.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Град
    Дълбините на канала :D
    И рядка супичка и бита сметана ше има
    Айде я ше легам,а и да спрем със спама,че...утре нищо чудно да сме банирани

Град
    На изток от рая
    Може,може да хапнем една вита БАНица

Айде лека

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

7ми клас и вече се отчаяла от живота!
    Че ти докато завършиш ще измислиш как да унищожиш света бре
    Тцтцтц... я да не се занимавате с глупости, света може да е хубав.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

emi prosto trqbva da promeni6 tezi ne6ta lakirvai se, pravi si pri4eski ako si debela sportuvai, obli4ai se s posledna moda drehi, u4i, moje da mine i bes grim 6toty ima edna ot moq klas (az s1m 6) prili4a na 20 godi6na ujas e slaga si po 3 tona grim a da q vidi6 bes grim 6te pripadne6 taka 4e ti si re6ava6

a ... i zabravih ne se ot4aivai i pomni 4e ima6 za6to da jivee6

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    По-добре Мими от Акаша
    И ще има Ако бургер и Биг Ак и панирани акита ест
    Забрави задушени акита и пълнено пиле с акита
    Ехх цяла вечер не спряха да пишат простотии... На някои хора просто не им е в стила да мислят, вижте ако ви е толко трудно не се мъчете, оставете на PRO-тата

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ново училище-дава ти се нов шанс за запознанства и приятели.Не се подддържаш-ами прави го,кой те спира.Както някой беше казал в мненията когато сама започнеш да се харесваш,тогава и другите ще те харесат.Напрагви го.Не е нужно да си лакиран за да те харесат важното е да си добре облечрена да нямаш кал пшод никстите и разтечен не изтрит грим от 2 дена.В новото училище ще си намериш хора като теб,ще намериш приятели ето дава ти се възножност,о гледай да не я пропилееш,защиотото първите днии в училище определят каква и от кои ще си

Re: Няма защо да живея ;(

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Реших да ви напиша и моята история.Няма закакво да живея.Нямам приятели-имам само 1 а в училище всички странят от мене,постоянно ме убиждат и ме тормозят...МНОГО,МНОГО съм влюбена в едно момче-но то е по-голямо,от друг град,има само красавици около него...а и аз съм доста грозна и неподържана(под ,,неподържана,, имам предвид,че не се лакирам,не се гримирам,не си правя прически)!Сега трябва да кандидатсвам(сега съм 7 клас) и първо няма да издържа матурите,второ всички си имат приятели...само аз не.Ще ми бъде много трудно в новото училище-като непознавам никого.Във вкъщи нещата невървят добре...По цял ден седя вкъщи и САМА гледам телевизия...или си чета нещо.ВСИЧКО ТОВА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ!!!
    Дано сега когато споделих историята си да ми олекне поне малко!
    Все още си малка...колко още трудности ти предтоят не можеш и да си представиш.Вземи се в ръце,наблегни на ученето ,завърши !Приятелите ще откриеш след време ,не ти трябват лицемерни и долни приятели!Имаш един ,но дано е истински.Това че не се лакираш и т.н ...знаеш ли колко момчета харесват естествените момичета а не нарисуваните кукли ?
    Живота е пред теб!Изживей го пълноценно!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ами 1-о запо4ни да у4иш много здраво за да влезнеш в хубаво у4илище и да имаш готини съу4еници(ако влезнеш в някое тъпо у4илище другите ше те ебават супер много докато в по-елитните у4илища децата са малко по културни и възпитани и няма да ти се подиграват и щ можеш да си намериш приятели-казвам ти го от ли4ен опит-7 у4илища съм сменила).след като уредиш тази работа ще поработиш и над външния си вид и над само4увствието ти и си готова
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    По-добре Мими от Акаша
    И ще има Ако бургер и Биг Ак и панирани акита ест
    Забрави задушени акита и пълнено пиле с акита
    Ехх цяла вечер не спряха да пишат простотии... На някои хора просто не им е в стила да мислят, вижте ако ви е толко трудно не се мъчете, оставете на PRO-тата
    Човече,ти да не би да си ПРО

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Не трябва да се отчайваш живота е пред теб, трябва да са потрудиш за да влезиш в новото училище // пък там ще намериш много приятели то проблема само да е това! . . и ако искаш да те харесват хората .. погрижи се да външния си вид .. и тей де ..

Град
    Дълбините на канала :D
    Смисълът на наще коментари е дълбоко скрит!

Супер фен Аватара на galu6a
    аби ей я се стегни кви са тия емовси неща ти кво искаш всеки ден да е Великден всичко с времено му
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Реших да ви напиша и моята история.Няма закакво да живея.Нямам приятели-имам само 1 а в училище всички странят от мене,постоянно ме убиждат и ме тормозят...МНОГО,МНОГО съм влюбена в едно момче-но то е по-голямо,от друг град,има само красавици около него...а и аз съм доста грозна и неподържана(под ,,неподържана,, имам предвид,че не се лакирам,не се гримирам,не си правя прически)!Сега трябва да кандидатсвам(сега съм 7 клас) и първо няма да издържа матурите,второ всички си имат приятели...само аз не.Ще ми бъде много трудно в новото училище-като непознавам никого.Във вкъщи нещата невървят добре...По цял ден седя вкъщи и САМА гледам телевизия...или си чета нещо.ВСИЧКО ТОВА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ!!!
    Дано сега когато споделих историята си да ми олекне поне малко!
    Пфф...Bullshit... нямало заради какво да живееш... всички те обиждали... ами като си ги оставила да ти се подиграват е така... стегни се за матурите, вземи ги, и ще видиш че с новото ти даскало, ще може да започнеш на чисто... там никой няма да ти се подиграва... айде и спри да се самосъжаляваш... има заради какво да се живее... Приятели, родители, бира, водка, спрайт, колите... нямало заради какво да се живее... спри да говориш глупости

виж сега ... предварително съжалявам не съм прочел всички коментари и не знам кой какво е писал
    моя съвет е :
    пълна няма никакъв проблем да станеш хубава ... много от моите съученици много се промениха точно лятото след 7ми клас и това е момента на промяната ... за 1 ден не можеш да се промениш а и всички ще се чувстват странно от новия ти външен вид ... затова лятото започни да си правиш прическа, говори с фризиора/ката ти за нови и различни прически и цветове на косата ... освен това почни с лакове и гримове повярвай ми наистина променят много и такам стигнахме до последното - ако имаш възможност и пари от вашите купи си някакви дрехи като на съученичките ти ... не вярвам ако характера ти е хубав да има за какво да се бодалкат с теб не се депресирай само и малко по малко влизай в компаниите
    няма да са притесняваш от нищо!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

...
    Само не разбрах защо обществото е виновно че ти се дистанцираш от всички и си набиваш в тиквата че си дебил?

Вземи се в ръце, спри да мрънкаш за глупости и направи нещо за себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си