- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса или Ютия!!!!
Ютията си е за гладене на дрехи,хората специално са измислили уред за изправяне.Ти ако на главата имаш дрехи-ползвай ютия тогава![]()
И аз преди доста време ползвах понякога ютия и косата ми нацъфтя до ента степен и мн се изтощи,наложи се да се пострижа късо![]()
ПОлзвай си преса,не си разваляй косата!
Руса кукличка
Мога да кажа че 2 години съм се изправяла само с ютия и косата ми не е окапала въобще!Даже обема и след като се изкъпа е ЛОЛ! Единствено може би по се изгаря от пресата!Но да ОКАПЕ !! Wtf??![]()
Благодаря все пак за всички отговори!Темата е изчерпана!
nikoga ne bih izpolzvala iutiqta za da si izpravq kosata,no naistina zavisi ot presatat-hubavite,kerami4ni presi s teflonovo pokritie i termoregolator sa po-bezvredni ot iutiqta opredeleno.Nop za onez bokluk4ivi presi deto struvaha predi godini 12-15 leva-belite sus sini prestavki-po dobre da si puhna glavata v pe4kata napravo-efekta varhu kosata e su6tiq
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
![]()
купи си хубава преса..аз сега за тва събирам пари
![]()
ютията е за гладене на дрехи, не на коси![]()
![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
на тия дето си мислят че с ютията са хванали господ за шлифера и продължават да си горят косата няма ли някой фризьор да им кажеима толкова видове преси и стилизанти спрете се моля
![]()
Смятам,че въпросът е изишшен,би трябвало да си слабоумен за да използваш ютия,всеки уред си има предназначение!
Печка!
ютията е за гладене на дрехи а не на коса.. с хубава керамична преса ще си изправиш косата мн добре![]()
Преса
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от cherrypezz
О супер!Мерси за чудесната идея!Ще пробвам![]()
![]()
каквато и да е ютията тя не предназначена за коса...по-добре си ползвай пресата или я изправяй с сешоариэполэвай нещо за оформяне на прическата и тва е
![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
преса- уред, създаден за коса
ютия- уред, създаден за гладене на дрехи
![]()
![]()
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Нямам думи.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
да това с ютията стана много модерно, по-добре преса![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
преса... аз направих огромната грешка да си изправя косата с ютия(това беше от чисто любопитство исках да експериментирам и да видя кой е по-добрия вариант) ... не искам да си спомням на какво ми приличаше косата... все едно съм я опърлила с горелката... добре, че успях да я оправя и сега е в първоначалния си вид.Така,че използвайте електроуредите по предназначение![]()
![]()
^ ...оБиЧаШ J|и оБиЧаЙ СиJ|нО...МрАзИш J|и МраЗИ зАвИнаГи...Не сЪжaJ|яВаЙ НиКоГа зА НиЩо, зАщОтО еДвА J|и няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи... ПJ|АчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИJ|Но... И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо ^[!][!][!]
Мразиш си косата ли,искаш да си я съсипеш ли действай,давай с ютията.Ютията която аз ползвах ппреди да си изпраяям косата пак беше много хубава,и както от това-това е предназначено за гладене,пресата е за изправяне.Недей да си съсипващ косата.Като толкова искаш според мен си я изправяй със сешоар,мисля,че е най-добро
ютия ?!,епа тя и моята е на тефал и е от хубавите ама не съм го пробвала и нямам това намерение ,защо не си купиш една преса , и спрей който да я държи по -дълго време права и така няма да се гори ! то ако я гладиш всеки ден после ще се молиш и за косъм коса
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
imam edna poznata abe neinata kosa e prosto ujas......ako i tvoqta e takava prosto i s valqk da q izpravq6 mai nqma da stane![]()