.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Основа за грим

Момичета искам да ви попитам дали използвате основа за грим? Аз лично досега не съм ползвала и не знам дали изобщо има смисъл от нея. Също искам да знам дали наистина от основата гримът е по дълготраен. Всякакви съвети ще са ми от полза

Град
    Wonderland
    Ами не,понеже гримът достатъчно запушва порите,така,че не стигам до основата.

Основа.. слагам едно кремче на Елеа - синьото, а пък пудрата ми е минерална, така че не ми запушва порите... но е хубаво да имаш основа.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Основа.. слагам едно кремче на Елеа - синьото, а пък пудрата ми е минерална, така че не ми запушва порите... но е хубаво да имаш основа.
    Изчетох много за това, че заглажда кожата, предпазва от запушване на порите и фдт-а е по дълготраен ако има и основа и затова се чудя дали да не си купя

Град
    Earth
    аз понякога си слагам крем
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    Велико Търново
    Aз винаги си слагам крем с алое вера или с прополис преди да сложа пудра(тя е минерална,но това е за да ми се хидратира кожата),но иначе не съм си купувала специални основи.Крема ми с алое е и като гел,така че той е и против пъпки и затова го използвам.
    Иначе съм виждала основа която е преди да се нанесе пудра/ФДТ виждала ссъм и основа за сенки,малко не ми е ясно защо има 2 основи като според мен от тази която е за цялото лице би могло да се нанесе и на клепачите.
    Иначе пудрата винаги е служела като основа,така де ако нанесеш на устните и сложиш червило отгоре се задържа повече.Същото важи и ако сложиш на клепачите и отгоре сенки.Затова аз използвам минерална пудра все пак хем служи като основа за сенки,червило хем не ми запушва порите и матира кожата.

Град
    Pays de la Loire
    Всеки крем за лице е основа...

Каква е тази минерална пудра ? Мен попринцип не ми седят мн мн пудрите .. бях си взела някаква, но не помня на коя марка беше и се обринах цялата от нея .. големи мъки бяха .. ;х
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Los Angeles
    Не ползвам такива
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си