- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как се забавлявате на любимата си музика?
Танцувате ли?Въртите си кичорите..?Въртите Кючеци...?отмервате ритъм с крак?Пеете?или се размазвате в някое пого?
Entombed For live
Скачам безцелно или танцувам и пея задължително или тананикам, въобразявайки си, че свиря на барабани (пум-пум-ка).![]()
Скачам,бягам,падам,ставам,в икам..
Но това се случва много рядко. Като слушам музика си стоя мирно.
Аз да си кажа ,че или пея и си въртя косата или скачам в погото...и си търса зъбите след тва![]()
Entombed For live
Като са много хора...пого...става лудница xD
Като съм сама - пея,крещя,мятам се...
Зависи какво слушам.
ако е хаус..се правя на DJ-ка ... ако е рап -каскета,качулката... и се правя на идиот![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Праввя челни стойки
Кефа се, майна!![]()
Еми любимата ми музика е хеви метъл и не се кълчотя на него, просто си го слушам. Иначе имам любими песни от други стилове, ако може да се танцува на тях си танцувам![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като съм в нас и аз съм мирна. В по-редки случаи си мЕтам косата, обаче песента наистина трябва да е яко изкъртена и да не се издържа на нея. В някои още по-редки случаи си скачам в нас и "мошя" във въздуха, в най-честите случаи просто хващам някаква четка и се правя че пея, като същевременно дори си измислям видеоклип... абе откачена работа.Първоначално написано от LINKNOT
На концерти не влизам много много в поготата, твърде мъжки танц ми се струва, а пък и заради едно здраво пого после не можех да ходя![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами пея, но съм музикален инвалид ии.. В повечето случаи седя мирно пея и тропам с крак (нервно)
Тропам си с крак или използвам ръцете си особено на дръмаМоже и да си мърдам главата , но рядко скачам пея или танцувам
![]()
phah