- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мтел Клуб Промоции
Здравйте, наскоро чух от приятел за този Мтел Клуб към който на всеки твой изговорен 1 лев ти се дава 1 точка , с тези точки когато станат повече имаш възможност да си вземеш телефон на по изгодна цена, търсих списък с телефони и точките които трябват но беше безуспешно.Може ли някой да ми даде линк където са изкарани тези промоционални телефони и където пише за кой телефон колко точки се изискват и каква е цената със и без точките.
Мерси но , къде са телефоните и точките които изискват.. смисъл тук пише наградите .. а самите телефони ги няма ..
Ами най отдолу има " отстъпки на продукт ", тоест избираш си телефона и те ти правят намаление... дано си ме разбрал.
Оф тва е пълна лъжа.Преди месец си зех нов телефон,имах 1000 клубни точки дори и повече.Точките се смятат когато направиш 1 лв сметка тва е една точка и т.н.Но когато ти ги броят не са 1 лв,а някви мижави стотинкиИ с тези точки ми направиха единствено 40 лв. отстъпка на телефона при положение,че 1000-те точки които имам ако се смятаха както се събират трябваше да са 1000 лв...Ама тва си е долна лъжа да зарибяват хората
Не се радвай много щото и аз така се радвах с многото си точки до като не видях как се смятат клубните точки.Иначе ти дават точка за 1 лв пък ти я смятат за 10 ст...смях братче..
еми Мтел ги слагат тея точки за дебили които се набутват
Raise your fist!
При 1000 клубни точки няма отстъпка 1000 лв.Първоначално написано от LovEsIckk
Тук има информация при колко точки какво получаваш http://www.mtel.bg/mtelclub/rewards.php
Е тва ми е ясноПървоначално написано от taNcheto93
Просто е тъпо да ти дават точка за 1 лв..А като ти ги смятат да излиза някви стотинки..
ми извинявай ама ако сяко левче ти го смятат в точка за услугата която предлагат, а именно телефонните разговори, колко остава да се плаща? НИКОЛКО тъй че поне правят остъпки от телефоните, било то и 40 лева...Първоначално написано от LovEsIckk
В чужбина за тия точки подаряват нови телефони , да не говорим,че когато се включваш към даден оператор ти дават не само карта ами и нов телефоне за тва ти говоря ама все пак България..
Така е. При това са хубави телефони, а не с екстри - цветен дисплей и полифонични мелодии. А тук за тези точки дават време за разговориПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Както казаха преди мен все пак тук е България![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
taNcheto93 отговори супер ясно и точно! Евала, много добри впечатление ми направи специално в тази тема![]()
s3xy ти каза каква е истината и как стоят нещата в живота общо взето.
LovEsIckk - Никой НЕ дава безплатен обяд! Това да ти е като урок
По твоята логика всички твои разговори трябва да са безплатни по твоя начин на смятане... Все 1-но като пораснеш и почнеш работа да работиш за без пари.. тц
В чужбина имат голямо население, повече оператори, *най-вече по-голяма конкуренция за повече пари, докато тук не е чак така като условия и нямат стимул да правят резки промени. И за да са на печалба - си водят монополизъм с цените и прочие.
Колкото едно нещо е по-купувано е по-евтино. И колкото е по-рядко купувано е по-скъпо. Компенсация. Горе-долу така стоят нещата и с България и Англия да речем.
Допълнително, че сме малко по-назад като развитие.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
евала, хипер точно го каза!Първоначално написано от MakeMeLaugh