- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесаме се а не знам как да се държа
Искам да се обърна към към вас,защото аз съм само на 13 и нямам опит а сред вас сигурно има по опитни.Значи случи се следното : Едно момиче от моят клас дойде и ми каза,че ме харесва (аз също) .А след това ме целуна.До сега съм нямал гадже и не знам какво да направя-нe чe вече ходим но не знам какво да направя понеделник като я видя. ..... моля помогнете!
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Hip-hoP is my life)))
ами ако я харесваш,давайТя вече е направила първата крачка,сега си ти на ход
![]()
ех и твойта не е лесна... ми примерно ше се напрайш че нищо не е станало ,но по някакъв начин ше и покажаш че я харесваш,заговаряй я по-често,използвай чувството си за хумор.... бе не знам ,каквото ти идва отвътре.. няма страшно
![]()
emii ako q haresvash zapochni da i go namekvash i takam![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Az ne razbrah ti haresvash li q ?! Shoto tva ima golqmo znachenie i chak sled kato ni kajesh otgovora, nie shte mojem da ti kajem kakvo adjeba da pravish sled tova.
P.S. Sorry, komputyra mi oshte e precakan, ne znam kvo mu stava pyk dnes.
Ми и двамата се харесвате.. Излезте заедно след даскало паркове ала бала споделяйте . Седнете на някоя пейка кажи и ,че я харесваш целуни я .. тва е : ) успех
отиваш,хващаш я за ръка,взимаш и номера(ако го нямаш) ,обащаш и се и я каниш на кафе,пращаш и СМС-и,прегръщаш я,говорите си,интересуваш се от проблемите,интересите и и т.н.
абе като си нямал гадже поне филми гледал ли си![]()
I can't stop myself from loving you <3
Като я видиш и кажи здрасти... заговори я... попитай я дали иска да излезете макар и из квартала (все пак сте още малки) ... амм или я покани във вас на гости... говорете си... прекарвайте повече време заедно... и може ако ти се прииска да я хванеш за ръка в даден момент или да я целунеш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ебаси напредналите деца....добре,че секс не ти е предложила направо![]()
![]()
![]()
Усмихни се
... хах и с това съм съгласна...Първоначално написано от imfamous
![]()
Дамм и ще добавя към моя съвет поне секс да не правите... бъдете си чисто по детински гадженца...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И к'во направи днес..![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами като за начало прекарвайте повече време заедно ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако си и отвърнал на целувката е ясно, че ходите. Като я видиш в понеделник отиваш при нея, прегръщаш я и я разпитваш т'ва онова, трето-пето. Покажи интерес, за да се чувства значима, не говори простотии, ако кажеш някоя глупост не се притеснявай - понякога е по-забавно така. Не парадирай с това, че имаш гадже и не го излагай на показ. Не се и притеснявай да я целуваш, пипаш, прегръщаш и к'вот; се сетиш още.
Гуд лък!
Don't tell me what I can or can't do !
Все повече се убеждавам че малките са духовно ограничени.
Като сте гаджета вече ще ходите на ръце, аз така правя![]()
Сериозно - замеряйте се с хартийки с момчетата, ритайте футбол, правете идиотщини и не мисли за тия неща. Ясно е че още не те е ударил хормона.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
pokani q na razhodka,posle i predloji i q gy6ni[/quote]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
днеска си действал (надявам се)... понеже късно видях темата, няма какво да направя... ама я разкажи кво стана![]()
Първоначално написано от Tempest
Може ли от негово име?Първоначално написано от plmn
Седял е дистанциран а момата го е гонила. Накрая нищо не е станало. Авторе - поправи ме ако бъркам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House