.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

След и преди фитнес тренировка

Колко време след и преди фитнес тренирока нетрябва да се яде?Защото съм чувала ,4е не се яде ,но нз колко време някои казват половин час други един час ?

Преди да отидеш на тренировка,не трябва да ядеш месо,сирене,яйца-изобщо храни,богати на мазнини и протеини-защото те се разграждат по-трудно от организма.Примерно някакъв плодов сок или плод ще ти бъдат напълно достатъчни,за да си направиш една пълноценна тренировката и да имаш енергия без да се уморяваш.
    След тренировка не е хубаво да се яде по много,защото организма е в стрес и му трябва време,за да се върне в нормалното си състояние.
    Иначе аз като се върна от фитнес,вися в банята доста дълго време и се къпя с доста топла вода,понеже все пак от фитнеса до вкъщи...колкото и да е,пак се изстива.С душа хем се стоплям,хем се изчиствам(егати и глагола :д).След тренировка хапвам някоя ябълка.Пропуснах да кажа,че по време на тренировката,всяка почивка пия вода,само че на малки глътки.Това е,което аз знам и което аз правя преди,по време и след тренировка. Иначе аз май не спазвам никакъв режим,като ходя на фитнес.Като ми се е ядяло след тренировка понякога-яла съм.Спряла съм да пия Кола,ограничих сладкото,хапвам много плодове на ден,не кусвам пържено и от онези,готови спагети,готови супи;започнах да ям повече кисело мляко и закусвам с мюсли(и прясно мляко ,което само противоречи на това,което написах по-горе,но аз казах,че не спазвам всичко 100 на 100)

Град
    Инкогнито
    Преди тренировка задължително трябва да се яде !!!

1-2ч след тренировката може да се яде, но само някакъв плод, кофичка кисело мляко или някаква по-лека салатка. А също и преди тренировка задължително трябва да се храниш, но без да прекаляваш

Град
    Е там...

Re: След и преди фитнес тренировка

Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    Колко време след и преди фитнес тренирока нетрябва да се яде?Защото съм чувала ,4е не се яде ,но нз колко време някои казват половин час други един час ?
    2-3 часа преди

и 20-30 мин след...

Re: След и преди фитнес тренировка

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    2-3 часа преди

и 20-30 мин след...
    ms i az taka pravq 30 min sled

може д се яде веднага слад тренировка щото токава метаболизма е по бърз и обмяната на веществата става най-добре нищо не се лепи...нз кой го измисли да не се яде...
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Град
    Wonderland
    1 4ас преди тренировка не се яде,а след фитнес въобще не се яде.

Аз не ям половин час преди и половин час след тренировка. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си