- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще правите на 14.02 ??
Ще ходя на курс,както всяка събота) и вечерта на театър.
ПРЕДПОЛАГАМ ще излизаме с фррррррррррррри ще си запълня сметката, та все едно нищо не е станало
![]()
еlsy![]()
Нямам представа къде и какво ще правим с приятела миКупих му подарък преди доста време. Харесах го и го взех, надявам се да го хареса
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Благодаря за топлото посрещанеПървоначално написано от Naughty_
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
az shte praznuvam trIfon zarezan
![]()
![]()
![]()
амии ще ходя на кафе ... после разходка .. после пак кафе ... после у нас иии ще спя![]()
хах .. подаръци взехиии тва е май
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еми на мен ще ми е ден като всеки друг,с изключение че другата сесмица имам две състезания и целия ден ще уча..любов към учението,няма що...![]()
Сигурно ще си прекарам тъпо..и без това в този ден сърчицата навсякъде ми идват в повечко...
Нямам идея.Приятелят ми ще ми прави изненада![]()
offline forever!
Ще сме си двамата и ще пием някъде навън и ще се наслаждавам на момента с него защото не го виждам много често.После у нас ще гледаме сиг някое филмче и ще се гушкаме и така![]()
![]()
щастливка блазя тиПървоначално написано от princesa_viki
БлЯя..БлЯ...
ще излизаме към дискотеката явно...иска ми се да танцуваме...но не съм сигурна дали ще се осъществи...ако стане вс както си мечтая ще пусна специална тема![]()
![]()
Руса кукличка
Преди обяд съм на олимпиада, а после - евентуално ще се отпразнува Трифон Зарезан. Ако не - възнамерявам да се насладя на Heroes.![]()
You are broken, I can fix you...
си стоя в нас![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Адски тъпо ...ноо ще пия за несподелена любов![]()
Взимам братчеда от летището, и заминаваме за Дупница, събираме старата бойдна дружинка, и ... май ще се празнува Трифон Зарезан![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ами..ще стоя вкъщи сам, ще изчистя и измия, след което ще уча по биология, като за край - ще си пекна нещо на скарата и ще гледам някой филм.
Напълно сам както се казва, дори наш'те няма да са вкъщи.
Don't tell me what I can or can't do !
Нищо по различно от това, което правя през останалите дни.
мм наще няма да ги има, съседите от горния етаж няма да ги има... ще самокупонясвам лудолуд самокупон ще падне... ше има пиене само за един човек, само яка музика и самота в излишък
мухахахах за пръв път ще се радвам на самотата
![]()
Ще изляза с приятелки![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.