- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми иска анален секс, но мен ме е страх...
моят приятел иска да правим анален секс но мен ме е страх че ще ме боли,а искам да му доставя това удоволствие.помогнете ми
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7 от правилника
Наистина ще боли, но щом си решила.![]()
това е точния отговор ...Първоначално написано от Alexandra93
ако не го искаш му кажи.Защо ще нарушаваш твоите принципи,заради неговото удоволствие.Не искам да изглежда егоистично,но не прави нещо ,което не чувстваш че си готова да сториш.Прави всичко с желание,за да ти е хубаво после на душата! И бтв,аз аналният секс го намирам за гнусно нещо и не бих го направила-лично мнение.
Руса кукличка
На колко години си?А приятелят ти?Ако си на 13,14,15,16 както и той не си заслужава 'щом не искаш да го направиш,само за да угодиш на прищевките на някакъв пикльо с който ще си още колко месец,два?!Незнам.Ти си решавай...но ако не си готова по-добре недей.
Щом те е страх му го кажи.Не си задължена да правиш нещо против волята ти.Обясни му че не си готова за такова нещо,че те е страх и просто откажи![]()
ако искаш да го направиш го направи ако не недеии
БлЯя..БлЯ...
Като ти гледам ника и си мисля, че сигурно на около 14-15. Що не вземеш да се размислиш над някой други по-полезни неща от живота, вместо да се чудиш как приятеля ти да ти го вкара в задника!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ми като те е страх.. не му давай... бахти тъпите темиили пък му намери друга която да му пусне...
"тъпи теми"
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
kakto vika 1 fr.... 4ukane v debeloto 4ervo![]()
Gnusi4ko... ama 4ove6tinka![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не прави нищо против волята си - така ще си запазиш и самочувствието
Първоначално написано от angelcheeee_93
Съгласна с всичко.
Нямам какво да кажа.. неможе ли просто да се е*ете.. ве .. що трябва да ти го пъхне насякаде.. и ако го правите.. направи си клизма..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Em nie vs mom4eta obi4ame raznoobrazieto . no nezna4i 4e trqbva vinagi da ni ogajdate .... !!v ustata v katericata v guza se taq nie se vuzpolzvame ot momenta 4e vieste se privurzali kum nas i pravite vs vazmojno za da ni zadurjite i si vi pravim kvoto izkame !!! tva e zakon .. kakto i pri avs potdurjah 2-vegodi6na vruzka i zakakvo ?!!!?? za da slu6am samo kolko sum obi4an i kolko sum vs za neq , a nakraq suv sem slu4aino po4vam da q hva6tam v kra4ka dokato nerazbrah 4e az sum 3-tiq s koito se e 4ukala !!! prosto momi4eto izka pove4e patki da odari !
![]()
no kakvo da vi kaja vinagi si ima 1-vi put i 4e nai-golqmata bolka ot razdqlata s 1-viq koqto ili koito sme se .... vinagi ostava zape4atano v suznanieto ni ... a jivota produljava . i taka s vremeto lupva6 1/2/3/4/5 i taka natatuka dokato nesre6ne6 podhodq6tiq/ta . !!! Jivotut i vremeto sa ni opleli v vsevazmojni izpitaniq na duha i tqloto prosto se vutqt ne6tata neprestanno tova e jivota .... "To ti ot kadeto idvaj az ot tam sum minal" - kakto se vika az sum Lachko i koito izka suvet da pi6e !
Zapomnete Lubovta e - Kli6e tq e vremenno sustoqnie i vinagi boli !!!![]()
Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето
adrenalincho0o, много хубаво изказване, но изобщо ненамясто!
Он: Напълно подкрепям Alexandra93.
Sasho1988
Варна..
az li4no ne bih dala![]()
Не ме е яд,че ме лъжат...Яд ме е,че си мислят,че им вярвам
о..имам лоши спомени от моя първи и последен за мен пътПървоначално написано от mi6eto5
разочаровах се иии неискам и да го повтарям
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
не го прави![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от x3eme
Не мисля, че ще си доставиш удоволствие (все пак и на теб трябва да ти е хубаво и комфортно), ако го направиш насила и само заради него. Дай си време. Помисли дали наистина го искаш. Когато дойде моментът, в който ТИ го искаш, а не само той, подготви се и го направи...
ама иначе...
Все пак ти си човекът с ануса (твоят анус ще понесе "удара"), ти преценяш.
Не било болка за умиране...извинявай ама не мога да ги разбера такива наивни като тебе... всичко за тебе е да имаш внимание ли?!?!?....Първоначално написано от Alexandra93
По темата:Ако не се чувстваш сигурна и мислиш,че не е редно не го прави...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
lubrikant + poveche nejnost = udovolstvie i za dvamata ! Po temata -> probvaite ako vidish che e grub mu kaji da si go zavre v negoviq..taka shte ima vuzmojnost da pomisli do sledvashtia put
и мен ме е страх,затова и не давам на приятеля си.като те е страх просто не го прави докато не се престрашиш