.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не мога да повярвам докъде стигат хората с тази мания за изправяне на коси... Ютия... вие не сте наред... Чакам само да дойде мода да си с къдрава коса да видим тогава какви теми ще пускате... "Мога ли да си накъдря косата с миксера"... примерно...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Купи си нова преса, от опит знам, че ютията гори адски много косата. Ако пресата не е с керамично поритие, гори също толкова колкото и ютията. Това че ютията е със специално покритие нищо не променя. По-добре не започвай да се изправяш с сегашната ти преса или ютия, защото след време ще съжаляваш .
    +1 и аз от личен опит знам че ютията много гори косата...даже какво ли не пробвах да си възвърна предичния вид на косата от таз ютия

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zWezdichkaaa
    Добре де, хората са направили пресата за косата, а ютията за гладене на дрехи... всяко си има предназначение и се придържай към него... в твоя случай е по-добре ютията, щом пресата ти не е хубава, ама най-безвредно е със сешоар или керамична преса, по-добре си купи едно от двете, ама по скъпички, отколкото да ползваш хубава ютия, малко или много тя пак си вреди и не е предназначена за това
    А ако не държиш толкова, просто не я изправяй
    може би хората просто искат повече пари

spored men nai dobroto re6enie e nova presa ima dosta hubavi s kerami4no pokritie za nqkade 30 35 lv. apak za tfa s ютията #-o :? moje i da e s hubavo pokritie no se pak e iutiq ne dei da si riskuva6 kosata i da napravi6 nqkaf gaf za koito posle 6te s1jalqva6 :)

Много сте зле .. естествено, че с ютия е най-добре!!! Аз винаги с ютия си я изправям и като е мръсна си пъхам главата в пералнята да си изпера косата!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Преса естествено,ако полагаш необходимите грижи,няма да имаш проблеми с косата си,изправяла съм си косата с ютия и не е истина колко суха беше станала!
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Варна
    и през ум не ми е миналвало да си изправям косата с ютия

Ми щом ти е толкова къдрава косата не хвърляй пари и нерви , за да я изправяш и съсипваш , а се посъветвай с фризьор , придай форма на "гнездото" и си купи специални продукти за поддръжка.

Ми мойта отдолу е леко подвита което мразя и редовно я изправям или с ютия или с преса ... те еднакви .. и двете горят косата

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Абе вие сте луди бе,как може всеки ден да си правите косата с преса или с ютия което звучи и е още по зле.Ще видите след 5-6 годинки като пораснете и почнете да носите перуки ще ви е много забавно.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    и през ум не ми е миналвало да си изправям косата с ютия
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

кви ютии бе...

купи си нова преса и точка

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ПРЕСА за коса много ясно....

ЕБАТИ ПРОСТАЦИТЕ СЕЛЯНКИ 6ИБАНИ МН СТЕ ПРОСТИ МН ЯСНО ЧЕ ПРЕСА СЕ ПОЛЗВА СЕЛЯНИ

Ютията е за гладене,а не за коса.Прави се с пресата пък като ти е смотана си вземи по-хубава преса!

Град
    Велико Търново
    Ползвам си преса..Не съм ползвала ютия ама и не искам чесно казано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си