравимо преживяване или един обикновен подарък.Във всеки един ден мога да създам любовна атмосфера,не е нужно на точно определен ден,и точно в този ден да се сетя,че трябва
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Имам чувството,че повече се вълнувате от Св.Валентин,отколкото от Трети Март.
    =D> =D> =D> Забравят истински важните празници и се съсредоточават върху жалките опити отново да имитираме американците

Мега фен Аватара на teenems
    щот се прайм на големите американци аре ве ,умрели катерици
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Re: Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...?

Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Въобще вярвате ли в това което празнувате...или просто се праите на Християни само когато ви е изгодно тоест когато има празници на които да чревеогодничите...Същото е и на Вси Светий и така нататък...
    Аз съм Антихрист по виждания...НЕ НЕ СЪМ САТАНИСТ...ако това ще си помислите...Просто мразя църквата религията и така нататък...
    Евала, че си анархист! За съжаление масовата представа за анархизма е че той е пълен хаос. За тях анархия е синоним на вандализъм...

Та по темата - ами празнуват което им е изгодно, това е самата истина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си