- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А колко ви е най-евтината дреха?
На мен, пък, това ще ми е по-интересно от "колко пари ви е най-скъпата дреха", защото така и така разбрахме, че всичко надхфърля една минимална работна заплата.
На мен най-евтиното ми е една лятна блузка за 1.99лв и то не от магазин втора употреба.
А на вас??
За блузите незнам, но веднъж си намерих страхотни обувки само за 7 лева <3 .. тогава си помислих, че и една седмица да издържат пак няма да съм си дал парите на вятъра, а те всъщност излязоха здрави и все още си ги обувам![]()
Еми на мен почти всичките дрехи са ми секънд хенд...мисля,че за един потник от 0,60лв. съм дала най-малко пари.А иначе не секънд хенд -3лв.
м за блуза не се сещам но веднъж си купих дънки за 5 лева ...и бяха много хувави,та и качествени даже![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Има такива магазинчета, където продават маркови дрешки, но с леки дефекти.. дори понякога не се забелязват.. но нали са маркови и трябва да изглеждат перфектно.. та затова тези струват много по-евтино..
98% от блузите ми са от секъндхенд и са супер яки, по качествени и уникалниПървоначално написано от Jamalska
Имах един потник много отдавна, който ми беще излязъл 80 стотинки
А най-евтиния нов, който ъсм имала беше 4 лева.
mindscan
помня че съм отговаряла на подобна тема
но вчера си взех мн яка блуза за 3 лв
Мисля, че 5![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сетих се за една черна тениска,много сладка.Видях я съвсем случайно в един магазин и гледам 2лв.Питах дали наистина е толкова и продавачката потвърди.Аз пак се зачудих и "Ама какво й има,та струва толкова?"Отговорът беше:"Ами,тази година не се носи черно,имахме и други цветове,а само тази остана и затова!"
Наистина е мн сладурска и още си е здрава,предвид нон-стоп носенето й!
И да спомена,че си беше нова.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Едни червени гуменки за 4 лв..после и видях за 1.70![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Едни сандалки за 5,20лв.,които на следващия ден видях в един варненски магазин за 28лв.![]()
Когато ги видях викам на една приятелка "Ааа я виж..сандалки като моите ама с 22,80лв. по-скъпи" Продавачката ме чу и ме пита от кой град съмОтговорих й и тя ми каза,че от много време зареждат стока от там и я продават с по 15-20лв. по-скъпо във Варна
Когато я чух ми идваше да падна на земята от смях,но нали съм възпитана хванах приятелката ми и почти бягайки излязохме от магазина ...
След което последва бурен смях за около 10мин.
![]()
![]()
![]()
ями ьз никога не съм носила дрехи втора употреба и най-ниската цена давала някога беше 6 лева за една блузка![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
edni sandalki za 5lv,ne sa to4no sandalki ami nqkakvi 4epici takiva mn sa sme6ni i sladurski.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
най -евтината ми дреха е едно потниче,което струваше 12 лв и още го нося
потниче за 5 леванов
![]()
Cruel Intentions
Едно потниче розово с цветя за 5лв.,което още си нося.А като по-малка майка ми ми беше купила някаква рокля на цветя за 7-8лв. от магазин втора употреба,но роклята беше чисто нова,с етикет.Та тази рокля излезе наистина качествена, доста време си я носих,а после и сестра ми я носи.
Влязох в някакво магазинче, супер много си харесах един черен потник. Когато отидох на касата, вече бях решила да го взема, попитах колко струва, а мацката ми каза, че е 5 кинта. Супер много се учудих, та това ми е най - евтината дреха, като се замисля.![]()
Ми мн рядко си намирам евтини дрехи....явно нз къде да търся...помня че си бях взела едно потниче за 4 лв и май тфа е най-евтиното...Вие къде ги намирате вашите![]()
Секънд хенд, Terranova, Cacadu и някакви такива магазинчетаПървоначално написано от Girlicious
![]()
mindscan
Potnik za 3,80 mai![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~