.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Мега фен Аватара на Blab
    Опра'яйте се, имам малък рожден ден!

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Re: Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Въобще вярвате ли в това което празнувате...или просто се праите на Християни само когато ви е изгодно тоест когато има празници на които да чревеогодничите...Същото е и на Вси Светий и така нататък...
    Аз съм Антихрист по виждания...НЕ НЕ СЪМ САТАНИСТ...ако това ще си помислите...Просто мразя църквата религията и така нататък...
    не,ти си неграмотен.
    Антихриста е синоним на Сатаната.
    трябваше да кажеш,че си анти-християнин или нерелигиозен (атеист).

а иначе по темата - лично за мен повечето празници са безсмислени. на мен не ми трябва повод за да се напия,за да обичам,за да се забавлявам... наивно е 1 ден в годината да го правиш,а през останалото време да нямаш нищо общо с тези неща...
    Тиии чуваш ли се какво говориш?!?!?! Знаеш ли колко е малка разликата между анархизма и комунизма??? Не случайно съществуват т.н. анархо-комунисти.

Атака, не всички са така Аз съм ходил преди време да оставям на паметника, и като по-малък съм щъкал като е имало организирани от по-ниските класове ходения, сигурен съм че се навъртат и още уважаващи това потребители тук.

Винаги съм се чудил защо е на 19, след като по официални сведения на 18 е фактическата присъда и изпълняването й.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Празнуват го защото се обичат( е не говоря за кифлите ), пък е празник за любовта и им харесва
    Хах любовта както го казваш е положена в Религията като цяло...
    "БОГ ОБИЧА СВОЯ НАРОД,ХОРАТА" Тоест дори и Рождество Христово е празник на любовта...Май причините са по Други не мислиш ли
    Не мисля
    The Spark

е аз точно това казах - освен обиколките в по-ниските класове и отделно съм ходил - мисля, че беше преди две години, защото миналата пропуснах и не можах да отида. тази се надявам и ще се постарая да е друго положението.

бтв, аз съм си провеждал експеримент в даскало и на 19 съм питал знаят ли какво е днес. въпреки, че не се смятам за най-отявления патриот, изявен родолюбец и прочие ми стана тъжно като видях колко хора си нямат и идея дори.

а за митингите мога да ти предложа и логично обяснение, макар и да не съм убеден в него - на повечето такива митинги/шествия/походи участвате хора с крайно десни убеждения (поне така мисля и снимки съм виждал?) - нещо, което стресира по-голямата част от обществото, мисля се сещаш защо. не знам дали е така или не, вече.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Празнуваме, защото не си познаваме религията, е за тва....

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Айде бее,Св.Валентин е празник за любовта към близкия човек,не за любовта ти към Св.Петър..

Стига сте парадирали с тази религия..

Като се обичате и си доказвате любовта всеки ден,докажете си я и този ден..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Айде бее,Св.Валентин е празник за любовта към близкия човек,не за любовта ти към Св.Петър..

Стига сте парадирали с тази религия..

Като се обичате и си доказвате любовта всеки ден,докажете си я и този ден..
    Евалата!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

точно това имах предвид, че медиите влияят на хората до голяма степен и им ги насаждат тези неща. аз, макар и да не съм съгласен напълно с тези разбирания (и твоите в случая), не бих имал особени проблеми с това.

лека от мен вече, утре работа ме чака..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз лично ще си празнувам Трифон Зарезан. Нямам нищо конкретно против Св Валентин и предполагам, че яко бях с гадже щяхме да го отбележим, но чак празнуване не - просто една добре прекарана вечер заедно Иначе тия сърчица и лиготии наистина дразнят много... За мен не е нужно да дойде Св Валентин или някакъв такъв определен празник, за да покажа на човека, когото обичам, че държа на него - това се прави постоянно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Комерса батка комерса .... :х

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Като ти е толкова Умразна религията ... ходи коли козички и им пий кръвта!

Писна ми от некви дет само се хвалят че са атеисти! Пукнете се от яд но комунизма не успя да убие Православието!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

мен ми е интересно колко от тея атеисти са прочели библията и знаят на какво не са кефят ...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ^^ ахахахахаха

срам,срам за атеистите,нечели Библията!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^

".. и ще видите истината и истината ще Ви освободи!"

Евангелие от Матея 8:32
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на EarthShaker

Re: Защо празнуваме Свети Валентин в ПРАВОСЛАВНА държава...?

УМРАЗА КЪМ РЕЛИГИЯТА...Атеизъм означава нихилизъм към религията...при мен има чувство и то е умраза...
    отивай на училище бе, кандидат българин

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Правиславието ни сближава. За това никога няма да се откажа от религията.

Мега фен
    Да,в общи линии си прав.
    Този "празник" дойде преди няколко години,но си е чисто католически,тъй че аз нито подарявам валентинки,нито подаръци,нито нищо...абсолютна католическа глупост.Аз чествам Трифон Зарезан - народният,християнският празник...

Абе всеки да празнува каквото си иска! Най - хубаво е и за двете да се почерпиш

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Всички го празнуват за да си подаряват разни глупави сърчица и други глупости.. А иначе се чудя за кво и разни приятелки си подаряват валентинки.. Вярно, че "уж" се обичат ама все пак тфа е празник на двойките..
    и ние си подарихме с моята приятелка.проблем?
    кефим му се на празника. проблем?
    купих на майка ми подарък защото има имен ден.проблем?

значи само се чудите за кво да говорите,големите хейтъри...

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Да,в общи линии си прав.
    Този "празник" дойде преди няколко години,но си е чисто католически,тъй че аз нито подарявам валентинки,нито подаръци,нито нищо...абсолютна католическа глупост.Аз чествам Трифон Зарезан - народният,християнският празник...
    да,а извинявай католиците какви са?евреи,мюсюлмани ли?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от carinaNebula
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Всички го празнуват за да си подаряват разни глупави сърчица и други глупости.. А иначе се чудя за кво и разни приятелки си подаряват валентинки.. Вярно, че "уж" се обичат ама все пак тфа е празник на двойките..
    и ние си подарихме с моята приятелка.проблем?
    кефим му се на празника. проблем?
    купих на майка ми подарък защото има имен ден.проблем?

значи само се чудите за кво да говорите,големите хейтъри...

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Да,в общи линии си прав.
    да,а извинявай католиците какви са?евреи,мюсюлмани ли?
    Като за начало да кажа,че Св.Валентин е католически празник,честван от католическата църква,т.е един християнин не би го чествал...друг е въпроса че вече не знаем какви сме...католици има и българи,и евреи и други...но според мен не би трявало християни да честват този католически празник....днес си е Трифон зарезан,"зарязват" се лозята...това с любовта са пълни глупости...
    Във време на криза,не се мисли за любов !
    а България е 18 години в криза,а св.валентин е сравнително нов празник,така че който се чувства българин - да чества трифон,да пие по едно вино...

католиците са християни,бе умник.
    и православните също.

следователно защо да не го празнуваме,а?

лол лъчо, втф?

а иначе винаги ми е било супер смешно как християните, разделени на отделни групички се мразят едва ли не. особено протестантите и католиците, май... :ь

^ и православни и католици не се любят особено множко, има сигурно доста хора които са против него от религиозен характер, ако са православни.

Мега фен
    Ае пичове чествайте каквото ви е кеф,на мен ми е кеф да празнувам Трифон - и довечера ще го празнувам,католиците си празнувайте св. валентин,никой не ви спира,станахте много модерни последните години,бързо забравихте традицийте...ама майната им и на влюбени,и на св. валентин,и на всички...важно е да се напием довечера...

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Тоа празник Св.Валентин е пълна глупост, пък и е католически празник..(в България започна да се празнува и Halloween вече..много зле..)
    Лично аз не виждам никакъв смисъл в него (денят на влюбените)..когато обичаш някого можеш всеки ден да му покажеш любовта си, да и/му купиш подарък и т.н...
    Ние си празнуваме Трифон Зарезан.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си