- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса или Ютия!!!!
Не мога да повярвам докъде стигат хората с тази мания за изправяне на коси... Ютия... вие не сте наред... Чакам само да дойде мода да си с къдрава коса да видим тогава какви теми ще пускате... "Мога ли да си накъдря косата с миксера"... примерно...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1 и аз от личен опит знам че ютията много гори косата...даже какво ли не пробвах да си възвърна предичния вид на косата от таз ютияПървоначално написано от taNcheto93
може би хората просто искат повече париПървоначално написано от zWezdichkaaa
![]()
![]()
![]()
spored men nai dobroto re6enie e nova presa ima dosta hubavi s kerami4no pokritie za nqkade 30 35 lv. apak za tfa s ютията #-o :? moje i da e s hubavo pokritie no se pak e iutiq ne dei da si riskuva6 kosata i da napravi6 nqkaf gaf za koito posle 6te s1jalqva6 :)
Много сте зле .. естествено, че с ютия е най-добре!!! Аз винаги с ютия си я изправям и като е мръсна си пъхам главата в пералнята да си изпера косата!![]()
Преса естествено,ако полагаш необходимите грижи,няма да имаш проблеми с косата си,изправяла съм си косата с ютия и не е истина колко суха беше станала!
Суетата.Моят любим грях.
и през ум не ми е миналвало да си изправям косата с ютия![]()
Ми щом ти е толкова къдрава косата не хвърляй пари и нерви , за да я изправяш и съсипваш , а се посъветвай с фризьор , придай форма на "гнездото" и си купи специални продукти за поддръжка.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Ми мойта отдолу е леко подвита което мразя и редовно я изправям или с ютия или с преса ... те еднакви .. и двете горят косата![]()
Първоначално написано от cLaDyRcHe
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
ПРЕСА за коса много ясно....
ЕБАТИ ПРОСТАЦИТЕ СЕЛЯНКИ 6ИБАНИ МН СТЕ ПРОСТИ МН ЯСНО ЧЕ ПРЕСА СЕ ПОЛЗВА СЕЛЯНИ
Ютията е за гладене,а не за коса.Прави се с пресата пък като ти е смотана си вземи по-хубава преса!
Ползвам си преса..Не съм ползвала ютия ама и не искам чесно казано![]()