- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...??
Ееее ти пък само по празнициПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
По скоро православните казват че Отца, Сина и Светаго духа са 1
А католиците го отричат и твърдяха друго![]()
Първоначално написано от Jesus
Копелета![]()
щото е гаден комерсиален празник!![]()
кур за влюбените![]()
Е тва е !Първоначално написано от TellMeYourName
защото Валентин е канонизиран за светец преди разделението на Римокатолическа и Източноправославна църква.
Grumpy old madman
Не ми пречи самия празник, пречи ми това, че трябва някакъв "специален" ден да е, за да си обърнат хората специално внимание, да се сетят да направят нещо по-специално един за друг... то се обезмисля някак. Всеки очаква подарък на Св.Валентин, но ако му подариш на човека ей така, без повод, ще го зарадва повече... знам ли.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
кво е тва е бе садняк?! ноо ли си корав?Първоначално написано от XceSS
общо-взето го закова девойката, само че никога не съм го презирал. жената вместо да се лигави на тоя ден удря я вино, я някоя друга бира и си прекарваме в общи линии както всеки нормален ден като сме навън.Първоначално написано от neocide
цялото това фалшиво прелитане сред розови и червени сърца и някаква такава цветова гама е ужасно грозно и неистинно за един ден.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ДА !Първоначално написано от DimovB
+ 1Първоначално написано от iPurple
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от neocide
+1![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Аз съм на мнение,че всеки който го празнува просто си търси някъф повод да показва "любовта" си..Ако си влюбен нямаш нужда от специален ден..Още по малко тоя гаден,претруфен лигав празник. Вече ми се побръща от глупавите клиширани сърчица,меченца и т.н![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Мрън мрън, к'во толкова се чекнете сега, който му е кеф да празнува.
+ точки за лигавите празници, лигни рок![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
По-добре да празнуваш, отколкото да си поредният който да обяснява колко комерсиален празник.Наясно сме всички...Първоначално написано от FucKtheSyStem
Правите на мишки, ама вечер я с гаджето, я с приятели на някъде....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В бг е много модерно да се крадът неща от америка
некси супер мноо искаме да станеме идиотите от америка
чух че тази година дори е имало хало лиин... бати простутията
^^ аз с приятелката си се виждам и без да е 14, както се сещаш, и се ходи по различни места всеки пъттова, че някой излиза с приятелката си някъде на 14 не означава, че празнува валентинчо.
а приятелите какво общо имаха?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз не знам всъщност какво общо имат.Първоначално написано от ScionOfStorm
Просто ми става неприятно от това, че толкова много хора плюят по празника.Да, ако обичаш някого, не е достатъчно да му го показваш /доказваш/ само един път в годината, но според мен е хубаво, че има празник именно като този.
П-С-Айде, честит Св.Валентин и Трифон зарезан!
От имениците очакваме солидни почерпки!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз лично тоя празник не го празнувам.Като цяло атмосферата един месец преди Св.Валентин ме дразни супер много.Не знам защо се вживяваме в чужди празници.Не мисля,че Англия или която и да е страна празнува баба Марта и се кичи с мартеници.
Ние забравяме нашите празници,а си преписваме и честваме други,на други нации.
Имам чувството,че повече се вълнувате от Св.Валентин,отколкото от Трети Март.
Във всеки един ден мога да подаря едно незабравимо преживяване или един обикновен подарък.Във всеки един ден мога да създам любовна атмосфера,не е нужно на точно определен ден,и точно в този ден да се сетя,че трябва![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
=D> =D> =D> Забравят истински важните празници и се съсредоточават върху жалките опити отново да имитираме американцитеПървоначално написано от LiveFlower
![]()
щот се прайм на големите американци аре ве ,умрели катерици![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Евала, че си анархист! За съжаление масовата представа за анархизма е че той е пълен хаос. За тях анархия е синоним на вандализъм...Първоначално написано от Entombed
Та по темата - ами празнуват което им е изгодно, това е самата истина...