.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Преса или Ютия!!!!

Здравейте на всички!
    Забелязала съм,че навсякъде всеки казва пресата е по-добра от ютията!Което не е така!Първо защото ютията говоря за хубави ютия са с специално покритие особенно на Тефал,градусите предпазват а и са парни!Докато пресата винаги е на една температура даже има някои с метално покритие...Което е
    Та имам конкретен въпрос...В къщи имам мн хубава ютия вече споменах каква и преса,която е супер ужасна (от най евнините които съществуват ) !Кое е по добре да ползвам?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ползваш ютия,за да си изправиш косата????

Питам кой е по-добрия вариант!Подчертавам Ютията е със специално покритие а пресата е просто метална

Щом пресата ти е от най-евтините, тя също доста ще ти изгори косата и няма да ти я изправи както трябва.
    Ако искаш да си я изправиш 1 път за някой спец. случай ползвай ютията, ама си сложи нещо в/у косата, кърпа нещо от сорта.
    А иначе ако искаш постоянно да си я изправяш с ютията ще останеш без коса! В такъв случай си купи една хубава преса с покритие и дето можеш да си нагласяш градусите и така...ама пак не е много добре да се ползват преси прекалено често...

Аз си изправям косата от 1-2 години почти всеки ден с ютия,защото става по-бързо. В резултат на това косата ми оредя,нацъфтя и се наелектризира ужасно. Всъщност не знам защо говоря в минало време.
    Не използвай ютия. Купи си някоя по-добра преса. В най-добрият случай не се изправяй,а вместо това си прибирай косата,ако толкова много те дразни нейната бухливост.

Проблема е,че косата ми не е просто чуплива леко и като се върже да се прикрие..Тя е Ужасно къдрава без формааа!Направо едно ужасно гнездо все едно Много е неприятно и много пречи дори да е вързана ..Колкото до пресата знам че ми трябва нова,но след 2-3 месеца заминавам за друга страна и по-добре от там да си купя..Затова засега явно ще се примиря с пресата или ютията..Благодаря все пак

Добре де, хората са направили пресата за косата, а ютията за гладене на дрехи... всяко си има предназначение и се придържай към него... в твоя случай е по-добре ютията, щом пресата ти не е хубава, ама най-безвредно е със сешоар или керамична преса, по-добре си купи едно от двете, ама по скъпички, отколкото да ползваш хубава ютия, малко или много тя пак си вреди и не е предназначена за това
    А ако не държиш толкова, просто не я изправяй
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Цитирай Първоначално написано от zWezdichkaaa
    Добре де, хората са направили пресата за косата, а ютията за гладене на дрехи... всяко си има предназначение и се придържай към него... в твоя случай е по-добре ютията, щом пресата ти не е хубава, ама най-безвредно е със сешоар или керамична преса, по-добре си купи едно от двете, ама по скъпички, отколкото да ползваш хубава ютия, малко или много тя пак си вреди и не е предназначена за това
    А ако не държиш толкова, просто не я изправяй
    +1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен
    Град
    sofia
    еми най-добре ползвай пресата за дрехите, а ютията за косата си

Изправяй косата си със сешоар и вечер преди да си легнеш я вържи на висока опашка,за да не ти се начупи. Ютията и пресата само ще ти съсипят косата.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Да ама проблема е че косата ми е прекалено къдрава и със сешоар никога не се изправя

Мега фен Аватара на Infinity
    По твоя въпрос не мога да ти помогна,,но си в грешка,че всички преси винаги са на една температура...регулират си се по-хубавите
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Предпочитам преса, първо, че косата ми не е дреха.

Я,наистина пробвай със сешоар,, :P

Купи си нова преса, от опит знам, че ютията гори адски много косата. Ако пресата не е с керамично поритие, гори също толкова колкото и ютията. Това че ютията е със специално покритие нищо не променя. По-добре не започвай да се изправяш с сегашната ти преса или ютия, защото след време ще съжаляваш .

Да, бе да мислиш си, че пресата е по гадното решение, но не е така-ако използваш ютия много ще съжаляваш, защото яко ще ти изгори косата!!!Една моя фр ми говореше като тебе, че ютията може би е по добра и след като 1 месец и изгоря косата на връхчетата 4 пръста и се отказа от ютията.А и пресата дори да е ефтина, пак е по-добре от ютията!Аз имам евтина прес аи знам какво е!

Абе тва е косата ти,цял живот ще си с нея(ако не я умориш де ) така че си вземи по-добре една хубава преса(поне 130 кинта отдели) като държиш да си я изправяш
    Кретенизмът е здраве

Град
    Shinigamiville
    преса ...ютия и двете гори косата .. а мен ако питаш по добре намери положителното на къдравото отколкото да я погубваш с изправяне.А ако толкова искаш според мен по добре преса,само че не от 15 лева марка"ЕЛИТ"

Има преси с терморегулатор.Но ако трябва да сравним ютията с онези преси-първото ми се вижда по-малкото зло...

Супер фен
    Град
    в килера
    Да, а после пускай тема ''помощ, половината ми коса окапа'', в която всички ще се изредят да ти препоръчват възстановяващи продукти на стойност 100 лева. Ютията е за гладене, пресата е за изправяне. Та ако не искаш косата ти да опада и после да я отрежеш/ изхарчиш заплатата на родителите си, за да я оправиш, трябва да заделиш едно солидно количество пари за преса.

Косата не може да опада от преса/ютия.Причините за косопада са съвсем други.

Отдавна трябваше да си установила, че за косата се отделят много грижи и да я мъчиш с преса не е една от тях. Използвала съм само няколко пъти маша в живота си и нямам от какво да се оплача по отношение на косата - "отплаща" се за минималните мъчения, които изживява в сравнение с други.

Супер фен
    Пресата е за изправяне, ютията е за гладене, научете се!!!
    Купи си няква керамична преса, а не се чуди как да си съсипеш косата

Супер фен
    Град
    Своге
    Преса,естествено! Ебати малоумното....
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

С ютия супер много се изтощава косата и е по- вреднно отколкото с преса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си