.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Няма защо да живея ;(

Реших да ви напиша и моята история.Няма закакво да живея.Нямам приятели-имам само 1 а в училище всички странят от мене,постоянно ме убиждат и ме тормозят...МНОГО,МНОГО съм влюбена в едно момче-но то е по-голямо,от друг град,има само красавици около него...а и аз съм доста грозна и неподържана(под ,,неподържана,, имам предвид,че не се лакирам,не се гримирам,не си правя прически)!Сега трябва да кандидатсвам(сега съм 7 клас) и първо няма да издържа матурите,второ всички си имат приятели...само аз не.Ще ми бъде много трудно в новото училище-като непознавам никого.Във вкъщи нещата невървят добре...По цял ден седя вкъщи и САМА гледам телевизия...или си чета нещо.ВСИЧКО ТОВА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ!!!
    Дано сега когато споделих историята си да ми олекне поне малко!

Град
    Дълбините на канала :D
    Изкъпи се и отиди на психиатър!

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    лол плюс 1
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Paradise
    Ами поддържай се, кое те спира? Като смърдиш и се въсиш естествено, че не те харесват! Усмихни се и се пооправи. Останалото ще се нарееи лека-полека.

Град
    < 33
    Еми като си грозна и неподдържана го промени .. Прави си прически , поддържай хигиена..Ддзз няма как да не се промениш като се поддържаш + това е приятно ... Оф .. И като отидеш в ново училище ще се запознаеш с нови хора и всичко ще се промени , а щом те ебават в училище - ЕБАВАЙ ГИ И ТИ .. Затапвай ги , ама хубаво ги затапвай , покажи им , че не могат да те тъпчат и ще престанат
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен
    Град
    София
    Ти си стресирана.
    Като все очакваш нещо лошо,ще е странно да те стигне нещо добро.3ащо си реила,че няма да иэдържиш матурите?Ако си научиш,скъпа,ще ги иэдържиш.То това не е хвърляне на эарчета.3ависи от теб иэцяло.
    А эа гимнаэията,эащо като не поэнаваш никого трябва да ти е трудно?3ащото така си решила,нали?В такъв случай не очаквай някой да ти помогне.Всичко ще са просто праэни думи.
    Всичко эависи от теб.
    Ако искаш промяна,ще се постараеш да я осъществиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ауу край...светът свършва... яя се осъзнай малко!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми промени нещо.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Враца
    Когато сама започнеш да се харесваш - тогава и другите ще започнат
    еlsy

Град
    Инкогнито
    Моят метод : майната на всичко и всички !!! ( е има си изключения де )

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ами поддържай се, кое те спира? Като смърдиш и се въсиш естествено, че не те харесват! Усмихни се и се пооправи. Останалото ще се нарееи лека-полека.
    Stay up all night with the stars *

Започвай да се доддържаш, какво чакаш? някой да дойде и да те изкъпе ли
    В ново училище,когато не познаваш никой е много яко, стига да успееш да се отървеш от миналия си начин на живот...

Аз като бях малка и си сменях училището ми беше толкова интересно, нямах търпения да се запозная с куп нови хора Ех...спомени,спомени

Мега фен
    новото училище е много добра възможност да промениш всичко. само трябва да съумееш се възползваш от ситуацията. промени стила, промени прическата, промени поведението, но най- вече промени мнението ти за самата теб. защо така се отписваш? сама? ''няма да ме харесат, няма да си намеря приятели, няма да взема изпитите..''- с тоя начин на мислене наистина нищо няма да постигнеш! учи си сега, за да влезеш на хубаво място (повярвай, ако положиш усилие, ще успееш. и без тва тия изпити не са кой знае колко трудни). така ще си при по- стойностни хора, ще се запознаеш с такива, които не отговарят на определението ''отрепки''. след като си на ново място и никой не те познава, просто започваш на чисто. важно е да искаш да се промениш и да вярваш, че можеш!
    п.п. не те разбирам как можеш да ги търпиш и в момента. защо не им казваш нещо, когато започнат да те обиждат?! страх ли те е? ако е така, няма от какво! колкото повече мълчиш, толкова повече те тъпчат.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Вместо да се самосъжаляваш, направи нещо по въпроса!!! "Помогни си сам за да ти помогне и Господ"

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Когато сама започнеш да се харесваш - тогава и другите ще започнат
    НЕ Е ВЯРНО!!!
    АЗ СЕ ХАРЕСВАМ
    И ТО МНОГО НО ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЧЕ СЪМ МАНИПОЛАТИВЕН ЛИЦЕМЕРЕН И ОТВЪРТИТЕЛЕН И НЕ МЕ ХАРЕСВАТ
    СЛЕД КАТО АЗ СЕ ХАРЕСВАМ ЗАЩО ТЕ НЕ МЕ ХАРЕСВАТ?

по темата

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не мисля, че тук е мястото да покажете колко струвате...

мило момиче, ти си 7ми клас, както казваш... разбирам те, и аз съм бил 7ми клас и аз съм имал изпити, знам какво е - стресът го има задължително! И другите са минали през това, но или не си признават, или са пълни непукисти и са минали по тънката... това, че не се поддържаш е решимо, стига да има воля... пак да го спомена - ти си 7ми клас, 13 години ако не се лъжа ( а то и зависи), сега едва ли не започва живота ти, а ти не намираш смисъл в него... напрегни се, реши проблема с поддържането и в новия клас догодина няма да имаш проблеми... а, и ако си затворена в себе си и не искаш да общуваш, не знам защо се оплакваш, че нямаш приятели... просто направи една стъпка и промени живота си! Ако не го направиш, току-виж след няколко години си посегнала на живота си... а не бива

A ti spri da puskash SE TYPI KOMENTARI "MA" shot toz beshe grub... typo hlape !!!

a po temata... nakonti se ala bala gledai da se spriqtelish s novite si uchenici da xodite na kafeta diskoteki i t.n..;] i trqbva sama da se xaresvash za da te xaresvat drugite... Yspeh i ne bydi tolkova unila..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Стегни се малко и не се отчайвай толкова Нищо не ти пречи да се поддържаш..И не забравяй ,че ако ти не се харесваш и не вярваш в себе си,другите няма как да те харесват.Горе главата..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    опа, опа... задръж... що за да се хареса на някой трябва да ходи на дискотека? Нима малко хора ме ценят, въпреки че не ходя на тъпата дискотека?

абе чудя се кой е по-тъп автоторката да я напише,или вие дето и се връзвате...
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

ако искаш щи помогна с правата лопана в главата и щи олекне .един савт народа е казал сексапила не идва сам ,а ти трябва да си го направиш неме интересува колко си грозна и ли смрадли по добре се оправи малко и преста ни да пишеш за "проблемите" си в интернет форуми. за тва млакни и не се стегни

Я се стягай.

Тая тема е типично "Кой ми се изсра в гащите" ...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    A ti spri da puskash SE TYPI KOMENTARI "MA" shot toz beshe grub... typo hlape !!!..
    Леле ужас...нахрани ме за месец напред(аре нема да те храня за сексуалността)!

Град
    Велико Търново
    ПОддържай се бе момиче! КАк може да не се поддържаш-отвратително е Пък и като идеш в другото училище там си потърси приятели...сигурно затова странят от тебе,защото си неподдържана!
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си