.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

На козметик?

Говорих с една козметичка и си записах час за почистване на лицето. За 1-ви път ще ми е и искам да питам какво точно представлява, болезнено ли е(защото така съм чувала) и дали после ще си личи? Имам черни точки, иначе като цяло съм добре. И се притеснявам да не си личи толкова... Който е ходил да сподели как е
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Оу мен много ме боля
    И да,после си личи,че си ходила.Лицето ти се зачервява доста.

Аз лично един път съм ходила и повече няма да повторя!Не заради болката,тя се търпи,а заради това,че лицето ми беше супер чисто като отидох и след това ми се появиха пъпките..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Зависи от много неща. Дали кожата ти е чувствителна или имаш късмета да не е, дали козметичката е внимателна и добра...Може на нищо да не приличаш след това, но може и кожата ти да се успокои. Например аз след козметик нямам никакви проблеми, само тук-там малко зачервено евентуално. Но при всички положения след 1-2 дена ще изглеждаш по-добре А ако ходиш редовно, ефетът ще е още по-добър. А за болката - търпи се, на носа и на бузите боли повече, иначе на другите места почти не се усеща.

^И аз съм чувала, че някои хора се оплакват, че им се появяват пъпки след козметик. Според мен при козметик е добре да се ходи, ако имаш черни точки без пъпки. Иначе още повече се разнася инфекцията.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Зависи от много неща. Дали кожата ти е чувствителна или имаш късмета да не е, дали козметичката е внимателна и добра...Може на нищо да не приличаш след това, но може и кожата ти да се успокои. Например аз след козметик нямам никакви проблеми, само тук-там малко зачервено евентуално. Но при всички положения след 1-2 дена ще изглеждаш по-добре А ако ходиш редовно, ефетът ще е още по-добър. А за болката - търпи се, на носа и на бузите боли повече, иначе на другите места почти не се усеща.

^И аз съм чувала, че някои хора се оплакват, че им се появяват пъпки след козметик. Според мен при козметик е добре да се ходи, ако имаш черни точки без пъпки. Иначе още повече се разнася инфекцията.
    Аз нямам по бузите. Само по брадичката и нослето. Иначе от време на време да излезе някоя пъпка...

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз нямах пъпки като отидох,след това се появиха.
    Отидох заради черните точки..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^^Ти си мислиш така. Знам, защото и аз си мислех, че нямам на бузите, но козметичката като те гледа на лампата (която бтв е ужасна,само ти свети в очите)и през огромната лупа все ще ти намери нещо

^Кофти....можеби козметикът не струва Или просто кожата ти не понася такива интервенции.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ~in the eternal summer~
    Мен все ме успокояват, защото козметичката е много добра и внимателна. Сестра ми ходи редовно и е адски доволна, обаче аз се притеснявам, че може да стане по-зле.

Град
    Wonderland
    Плащаш си някаква да те сиска....после такова възпаление може да получиш,че не е истина,помня еда съученичка не идва цяла седмица на училище заради козметик...........

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Плащаш си някаква да те сиска....после такова възпаление може да получиш,че не е истина,помня еда съученичка не идва цяла седмица на училище заради козметик...........
    Съученичката ти е ходила при некадърна козметичка.А тва,че си плащаш да те стискат прозвуча адски тъпо,защото не е така.Да,стискат те,но преди това правят и куп други процедури,успокояващи и тем подобни
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Wonderland
    Може да се направят в домашна обстановка!Вземаш си всичките мазила и си готова,даже има апраратура за домашен пилинг,почистване и прочие,аз лично предпочитам да правя това у дома.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Съученичката ти е ходила при некадърна козметичка.А тва,че си плащаш да те стискат прозвуча адски тъпо,защото не е така.Да,стискат те,но преди това правят и куп други процедури,успокояващи и тем подобни
    Наистина е била некадърна или пък съученичката не е спазвала хигиена след това.

Моето лице след процедурата сутрин и вечер го третирам с 2 мазила и съм доволен. Появяват се нови комедони и пъпки, ама е нормално. Като цяло ми е по-добре от преди.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз ходих на дерматолог....тя ми почистваше лицето....Мен не ме болеше много и после ми ставаше малко червено лицето
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Аз ходих на дерматолог....тя ми почистваше лицето....Мен не ме болеше много и после ми ставаше малко червено лицето
    И след колко време се успокояваше зачервяването?

Голям фен
    първите пъти е особено болезнено чак ще ти се иска повече да не стъпваш там (поне при мен беше така) после с времето се свиква

Аз ходя от година вече и съм адски доволна, защото кожата ми доста се подобри, вече няма толкова комеодни и пъпки почти не ми се появяват, само ако си разчопля аз нещо кожата... много, много съм доволна. Нормално е да ти се зачерви, но примерно си купи Бочко или Здраве, мажеш се вечерта и на другата сутрин ще си значително по-добре. Споко, до един-два дена се оправя, мен и две седмици ми е отнемало да се оправи напълно, но моята просто е доста чувствителна... сега вече бързичко се оправя, защото е привикнала. И не боли толкова, търпи се. А и се правят какви ли не процедури след "стискането" - масаж, маски, ексфолианти... приятна работа.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Много противоречиви мнения... мойто ще спада към негативните.

Oтидох веднъж, уж една от най-добрите, ала-бала... не знам какво направи, ама освен пъпките, започна и кожата да ми се бели ужасно, да ме боли и т.н. Тя ми вика, че било полезно това... и така ме загуби като абонат.
    Правя си всичко у нас и ми излиза без пари почти - същият ефект. На всичкото отгоре се опита да ми продаде маска от хума, спирт и вода за 5 лв.
    no chance..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Софийско поле
    Не боли много съвсем леко.Зачервено е повече ако си с по-проблемна кожа и зачервяването е леко и изчезва за около час.Ако се ходи на добър козметик и всичко е чисто не би трябвало да има проблем,аз ходя всеки месец и кожата ми е много добре и съм много доволна
    Down On The Farm!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз съм ходила и след това ти се зачервява малко лицето(поне при мен е малко) и малко стои като мазно на самото лице,но след 1 ден и минава

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    При всеки дерматолог ли може да се направи това?Колко ти взе?Същото ли е като при козметичка?
    Моята кожа много бързо се зачрвява,получавала съми алергии от продукти и много се притеснявам от козметичките,особено като чета че те могат да разнесат бактериите по цялото лице...
    Няма ли някаква маска/процедура,която да чисти бели точки?Не става въпрос за милиумите,ами на брадата имам едни,вижда се бял връх,но не е възможно да се изтиска,даже се вижда само като си си "изпъна" брадата.Ползвам Гарниер пюр,но адски много изсушава и не знам какво да правя...

Мен не ме боля,а лицето ми беше зачервено около ден и после се оправи.Не забелязах огромна разлика преди и след посещението,но все пак исках да пробвам.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    40 Miles from the Sun
    И аз съм към негативните. Не ми се обяснява защо. ;д Обаче някъде прочетох, че някой препоръча крем Здраве - омг, той не е за лицето, само ще си го развалите с него, нормални ли сте?!

Аз съм ходила, но не съм особено доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Тоест? Защо?

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И аз съм към негативните. Не ми се обяснява защо. ;д Обаче някъде прочетох, че някой препоръча крем Здраве - омг, той не е за лицето, само ще си го развалите с него, нормални ли сте?!
    За Здраве не знам, но за Бочко от опит знам, че е безвреден и много помага.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Тоест? Защо?
    Еми нищо кой знае какво не прави. Процедурите мога да си ги направя и в дмашни условия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си