- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- terranova
kupuva li li sta dre6ki ot terranova dovolni li ste ot ka4estvoto im
Хубави дрешки са някой, други са нереални боклуци![]()
Италиански са.Първоначално написано от mel4ety
Италианска марка, да ! Но китайски внос .. (или турски май беше..) Италианците имат много по-качествена стока.Първоначално написано от DonnerWetter
Тая марка все ми се е струвала като утеха за тези, които не могат да си позволят да влезнат в скъпите магазини по Витошка...
Просто имам наблюдения над хора, дето спесятват 1 месец, за да си купят якенце от Теранова и да изтипосат етикетчето навън.
Иначе веднъж ми подариха жилетка от там, дето се скапа за нула време. Не отричам, че имат дрехи, които хващат окото, де..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Боклуции.Аз имам една тениска дето след 3-тото носене прелича на парцал,но имам и един суитшър дето е в перфектно състояние таа моето мнение е,че повече няма да си купя дрехи от Теранова едно че качеството им е ужасно друго че за стоката която предлагат и цената за която я продават....Не че нямам възможност да си купя но просто какво е качеството а цената каква е.Лично аз предпочитам Кенвело или пък Роберто Кавали имам хубави блузки и суитшъри от там и съм доволна,а наистина в Теранова има хубави неща но доста рядкоабе няма да взимам дрехи от там втори път мнението ми е НЕ
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
+16523565415642231Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
не мога да го понасям тоя магазин
![]()
В Турция, Таджикистан(не съм сигурна, нещо такова) и Китай ги произвеждат... ии доста съкват въобще моделите, пък да не говоримза качеството...![]()
и повечето са педали...Първоначално написано от FockidyFockFock
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е, няма да ги съдим сега. Нека се целуват с други мъже, какво толкова.Първоначално написано от tuzaro
![]()
ем.. к'во
мнение нямам.. г/д
абе не съм им фенка,ама щом ги харесват хората да купуват :P
![]()
Купувам бая от там. От 3-4 години...Честно казано не съм имала проблем с качеството. Дрехите са евтини и част от тях - наистина хубави.
Да,наистина са суперАдски много се кефя на дрешките,от голяма полза ми са... банята блести след всяко чистене,а и на кучето му е меко.
Против съм,че китайско-турско-италианските боклуци от Terranova ИЗОБЩО не стават![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Прави си сметка щом на изложените модели стърчат конци и има липсващи копчета по ризите и дънките...... ебаси боклуците. Само името им е Теранова. Качеството говори само за себе си - made in turkey/china
незнам вие в кви магазини сте влизали...имам доста нещица от теранова и съм доооста доволна от качеството им...ефтини, готини, свежи дрешкиако не вярвате елате да ви покажа, че нито един конец не стърчи от тях...нито една блузка не е избеляла и т.н.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !