- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той тайно е с мен без тя да знае. Какво да правя?
Моля ви помогнете...Харесвам си едно момче когато бях 4 клас..(сега съм 7) Той също ме харесваше но аз не исках да си стана гадже с него просто от инат,а иначе той толкова ми предлагаше...В 6 клас той си намери гадже и аз умирах от яд...Вече това влюбване премина в обич и сега тои се колебае с коя да е - с мен или с нея...Той тайно е с мен без тя да знае...Моля ви помогнете ми...Незнам как да постъпя,защото много го обичам...Да го оставя да избере мен или нея,да го зарежа или пък да продължа да се надявам да скъсат...Или пък дайте някакво друго предложение Моля виии!!!
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Как разбра , че е тайно с тебе ?
Не мога да разбера като през тея 3 години те е харесвал за кво не ти е предложил .. Моят съвет е да го зарежеш ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Бели кахъри! Мила, 7 клас си , каква любов, каква обич, какво чудо ...Знаеш ли как ще се смееш след време сама на постъпките сиПървоначално написано от Sladkytyyy55
![]()
остави го тоя шашмер![]()
FuCk th3 deamoN
А защо искаш да си вотрата..?!Поговори с него...
Тъпо е да се надяваш те да скъсат а ти да си с него... или ти или тя...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от cat_woman
Съгласна съм
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
хиххиииииииии![]()
Густо-Дързост и красота КИДС -39554 серия
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ОМГ..
Лепя бас,че е някой,който не знае какво иска щом УЖ те е харесвал,а сега е с дуга.
Я му тегли една майна и толкова.Бели кахъри...![]()
Пък ти по-добре си гледай изпитите,които ти предстоят вместо да седиш и да се чудиш как да преластиш някъв идиот.
Дързост и Красота - Епизод 359345435
Тя го обичаше,той нея също.Ах те бяха само 4-ти клас ...![]()
ROCK HARD RIDE FREE
Тва е то... да се ВЛЮБИШ и откриеш ОБИЧТА в 7 клас.
Той е пред дилема коя да избере, ама е тайно с нея без другата да знае... мани, чудо
Каквото и да направиш,нещата не эависят само от теб и това ти е ясно,нали?Той ще вэеме решение,эащото той се колебае,а не ти.
Ама това е едното.
Другото е,че това момче още не энае е-е ли му се или му се сере.И е много тъпанарско да се чуди дали да е с теб или с нея.Едно е сигурно - той няма чувства към теб.Не се надявай на това.Ако имаше,нямаше да се колебае и да иэпада в "дилеми".
[size=7][b][u]fosse cos
Хвърляй боб, гледай на карти таро или иди на врачка. Виж как се развиват нещата и преценявай.
Това ми хареса..Първоначално написано от kriminalna
![]()
Остави го! ...Била съм не веднъж в такава ситуация .. накрая нищо няма да излезе .. само ще си загубиш времето (поне при мен беше така)
а и не мисля че заслужаваш да си <втората>
![]()
Но всичко е в твои ръце... успех
![]()
Ми..каква любов какво чудо..Ако той те харесва/обича до сега да е заебал другата шашма
.. Веерно си е Дързост и красота
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
kaji my da izbere ili teb ili neq-kvo e tva ty,pri ednata,ty pri drygata![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мога да ти кажа, че той е много объркан и въобще незнае какво иска и с коя да е... И така си ви разиграва и двете.. Ако искаш да си разигравана - давай продължавай да си с него и да се надяваш..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър