НА 15 СЪМ .Вече ви казах,че не мога да ида.Пък и покрай тази криза,никак няма да стане.Но първата причина да не отида,е че не искам за нищо на света да се откъсвам от приятеля си.Той е единствената ми упора.Винаги съм му споделяла проблемите и е бил до мен цели 2 години,нима сега ще постъпя с него,както постъпиха с мен>не не мога.Оби4ам го прекалено много и ако се наложи съм готова да понеса тези мъчения,но не и да се откъсна от едничката си любов.И може би не сте прочели темата ми докрай и затова не сте разбрали на колко години съм.НА 15 години съм!
еми честно да ти кажа в началото на тази година майка ми ме накара да избирам между 2 неща ии сега разбирам че съм избрала грешното,а тя ми казва,че било късно вече... сиг и при тебе е така,но опитай се да ги убедиш, тва твойто наистина е сериозно и не трябва да продължава така... някой ден дядо ти ще те пребие ии вече ще е прекалено късно за майка ти и баща ти да те вземат... не казвам че ще те пребие до смърт ... просто и без, и с бой дядо ти ти навредил психически... а пък за приятеля ти-ако държи на тебе, ще изчака 3 години,докато станеш пълнолетна и евентуално се върнеш...макар че честно казано това ме съмнява...