.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ТУЕС

ТУЕС

Здравейте...Някой знае ли нещо за ТУЕС (Технологическо училище Електронни системи)? Защото се чудя ,дали да кандидатствам там.Чувала съм хубави работи,ама нз как е със дисциплината а и съм чувала,че има много малко момичета.....

Град
    Sofia
    Имаш ли поне малки елементарни интереси по техника, електроника, комуникации ?
    Смяташ ли, че си мъжкарана и живота на техник е за теб ?
    Това, че си само момиче сред 20 момчета е винаги недостатък а не предимство.

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Имаш ли поне малки елементарни интереси по техника, електроника, комуникации ?
    Смяташ ли, че си мъжкарана и живота на техник е за теб ?
    Ми училището е за компютри и не мисля, че има нещо мъжко в това ,защото има много професии които са с компютри..А инече нз дали има само момчета за да кажа , че ще съм само момиче..нали точно за това питам

И аз мислих да хода в ТУЕС ама диектора г-н Френски е откачен и дисциплината е много висока и се отказах и отидох в ПГТК то все едно в кое от двете училища ще отидеш щото и в двете се учи почти все едно и също.
    Йога и мъдрост

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Момчетата ще я носят на ръце ли е недостатъка? Ако е умна и разбира не мога да разбера къде е недостатъка?
    Ако не я влече обаче...по-добре да не се захваща...

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Френеца е пич... другите зверове са опасни...
    БТВ - цпециализира се след 10-ти: Софтуер, Хардуер и Мрежи
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си