- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма защо да живея ;(
Da se otchaivash ne e nachina, da si mislish, che v nishto nqma smisal i che nqma za kakvo da jiveesh. Zashto izpolzvash dumi kato "grozna" i "nepoddyrjana" - ta tova si zavisi ot teb dali shte izglejdash dobre ili ne. Stegni se i vdigni glava, shte vidish, che ima hubavi neshta v jivota.
1+ и само с 1 изключениеПървоначално написано от Jesus
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Като стоиш и правиш едно и също все повече започваш да мислиш за проблемите си и да си внушаваш. Това, че си в ново училище е шанс за теб да си намериш приятели и така нататък. Относно, че си била неподържана мисля, че това само ти можеш да го оправиш и какво имаш предвид с това неподържана?!? А за да си вземеш изпитите трябва да учиш, а не да седиш пред телевизора и компютъра денонощно !
A.D.I.D.A.S.
Хора,с това дето бях написала че не се подържам неисках да кажа,че не се къпя,не си мия зъбите и т.н а просто че не си правя прически,не се гримирам(дори не си слагам и гланц за устни),не си лакирам ноктите...
![]()
Еми щом ти смяташ, че нямаш нужда да се гримираш и така нататък окей, това не е проблем. Но не се вкарвай в чак такива филми! Новото училище е шанс за теб и не го пропускай като се стискаш и си срамежлива. Намери си хора с които можеш да общуваш като за начало после нещата ще се наредят, а не както казах в горното мнение като седиш нон стоп у вас.Първоначално написано от vanesa0pld
A.D.I.D.A.S.
Трябва да си по-уверена в себе си и да не се оставяш да те мачкат! Няма как да не издържиш матурите, готви се и най-вече вярвай в себе си! Сигурно си в труден период, но ако бъдеш силна и по-уверена можеш да излезеш от него...
След 7 клас със сигурност ще си намериш нови приятели, не се притеснявай за това, количеството не е важно, а качеството...А за поддържането, ако смяташ, че ще се чувстваш и изглеждаш по-добре с грим, гримирай се, това не е чак от такова значение, но ако искаш го прави, ако не - недей...Стягай се, учи, първо това направи за да те приемат където искаш, работи над себе си и най-вече оценявай това, което имаш и хората ще те забележат и няма да се чувстваш така. А за любовта не се притеснявай, тя ще си дойде, но преди това имаш доста работа над самочувствието ти
Говориш така все едно животът е свършил! Ами осъзнай се!
Не се поддържаш? Започни! Харесвай се, общувай, запознавай се с нови хора, намери си нови приятели! Занимавай се с нещо различно, излизай! Разхождай се, не си стой у вас! Ако чакаш всичко да се нареди от само себе си, няма да стане! Сама трябва да се вземеш в ръцеБъди уверена в себе си. Това винаги си личи!
Успех
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
момчето нито е първото нито е последното .. като те обиждат недей да им мълчиш ... малко хъс се иска .. обаче ... харесвай се сама себе си .. оправи това което смяташ че не е наред ... по добре 1 истински приятел от колкото много лицемери .. !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Отдай се на Господ.Стани монахиня.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Споко 8 ми клас е като прераждане!
ROCK HARD RIDE FREE
Aбе само аз ли мисля,че темаат е ебавка,но ако не е ..!!Ми умирай .мене кфо ме грее![]()
не подържана,смръдлива..ми кфо искаш всички да те запрегръщат ли?! 7 клас неможе да си вземе изпита..ТЦТЦТЦТЦЦТЦТТЦ..изк ъпи се,обръсни се,купи си някоя шик дрешка..авееее с една дума ОСВЕЖИ СЕ
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Ебати секси ноктитеПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
По темата: Еми избръсни мустака,избръсни космите под мишниците,краката ръцете,измий си косата да не мирише на копеле,купи си още поне 2 чифта обувки,дънки,блуза.
Вземи си парфюм,недей смърди като 3 годишно великденско яйце.
Отиди на Фризьор,подстрижи се.
Ако това не помогне: - Отиди в пълна промяна!
Не бих искала да се изразявам толкова грубо, но в крайна сметка, това е и моето мнениеПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Ако искаш приятели ще се усмихваш. Не значи да се държиш като клоун, ама да изпадаш в депресии и да ревеш нон-стоп или да се мусиш е тъпо и едва ли ще си намери приятели така. Винаги по-харесвани са лъчезарните хора. За всяко нещо си има място, а сълзите и депресиите не са за пред хората.Първоначално написано от neocide
ххх като за начало спри да се самосажаляваш ...
гхх мръсникПървоначално написано от aciko
Повече си харесвам очото
![]()
Ако продължаваш с това мислене определено ще свършиш в някой психодиспансер на халоперидол и още шепа антидепресанти ... Момиче аз като нещо не ми изнася просто го променям ... не се поддържаш ??? !!! Ами почни да го правиш, дебела си - ходи на фитнес, диети ..... Вярвай ми на 13 нА много тинейджърки нещата им изглеждат не както трябва. Когато няма какво да правиш не гледай телевизия ами си намери хоби .. знам ли .. направи си лексикон а-у ... или там квото правят връсниците ти. Научи се сама да се забавляваш в тоз живот няма да има кой да го прави вместо теб.Чесно казано като пточетох кво си написала се изнервих, шото ако ти имаш проблеми сега и не можеш да се справиш с тях си представям кво ше е като си на 20.
П.С. Моляте вномавай кво праиш шото в България няма одобрен от здравната каса антидепресант за лица под 16 години
На мен и косата ми харесва,ама не точно на тая снимкаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
поддържай се!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
А ти явно доста ги знаешПървоначално написано от aciko
Ти ме следиш,а..помощщщщ
![]()
Да е,аз съм от ония вманиачените,къде си набелязват жертва,снимат я,и си лепят снимките по стените у тях и накрая я убиват,само където аз не бих могъл да те убия хахаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()