.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da se otchaivash ne e nachina, da si mislish, che v nishto nqma smisal i che nqma za kakvo da jiveesh. Zashto izpolzvash dumi kato "grozna" i "nepoddyrjana" - ta tova si zavisi ot teb dali shte izglejdash dobre ili ne. Stegni se i vdigni glava, shte vidish, che ima hubavi neshta v jivota.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Моят метод : майната на всичко и всички !!! ( е има си изключения де )
    1+ и само с 1 изключение
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Като стоиш и правиш едно и също все повече започваш да мислиш за проблемите си и да си внушаваш. Това, че си в ново училище е шанс за теб да си намериш приятели и така нататък. Относно, че си била неподържана мисля, че това само ти можеш да го оправиш и какво имаш предвид с това неподържана?!? А за да си вземеш изпитите трябва да учиш, а не да седиш пред телевизора и компютъра денонощно !
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Хора,с това дето бях написала че не се подържам неисках да кажа,че не се къпя,не си мия зъбите и т.н а просто че не си правя прически,не се гримирам(дори не си слагам и гланц за устни ),не си лакирам ноктите...

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Хора,с това дето бях написала че не се подържам неисках да кажа,че не се къпя,не си мия зъбите и т.н а просто че не си правя прически,не се гримирам(дори не си слагам и гланц за устни ),не си лакирам ноктите...
    Еми щом ти смяташ, че нямаш нужда да се гримираш и така нататък окей, това не е проблем. Но не се вкарвай в чак такива филми! Новото училище е шанс за теб и не го пропускай като се стискаш и си срамежлива. Намери си хора с които можеш да общуваш като за начало после нещата ще се наредят, а не както казах в горното мнение като седиш нон стоп у вас.
    A.D.I.D.A.S.

Тва е нещо с което единствено ти можеш да се справиш .
    phah

Трябва да си по-уверена в себе си и да не се оставяш да те мачкат! Няма как да не издържиш матурите, готви се и най-вече вярвай в себе си! Сигурно си в труден период, но ако бъдеш силна и по-уверена можеш да излезеш от него...
    След 7 клас със сигурност ще си намериш нови приятели, не се притеснявай за това, количеството не е важно, а качеството...А за поддържането, ако смяташ, че ще се чувстваш и изглеждаш по-добре с грим, гримирай се, това не е чак от такова значение, но ако искаш го прави, ако не - недей...Стягай се, учи, първо това направи за да те приемат където искаш, работи над себе си и най-вече оценявай това, което имаш и хората ще те забележат и няма да се чувстваш така. А за любовта не се притеснявай, тя ще си дойде, но преди това имаш доста работа над самочувствието ти

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Говориш така все едно животът е свършил! Ами осъзнай се!
    Не се поддържаш? Започни! Харесвай се, общувай, запознавай се с нови хора, намери си нови приятели! Занимавай се с нещо различно, излизай! Разхождай се, не си стой у вас! Ако чакаш всичко да се нареди от само себе си, няма да стане! Сама трябва да се вземеш в ръце Бъди уверена в себе си. Това винаги си личи! Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    момчето нито е първото нито е последното .. като те обиждат недей да им мълчиш ... малко хъс се иска .. обаче ... харесвай се сама себе си .. оправи това което смяташ че не е наред ... по добре 1 истински приятел от колкото много лицемери .. !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    винаги грозното пате може да стане хубаво стига да иска....спокойно аз пък нямам приятелки защото постоянно ми завиждат,че момчетата мен харесват, а не тях и виж сега и аз може да съм влюбена,но понякога и хубавите момичета не могят да имат момчетата които истински искат за дълго време ..........

Супер фен Аватара на kosder
    Отдай се на Господ.Стани монахиня.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Споко 8 ми клас е като прераждане!
    ROCK HARD RIDE FREE

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ти си стресирана.
    Като все очакваш нещо лошо,ще е странно да те стигне нещо добро.3ащо си реила,че няма да иэдържиш матурите?Ако си научиш,скъпа,ще ги иэдържиш.То това не е хвърляне на эарчета.3ависи от теб иэцяло.
    А эа гимнаэията,эащо като не поэнаваш никого трябва да ти е трудно?3ащото така си решила,нали?В такъв случай не очаквай някой да ти помогне.Всичко ще са просто праэни думи.
    Всичко эависи от теб.
    Ако искаш промяна,ще се постараеш да я осъществиш.

Aбе само аз ли мисля,че темаат е ебавка,но ако не е ..!!Ми умирай .мене кфо ме грее не подържана,смръдлива..ми кфо искаш всички да те запрегръщат ли?! 7 клас неможе да си вземе изпита..ТЦТЦТЦТЦЦТЦТТЦ..изк ъпи се,обръсни се,купи си някоя шик дрешка..авееее с една дума ОСВЕЖИ СЕ
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Изкъпи се и отиди на психиатър!
    Ебати секси ноктите

По темата: Еми избръсни мустака,избръсни космите под мишниците,краката ръцете,измий си косата да не мирише на копеле,купи си още поне 2 чифта обувки,дънки,блуза.
    Вземи си парфюм,недей смърди като 3 годишно великденско яйце.
    Отиди на Фризьор,подстрижи се.

Ако това не помогне: - Отиди в пълна промяна!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ами поддържай се, кое те спира? Като смърдиш и се въсиш естествено, че не те харесват! Усмихни се и се пооправи. Останалото ще се нарееи лека-полека.
    Не бих искала да се изразявам толкова грубо, но в крайна сметка, това е и моето мнение

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ами поддържай се, кое те спира? Като смърдиш и се въсиш естествено, че не те харесват! Усмихни се и се пооправи. Останалото ще се нарееи лека-полека.
    Значи и да ти е зле, да ти се драйфа от всичко около теб, трябва да имитираш усмивка и радост, за да те харесват. Така ли бе, психолоК недоносен? Убер спряла си, не е реално просто..

А темата ми звучи като некъв пълен майтап... Няма човек, който да си каже така открито 'неподдържан съм, воня и нямам приятели' ... : )
    Ако искаш приятели ще се усмихваш. Не значи да се държиш като клоун, ама да изпадаш в депресии и да ревеш нон-стоп или да се мусиш е тъпо и едва ли ще си намери приятели така. Винаги по-харесвани са лъчезарните хора. За всяко нещо си има място, а сълзите и депресиите не са за пред хората.

Голям фен
    ххх като за начало спри да се самосажаляваш ...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ебати секси ноктите
    гхх мръсник Повече си харесвам очото

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Ако продължаваш с това мислене определено ще свършиш в някой психодиспансер на халоперидол и още шепа антидепресанти ... Момиче аз като нещо не ми изнася просто го променям ... не се поддържаш ??? !!! Ами почни да го правиш, дебела си - ходи на фитнес, диети ..... Вярвай ми на 13 нА много тинейджърки нещата им изглеждат не както трябва. Когато няма какво да правиш не гледай телевизия ами си намери хоби .. знам ли .. направи си лексикон а-у ... или там квото правят връсниците ти. Научи се сама да се забавляваш в тоз живот няма да има кой да го прави вместо теб.Чесно казано като пточетох кво си написала се изнервих, шото ако ти имаш проблеми сега и не можеш да се справиш с тях си представям кво ше е като си на 20.

П.С. Моляте вномавай кво праиш шото в България няма одобрен от здравната каса антидепресант за лица под 16 години

Град
    На изток от рая
    Ебати секси ноктите
    На мен и косата ми харесва,ама не точно на тая снимка

Taste the soup

поддържай се!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Дълбините на канала :D
    Ебати секси ноктите
    А ти явно доста ги знаеш Ти ме следиш,а..помощщщщ

Град
    На изток от рая
    Ебати секси ноктите
    А ти явно доста ги знаеш Ти ме следиш,а..помощщщщ
    Да е,аз съм от ония вманиачените,къде си набелязват жертва,снимат я,и си лепят снимките по стените у тях и накрая я убиват,само където аз не бих могъл да те убия хаха

Taste the soup

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си