.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Аз съм на 19 ама не ми е много дълъг ма кво да се прави... колкото толкова... аз стигнах до извода че по добре да не е много дълъг и да влиза целия отколкото да е дълъг и да не влиза целия се пак жената не е дълбока като кладенец отдолу, по важно е да е по-дебел.

Поредната комплексарска тема... Жалко.
    Ами виж, послушай другите - прави са. Едва на 13 си. След някоя и друга годинка ще му се увеличат сантиметрите.
    Everything fades away, come turning of the tide
    For your love I'm sorry
    For your pain, don't worry
    Everything fades away
    Everything fades away

spoko be pi4 na 14 god za kvo ti e po golqm toi 6te raste o6te
    za sega ne ti trqq po-golqm i pres 9 santa moje da pika6
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Go kill yourself...seriously

Цитирай Първоначално написано от migancy
    и аз си мислех, че ми е малък като бях на 13, че нещо не расте.. лятото порасна с около 11-12 см..
    Ехаа само за 1 лято? 12 см? браво бе луд

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма как да го оголемиш,пък и има време ще порасне.. момчета не забравяйте че се развивате по бавно от момичетата... а и растете до 21год..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    да..определено трябва да го уголемиш
    мн си зле!
    и се по зле ше ставаш!
    ама не си изцяло ти виновен може би!

що..да не искаш да се чукаш с някоя мацка а да ти се струва че няма да мойш да я задоволиш?!
    П.С помогнете е една дума

I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    да..определено трябва да го уголемиш
    мн си зле!
    и се по зле ше ставаш!
    ама не си изцяло ти виновен може би!

що..да не искаш да се чукаш с някоя мацка а да ти се струва че няма да мойш да я задоволиш?!
    П.С помогнете е една дума

ама как му помогна на детето ...
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Град
    Момини Цици
    "... не е ли прекрасно да имаш пенис, колкото и малък все пак си е твой.."
    та така де.. спок има време ще ресте а и не е важна големината, а това как ти умееш да боравиш с него

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    средно пенисът расте до 23, 24 години... още десет години мойто момче, имай търпение!
    Това е наИ голямата глупост...Расте до 17/18

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    няма как да го оголемиш,пък и има време ще порасне.. момчета не забравяйте че се развивате по бавно от момичетата... а и растете до 21год..
    А значи на момичетата по рано им пораства ?!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Депресиран съм моля по могнете ми.

Цитирай Първоначално написано от stanislav111
    Моля за искрените ви отговори.Пениса ми е 9 см и съм на 14 години.Знам че е малко моля някой д ами каже как да си го оголемя.

пп.Ако може без лоши и груби коментари.
    Папай сиренце, спинкай повечко и се къпи често.

Аз ли съм дебила в случая?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Пич ко ще стане ако всички почнат да пишат колко са им големи пенисите и д аискат мнение как ощее да иг уголемяват ! какъвто такъв..омг ти си на 14?????? колко сикаш да ти е? 18см? ее не става спокс ще порасне кура расте до 22г възраст

:D:D:D

Nachi az sq shti kaja edna recepta ama ne kazvai na nikoi shtoto e taina. Znachi polivai go tri pati dnevno s studena voda i posle mu ispei Tri pati povtarqm tri pati LETQ SAS KOLATA na PENIO

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Тук има 3-4 различни мнения от спокойно.. И аз ще кажа спокойно

tai sq parvo si malak 4el sam rastql do 22 g v . tei pak i tei da si ti ostane kwo syper to po golqm ne ti i trqbva e samo pred majete 6tii kofti da go vadi6 6tot 6ta ligavqt no pak pre jenite 6te im e syper s tebe moj da ima6 malak ama da znai6 kak da go razvarti6 kef bre brat kwo si sa depresiral pak i ako i tva ne te yspokoqva te na pove4eto maje sa im tolkova golemi mi da i v evropa i na sqkade m pak kitaicite kwo da kajat

Мааму той не може всички да имат по 20+ см палки... моя е към 15 ама вече ми писна да му бера грижи че е малък... на която не и харесва във секс шопа продават конски атрибути да ходи си купува си го завира... отдолу да стане като растурен кладенец...

Боже, боже! Накъде отива младото поколение?! 14 годишен и иска да си уголемява пениса.. Какъв беше смисъла да пускаш темата??
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

AUHAHAHAH HMUHAHAH BAHTI NECHTASNIKA : SIG NEMACH I TOPKI BE : :KAV SI tI WE : HAHAH RAZBI MA : 9 cm : muahah h;d;:FJEijtgie jie "D""D"D": :
    4e na 1 na 11 god mu e 12 ;d:

hmm ok gotov sam s presmivaneto izpozvai ot oniq vakumi
    ama parvo stani savsem malko po golqm :P v momenta tva mu e maxa masterbirai pove4e (ako imach na kvo de ) i probvai vakuma da te zaboli

uuuu znam!!!! taka daje barzo shte natrupach staj s momi4eta ;D
    zna4i probvai moq nomer kazva se : BONBONITE
    parvo zemi ot silnite bonboni s alkohol posle gi razdai natam nasam na momi4eta
    kat podeistvat se vazpozvai ( Ama ne im kazvai 4e vatre ima alkohol ) ta da ne te razkriqt 4e posle ima 3 variqnta ,
    1. da si tragne
    2. da si tragnech bez hui
    3. ili si tragnech s naduhan hui i s usmivka na lice poznai koi ot 3te e dobriq variant

da ti kaja az pak nitoedna jena ne obi4a golemi pi6ki zaklevam gi tiq det lajat i 2 pi4 taka bate 6i si v po golqma blizost i intimnost kato pravite seks tqloto ti 6a e do neinoto a ako my e po golqm po golqma e i destanciqta ave kwo da ti obesnqvam ne e problem tva daje e hybo

astavi gi tiq skapanqci i tiq pyteta daa neznaqt kak da praqt iztinsko 4ykane det sa vika pak i sam sigoren 4e 6ti stane standarten dokato porasne6 6a si stane 16 kata det na pove4eto drisliovci tyka e tolkos :P

Да ви еба у комплексарите мазни.Имаш 9 см пишка голяма работа ще порасне ако не тъкав ти бил късмета.И като си я мериш през 5 мин. няма да порасне.Може и да се смали (не се шегувам).
    Йога и мъдрост

Re: Депресиран съм моля по могнете ми.

Цитирай Първоначално написано от stanislav111
    Моля за искрените ви отговори.Пениса ми е 9 см и съм на 14 години.Знам че е малко моля някой д ами каже как да си го оголемя.

пп.Ако може без лоши и груби коментари.
    Олеее каква депресия...ам питай Азис той знае
    Живота е песен, внимавай как я изпяваш!

http://friend.ipbfree.com FRIENDS FOREVER (H)

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Carlos i ot edin komentar stigashe.... i btw raste do 21 godishna vyzrast
    Мъжкия организъм се развива до 25... KУPA мисля че е е част от мъжкия организъм.....
    +1
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си