Цитирай Първоначално написано от karitooy
Цитирай Първоначално написано от 9309212184
Ми кат не знаеш кфо дириш тук ле ?
Ти ако обичаш не се заяждай ..преминала съм през нейния проблем и все още преминавам само че от страна на майка ми срещам подобна опозиция и никак не ми е лесно.

Та по темата:
Наистина, опитвай се колкото може по-малко внимание да му обръщаш и не контактувай много много с него..Само ще си късаш нервите, ще изпадаш в депресия и куп други неприятности .. Преминавала съм през твоя проблем както споменах горе иии..нямам думи .. психиката ми беше срината докато един ден не събрах сили и просто спрях да обръщам внимание и да не се ядосвам..
Съветвам те да говориш с родителите си, по възможност да те вземат и теб в Испания..или пък поне да се надяваш скоро да си дойдат Не слушай дядо си, по думите ти наистина разбрах че е ужасен човек а и по характер е като майка ми Опитвай се да говориш с баба си да те пуска навънка и пробвай да я убедиш поне малко да отстоява позицийте си пред дядо ти, а не да се съгласява с всяка негова дума.. Опитай всичко възможно, защото на тази възраст е наистина ужасно да ти причиняват такъв психически терор и това ще повлияе върху изграждането ти като човек за в бъдеще..
Лично мое мнение
те родителите ми искаха да ни взимат с тях към Испания,но аз не пожелах,понеже мн обичам приятеля си и не искам да се разделяме,все пак градим връзка цели 2 години.Те по принцип не се съобразяват с моите желания,но не ни взимат натам,единствено защото баба ми и дядо ми щели да останат сами.Колкото до сестра ми,тя е още малка...на 8 години.Въобще не схваща за какво става въпрос и тя горката по цял ден търпи крясъците и ядовете на онзи дявол КАкто повечето казахте ,единствено което мога да направя е да не му обръщам внимание.