- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога се влюбихте за първи път ?
5 клас!!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първата ми любов...Ехх! Аз бях на 15, а той на почти 18. Бях толкова хлътнала, че не мислих за нищо друго освен за него! Бях луда по него!
И сега, след толкова време като го видя ми става хубаво и винаги се усмихвам!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз на 13 и 0ще .. съм влюбена в нег0о .. неСподелена любов ;(
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Преди 10 месеца и още съм лудо влюбена и сме щастливи. Аз съм на 16, а той е на 18.![]()
Първи клас, беше ми детската любов.Аз го обичах,а той ме мразешеНищо не стана, но по някаква ирония сега съм влюбена в човек със същото име
![]()
ме хваба разтройството![]()
![]()
(срамно е, но не се ебавам)
от 1 до 4 клас бях "влюбена" в един батко...(уж).. и така докато не си дойде другия готинно първата ми любов (истинска) беше когато бях на 13
и до днес си го обичам
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
14, невероятно усещане![]()
И двамата бяхме на по 18![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аз на 14 а тя на 13-14![]()
![]()
![]()
PSP
Истински-аз бях на 16,той на 14 и все още сме заедно![]()
еми аз бях на 14 години когато се запознахме(в един клас сме) и тогава си го харесах ,но се влюбих в него по-късно...всъщност и аз незнам...винаги съм го харесвала но той страшно много ме нараняваше и болката,която ми при4иняваше не ми позволяваше да го оби4ам през цялото време![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
азбях на 14 , но беше несподелена любов.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
na 15 :P i toi o6te e vliuben v men....![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Някъде 5-6 клас беше... Много си бях харесала едно момче от моя клас, но в последствие се оказа, че той повече си падал по момчетата в класаМного голямо разочарование
![]()
няма такива екстри
Както повечето на 15, той беше на ..а сега де на колко беше .... Май беше навършил 16... абе, нещо такова беше...Остаряла съм, мога ли да помня?Сега и двамата сме по-големи нали...Ама не поддържаме отношения..Ама поне от моя страна...ОФФФ кфа любоФФФ беше...
Аз бях 7 клас,а той 11
offline forever!
преди 6 месеца наистина се влюбих и още съм влюбена в моето съкровище(аз съм на 14 почти а той е на 17)![]()
:Pникога няма да си забравя първата любов голям красавец беше беше преди няколко години мисля че бях на 15
![]()