- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я сваля и същевременно да не се скарам с тях?
Nie sme 3 mom4eta nai-ludi nai-gotini ot klasano imame mnogo lo6 proglem v na4aloto na 2-riq srok doide 1 mnogo gotino momi4e i 3-mata q haresvame i neiskam da se izpokarame za neq no pak i iskam da si q hvna za gaje
ako nqkoi moje da ni dade savet 6te sam mu mnogo blagodaren
1:kak da ne se skarame
2:kak da q svalq
![]()
![]()
SRY 4E PI6A NE PI6A NA KIRILICA NO NQMAM KIRILIZATOR PREINSTALIRAH SI WINDOWSA
Modeated by slun4ice
т.7 от правилника
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ти 12 години имаш ли?
nicolepcd
da malko nad teh sam![]()
редувайте сенее, то така и ще стане... ще тръгнеш с нея с цената на загубено приятелство (едва ли не) и после тя ше те резне и ще останеш с пръст у...
![]()
Ми играйте на камък-ножица-хартия и който победи![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Tрудно... много трудно!
znam mn e lo6o a tq daje ne iska da znae za nasaz v posledno vreme ne izdarjam nemoga da si zaguba si4ki priqteli za 1 momi4e ne e edinstveno na sveta ama ako pak drug ot priqtelite mi tragne s neq 6te se skasam ot qd
no pak spored men me haresva
vliza rqdko v skypa no kogato vleze mi pi6e dnes mi prati 5 snimki za moe u4udvane snimkite ne bqha podhodq6ti za neinite godini
a vapreki si4ko tova sega samo za nqkakaf tedo ni govori ot staroto i daskalo
![]()
хах мии за*би я... щом ги има такива снимки, значи явно живее в света на материалното... ще ходите максимум седмица и дотам... заслужава ли си?
Ох...![]()
1. Първо се научи да уважаваш момичетата. Като разбереш, че изразите "да я схаля" и "да си я хвана за гадже" не са от най-подходящите, тогава питай.
2. Нали си едно от най-готините момчета в класа, тогава защо не знаеш как "да я свалиш"?
3. От кога лапна по нея? Като ти прати голички снимки, нали...
4. Смяташ, че те харесва. Ти също я харесваш. Значи ако го искате, винаги има начин да се заедно без да се скараш с приятелите си.
5. Като ви говори за някакъв Тедо, що не вземеш да я питаш за тоя индивид. Само недей в прав текст "Ае маце по кой си лапнала е?" Райт?
П.п. Хващам бас, че нямаш 14... Айде първо пораснете, после забивайте гаджета...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първо казваш че тя не иска да знае за вас... после че не е единствена ама ще те е яд ако някой от тях тръгне с нея... айде моля ти се тия историики са ми познати... просто искаш да я свалиш за да се издигнеш в очите на приятелите ти...Първоначално написано от DiSpo
![]()
А и след като тя не иска да знае за вас я оставете...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
детска му работаПървоначално написано от elsy
![]()
Руса кукличка
Истинските приятели, никога не биха се скарали заради неква пача!!!![]()
![]()
Т'ва го знай от мене, пък к'во ше праите не знам
![]()
Хах.. питаш как да не се карате,а после как да я свалиш.![]()
Айде моля ти се,недей да си съсипваш приятелите заради нея.И без това каза,че напоследък не иска и да чуе за вас.
Това е...
Аааа,ама вий сти най-гулиемитиПървоначално написано от DiSpo
в тоя клас ли уа?
Ма тя ви е в кърпа варзана
и на тримцата,саму шси я менкати,
никви пррублеми,сичку е ток и
жица диет има идин лаф такъФФФ.
Жа я свалите кат нищу ша я свалите,
като я пречакати на спирката
и чувала на глъвата и бой бой
да и дава откат китаата.
После ша я ибети,затуй по-касно.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Усещам у "BaiToq" лека злоба...Недейти така да нападити момчетуУ... тежко му е все пак...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
добре де .. няма ли тя последната дума .. просто уважете нейното мнение ... представете си че не я кефите ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Проблемът е, че си прекалено ограничен в умствена посока. Щом си от "най-готините момчета в класа" си ми ясен к'ъв кретен си. След като отделиш 2 часа пред огледалото се опитай да й се обадиш и да й говориш като човек на човек. Другия проблем ти е, че имаш самочувствие на курва, а не на човек-часовникар.
Много лошото е, че си на повече от 12, защото акъла ти и за 12 не стига! И между другото - нищо лично.
Don't tell me what I can or can't do !
nikoi ne razbr kvo imam predvid ama klvo da se prai
1red ogledaloto seda 1 min max
![]()
2:izob6to ne mi e za snimkite
3:re6ihme proglema
4:teglih i mainata i tva e
5redpo4itam si priqtelite pred nekva K***a
6:ako moje slojete klu4 na temata
7:i Mersi za tapoti komentari ot nqkoi strani
![]()
da ti kaja 4estno ti si nai prav za*bahme pa4ata i si opraihme ne6tata :PПървоначално написано от HipHopBlond
Еййй,густо майна...Първоначално написано от DiSpo
Щял си да ходиш с няква курва![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg