- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина искам да се получи.. :\
апфф странна работа... ами така още преди година и половина бях хвърлила около на едно момче и не че през това време не съм имала др приятели ама просто винаги си имах едно на ум, че ще се запознаем и че ще тръгнем.. Е да де, за мой късмет това стана преди око три месеца ама аз сама си прецаках нещата, защотото когато не харесвам някой съм царица във връзките, но иначе ме хващат кризите и все едно изпадам в паника! Никак не съм от срамежливите, имам много приятели.. готина съм (няма смисъл да си прося комплименти като твърдя обратното),ама тоя път оплесках много нещата бяхме заедно само около три седмици и аз всеки път когато излезехме надрънквах такива простотий, че чак сама си се възмущавах и неможех да разбера какво ми става.Разделих ме се и той тръгна с една моя приятелка сега са скъсали и знам,че мога да си го върна защото е питал за мен а пък и не се поддава трудно, но искам някакъв по подходящ начин, по който да му се издигна малко в очите, че беше голяма излагация някой има ли предложения? утре ще се засечем защото сме в един и същ клуб винаги... така че предложете нещо подходящо за ситуацията ? Наистина много го харесвам и се надявам само на обективни мненияБлагодаря предварително
![]()
Ами извини се .. ако си оплескала нещата .. или .. просто бъди себе си .. остави маската за пред другите .. ако наистина означава толкова за теб .. трябва .. да можеш да го направиш
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Да се извиня.. определно ще ми се изсмееПървоначално написано от mickelangelo
Не е много тактичен.. ! А пък и как да бъда себе си като аз се държа така само като го видя и то не нарочно, ами просто все едно ме кара да се срамувам
Незнам за първи път се чувствам толково тъпо в компанията, на който и да било
![]()
![]()
И кво?
Напред наэад напред наэад напред наэад..
[size=7][b][u]fosse cos
Спечелила си го 1 път, мисля че би трябвало да знаеш как да подходиш към него. И да както казаха по горе остави маската, и бъди себе си...ако ти се изсмее... кажи му само колко много е изпуснал и се обърни и прав му път, ако ли ти значиш нещо за него няма да ти се изсмее според мен.
Подкрепям GregoryHouse просто друг начин не виждам ..
Actions speaks louder then words .. >.<
днес вечерта ще опитамблагодаря много и дано да не съм го спечелила само с външния си вид
![]()
защо се чувстваш тъпо .. ? как така се срамуваш от това което си .. !?!? нима би могъл да ти се изсмее ... ако го направи .. .имах 1 приятел .. той казваше " шута в гъза и следващ ия/ата " да не ти пука нито е първия нито е последния ..Първоначално написано от revennge
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз много работи искам.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg