апфф странна работа... ами така още преди година и половина бях хвърлила около на едно момче и не че през това време не съм имала др приятели ама просто винаги си имах едно на ум, че ще се запознаем и че ще тръгнем.. Е да де, за мой късмет това стана преди око три месеца ама аз сама си прецаках нещата, защотото когато не харесвам някой съм царица във връзките, но иначе ме хващат кризите и все едно изпадам в паника! Никак не съм от срамежливите, имам много приятели.. готина съм (няма смисъл да си прося комплименти като твърдя обратното),ама тоя път оплесках много нещата бяхме заедно само около три седмици и аз всеки път когато излезехме надрънквах такива простотий, че чак сама си се възмущавах и неможех да разбера какво ми става.Разделих ме се и той тръгна с една моя приятелка сега са скъсали и знам,че мога да си го върна защото е питал за мен а пък и не се поддава трудно, но искам някакъв по подходящ начин, по който да му се издигна малко в очите, че беше голяма излагация някой има ли предложения? утре ще се засечем защото сме в един и същ клуб винаги... така че предложете нещо подходящо за ситуацията ? Наистина много го харесвам и се надявам само на обективни мнения Благодаря предварително