- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На козметик?
Мисля, че до голяма степен зависи от козметичката.Първоначално написано от varnen4e
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Но не всички го правят качествено.Първоначално написано от varnen4e
Как каква е разликата ? Трябва да се внимава при изстискването! Трябва да се поддържа хигиена на инструментите,с които работи. Смяташ ли, че всички го правят съвсем еднакво? За всяка работа си има кадърни и некадърни хора.Първоначално написано от varnen4e
Това че го знае не значи че го спазва. Не знам за какво спориш. Щом си държиш на мнението ок.Първоначално написано от varnen4e
Въобще не е вярно,че всички козметички правят едно и също...и да, има голяма разлика дори за изстискване на пъпка и зависи от козметичката,до колко си разбира от работата,колко опит има,колко се старае,от хигиената на салона,абе от много работи.
Все едно да кажеш,че всички фризьорки са еднакви...на пръв поглед всички правят едно и също,но косата изглежда по КОРЕННО различен начин,при една добра и една некадърна фризьорка.
Така,че има голямо значение при каква козметичка ще отидеш!
Важно е да се ходи на козметик,дерматолозите взимат много по-скъпо а резултата не е особено различен от този при козметика.
Добрият козметик знае как да си свърши работата и да прецени как да почисти добре кожата.
Аз работя с козметичка и съм много доволна от нея,много внимателно борави,всеки месец ми прави почистване и всяка седмица разни маски и тн .
Разбира се,че не всички правят едно и също.После за да има резултат от козметика трябва да си направил няколко процедури,след което кожата става по-здрава.Ако ходиш редовно и резултата ще е добър.И кви са тия глупости,че тва което ти прави козметика,можеш да го правиш в домашни условия.Най-малко няма да можеш сам и кой знае кви белези ще си оставиш.Ако козметика е добър,работи с качествена козметика и спазва хигиена ще има резултат.
Down On The Farm!!!
Сега ще дам малко инфо за тези които не разбраха за какво става въпрос.
Почистване вкъщи като при козметика никой не може да си направи
1. козметика отваря дълбоко порите с пароозонатор ( не като вкъщи след баня )
2.прилига специални и по-силно активки продукти според типа кожа (една кожа може да изглежда мазна,а да е дехидратирана !)
3.козметика не просто изтисква каквото има тук и там и после да остави кожата цялата разранена и на нокти , а използва специални техники
4 порите се затварят дълбоко с дерсоновал- малки токови импулси ( ако не се затворят добре може да се получи инфекция )
5.прилага се успокояваща маска,пилинг с четки и други специални серуми според кожата.
5.прави се специален масаж на кожата
вкъщи след баня да се остискате и разраните и после да си сложите фон дьо тен за да скриете червеното и после защо имате пъпки ?не става така мили хора, има специалисти хора за тези неща , като ви заболи зъб не си го оравяте сами нали![]()
![]()
Ох,чакайте да си споделя...
Преди ходих и от тогава ми останала белези от тези стискания.Отначало именно мама ме накара да ходя,а сега тя ми ЗАБРАНЯВА.Имам си трънчета и се опитвам да ги чистя с разни скрабове ала бала,но не може да се сравни с това "да ти ги изчистят в дълбочина".ииии просто не знам какво да правя.
Пълни глупости![]()
Нищо не правят тея козметици, при всички е едно и също. Тва което правят, всеки може да го постигне и сам. И roshavka, ако ти действаш така ( ''вкъщи след баня да се остискате и разраните и после да си сложите фон дьо тен за да скриете червеното'' ) нормално е да не успяваш да си почистиш лицето.![]()
А и mechtaq_za_teb извинявай, само не мога да разбера, как разбра колко са ефективни козметиците и как процедират като досега не си ходила нито веднъж?!![]()
![]()
Първоначално написано от MiLeNcHeToO
позволи ми да знам доста по-добре за нещата , работя с козметик и съм наясно
ок?
Просто някои хора си мислят,че като те са попадали на козметици (не е ясно дали въобще са ходили) които не правят нищо,това означава,че всичките не правят нищо,или не го правят като хората.![]()
И като се почнат едни такива определения като:"Това са глупости,всички козметици правят едно и също"![]()
Много ми е интересно толкова голям опит ли имате в областта,и в качеството си на какви давате такива определения.
Момичето пита да споделите ако имате някакъв опит с козметиците.Ако вие сте останали разочаровани,ок,това си е вашето мнение,кажете си го,ама да казвате,че всички козметици не стават за нищо...айде моля ви се
Съгласна съм с теб биби, не смятам ,че трябва да се дават толкова общи определения като ' всички ... са некадърни .. 'Първоначално написано от bibi90
Сестра ми ходи всеки месец и има страхотна кожа.Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Тогава отивай смело.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Утре...Първоначално написано от GbSy
Аз да се намеся като момче запознато с тия неща ... ходенето на козметик трябва да се съгласува с дерматолог ... ако имаш проблеми ... заболяха ме рацете да го пиша това на всеки малоумник който ходи на козметик да си оправя кожата без да се е саветвал с добър лекар. От Шумен съм но имах сериозни проблеми с кожата на лицето и ми се наложи да ходя във Варна при др. Илиева. Жената е много добър специалист ... собственничка е на Clinic (така се казва клиниката и ако мога така да се изразя) намира се в нещо като център за тоя тип услуги ... има фризьорски салони , фитнес центрове и т.н. само ... ако някой го интересува ще дам телефонен номер![]()
Да,немога.Нямам апарат за пара,нямам лупа и лампа и не мога.Ти ако си такъв гений и можеш дерзайПървоначално написано от varnen4e
![]()
Down On The Farm!!!
Зависи !!!
От козметичката, от типа кожа.. от методите й.
Просто не е еднакво при всички,
някой ги боли много, други - не,
някой се зачервяват доста, други - съвсем малко.
Аз съм много доволна от моята, лицето се изчиства,
но трябва постоянство![]()
Какво стана,ходи ли?![]()
И аз това щях да питам![]()
![]()